Jump to content

Aron’s Schrijfkrabbels

  • entries
    8
  • comments
    31
  • views
    11,693

About this blog

In deze blog zal ik(aron24) gewoon dingen plaatsen waarin ik zin heb. Dat kan van alles zijn. Ook ga ik me niet dwingen om op een vaste dag wat neer te zetten. Ik zou zeggen, geniet ervan.

Entries in this blog

Hulp gezocht

Hey lieve forummensen,   Ik zou het erg waarderen, mochten jullie de pagina na de onderstaande pagina willen liken. Ik wil namelijk wat naam maken als schrijver.    https://www.facebook.com/Arone-Williams-791560507690842/   Alvast heel erg bedankt

aron24

aron24

[Voorspelling] Landskampioenen in Europa

We zijn halverwege het seizoen en ook de Eredivisie is weer begonnen na de winterstop. Er zijn natuurlijk veel competities en dus ga ik maar eens een voorspelling voor alle kampioen in Europa. Natuurlijk is dit makkelijker om te doen na de winterstop, maar in de meeste competities kan er nog veel gebeuren. Nederland: Feyenoord Engeland: Chelsea Spanje: Real Madrid Duitsland: Bayern München Italië: Juventus Frankrijk: PSG België: Club Brugge Denemarken: FC Kopenhagen Portugal: Sporting

aron24

aron24

2016 is klaar en 2017 is vers

2016 was voor mij een bewogen jaar, waarin veel dingen zijn gebeurd. Daar komt later vandaag een mooie samenvatting van. Nu wil ik jullie eerst een gelukkig nieuwjaar en dus een gelukkig 2017 wensen!

aron24

aron24

Zondag = Muziekdag? Mijn top vijf songs

Fijn om te zien dat je dit heb aangedrukt. Dit is de eerste post om deze blog. Daarom hoop ik dat jullie deze kunnen waarderen. Op zondag luister ik altijd het meest naar muziek, puur omdat ik dan meer tijd heb om dit te doen. Zondag mag je dan ook gerust mijn muziekdag noemen. Daarom vandaag mijn top vijf songs van dit moment, met uiteraard de nieuwe van Ariana Grande. Laat gerust jullie top 5 achter onder in de reacties en/of beoordeel deze nummers. Veel luisterplezier gewenst. 5: 4:

aron24

aron24

×
×
  • Create New...