Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582113

OWN #202 - Universal Inc. vs BeaT DowN


OWN

280 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

uivsbd.png

Zoals de meeste wel zullen weten, zijn de corporationverkiezingen weer aan de slag. Op het moment gaat het tussen Universal Inc. en Beat Down. Krijgen we twee nieuwe corporations, of blijft Beat Down het nog even? OWN vroeg aan beide leiders om een stukje te schrijven. Een laatste redmiddel om nog even die stemmen binnen te halen!









Universal Inc. - Kloep


Ik kan hier heel kort over zijn. Het is tijd voor nieuw bloed. Nieuwe corporations en daardoor nieuwe uitdagingen. Beat Down heeft een hele tijd in haar eentje aan de top gestaan. Gun Universal Inc. nu die kans om corporation te worden en stem op Universal Inc.! Natuurlijk, als Universal Inc. corporation wordt, betekent het dat er meer contests komen. Meer uitdagingen dus voor de leden van heel GTAForum. Want dat is het voornaamste doel van Universal Inc., er zijn voor alle leden van het hele forum. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan Forumpoker of FIFA 2011 toernooi! Stem nu op Universal Inc., en maak een corporation van ons zodat wij onze evenementen door kunnen zetten!

Universal Inc. is ongeveer een half jaar geleden begonnen, maar heeft al wel veel voor het forum betekend. Ze zijn er al verschillende pokertoernooien georganiseerd, hebben we in het begin een grote contest gedaan, en zijn we nu bezig met een FIFA 11 toernooi. Natuurlijk is dit niet alles, en staan er nog verschillende contests op het programma. Dit blijft allemaal nog even een beetje geheim, maar zal zo spoedig mogelijk volledig uitgewerkt worden.

Ons doel is simpel, de gezelligheid en concurrentie terugbrengen in de gangs en corporations. Een tijd terug was er veel geklaag over het niveau van de huidige gangs, en terecht! Wij staan voor het organiseren van vele evenementen. Wij hebben dit gedaan, en wij zullen hier zeer zeker niet mee ophouden. Indien wij corporation zijn, krijgen wij meer gelegenheid dingen te organiseren. Want zeg nu zelf, met een eigen subforum kun je veel beter grote evenementen organiseren. Gun ons die corporation plek, en ik beloof dat wij er alles aan zullen doen de gezelligheid terug te brengen. Wij blijven organiseren, steeds vernieuwende dingen. Wij blijven niet constant hetzelfde doen.

Beat Down staat al een lange tijd in haar eentje bovenaan, en doen verder niks. Wij wel, wij zijn bezig sinds wij bestaan! Wij verdienen de corporation plek echt, wij vechten ervoor!
Beat Down - 2fast{0}


De vraag waarom je op BeaT DowN moet stemmen? Nou simpel: BeaT DowN heeft geschiedenis. Het is altijd gezellig en probeert altijd zoveel mogelijk te doen voor zijn leden en natuurlijk ook voor de leden van het forum. Het is ook niet zo gek als je kijkt naar de forumstatistieken dat BeaT DowN altijd enorm actief is. Zo heeft BeaT DowN bijna 20% van de forumposts voor zijn rekening die zei in 3 jaar heeft verzameld. Daarnaast probeert BeaT DowN zich altijd in te zetten voor projecten al mochten deze afgelopen jaar niet zo actief geweest zijn door mijn persoonlijke inactiviteit. Toch belooft BeaT DowN toekomst en ideeën. Ik ben weer helemaal terug, samen met Gijsso en Bierbuikje proberen we het absolute er weer uit te halen en beloof ik natuurlijk weer veel projecten te proberen realiseren. Ook heb ik al wat tips hier en daar gekregen en daar ben ik natuurlijk enorm blij mee om te horen dat mensen zich proberen in te zetten voor BD.

Maar ik ratel maar door, ik zal even bij het begin beginnen. BD is begonnen in 2007 als eigenlijk niets. Mijn idee was niet uitgewerkt. maar was als interesse opgezet, maar gelukkig vond ik al snel 4 leden die net zoveel interesse toonde in de gang scene als ik en al snel konden we een gang talk opstellen. Natuurlijk lag de concurrentie toen veel hoger dan nu en was ik enorm gedreven om van mijn gang de grootste te maken met veel spellen en veel leden en natuurlijk een beest van een gang talk. Al snel konden we onszelf al een blog toekennen en was BD naast de gang scene ook in de galerij en de blog lijst te bekennen. Hierna volgden al snel wat projecten zoals 'Het Spamfestijn'. Toch mochten we onszelf na onze eerste verkiezingen geen Corporation noemen omdat we verloren van De Schijtlama's. Maar wij gaven niet op, we werden actiever en begonnen meer te doen voor de niet lid van BD. Zo hebben we in het verleden vele projecten opgesteld zoals onder andere nog CSI: BD. Daar waren ze dan, voor ons de tweede Corporation verkiezingen, we waren alweer niet de enige die een grote kans maakten. Want wij hadden natuurlijk een nieuwe concurrent gevonden, The Royal Gaurdian. Na een week stemmen mochten we onszelf gelukkig prijzen, want we hadden met 4 stemmen meer gewonnen van The Royal Gaurdian. Ook was de tweede ronde duidelijk en we mochten ons subforum inrichten op onze manier. En natuurlijk volgden al snel weer projecten, want ja, als je een heel forum hebt om te gebruiken kun je ook veel meer bereiken dan met 1 topic. Na vele weken aan projecten is het helaas een minder goede kant op gegaan met BD. Ik verloor mijn interesse in het forum en liet BD achter in de handen van Zamg0d1, Gijsso en Bierbuikje. Na wat afwisseling hier en daar was er gelukkig een samenstelling die goed beviel. Gijsso aan top samen met Bierbuikje en Moechy, die zich weer hebben ingezet voor BD, met onder andere weer in de blog: Beat Bierbuikje. En de Easter Egg Hunt.

Nu de corporation verkiezingen aangekondigd werden besloot ik weer terug te keren op het forum. Na lange gesprekken met het bestuur van afgelopen week hebben we gekeken wat we moesten doen om BD weer helemaal op de kaart te zetten. Hierin heb ik hard meegewerkt via onder andere promotie materiaal en heeft heel BD zich natuurlijk ingezet voor de Promotie dagen in ons subforum. We hopen ook weer op deze manier een begin te maken naar de toekomst om Bd weer boven aan de lijst te houden. Ook ben ik niet bang dat dit gaat mislukken want Bd is groot gebracht door middel van concurrentie en zal zich ook groot houden door de nieuwe concurrentie in de gang scene.

Ik hoop daarom ook dat iedereen nog gelooft in BeaT DowN zoals het vroeger deed en zijn stem toekent aan BeaT DowN.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...