Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579819

Editie 454 - Feedback


OWN

822 bezichtigingen

sbe3OmL.png

Binnen OWN zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar verbeterpunten waarin wij ons zelf kunnen verbeteren voor u als lezer.

Klik op de onderstaande knop, en lever (verbeterbaar) kritiek/feedback!

otfFpau.png?1

Klik om naar feedback te gaan!

5 reacties


Recommended Comments

Is het niet een idee om de rubriek lid van de week te veranderen in Lid van de Maand? In de gangtalk van GU had ik al wat erover gezegd, dus ik kopieer en plak het even.

''Lid van de Week is ook moeilijk om te schrijven. Er zijn maar weinig leden die zich in een week op een positieve manier onderscheiden van de rest, mede door het inactief worden van de community. Wat dat betreft zou Lid van de Maand misschien beter werken, omdat je dan ook veel meer keus hebt. Maar goed, ik zit niet meer bij OWN dus ik ga er niet over. ''

Link to comment

Dat zou ik niet doen. Met Lid van de Week kan je leden motiveren om elke week zich te onderscheiden in plaats van alleen in de laatste week van de maand. Dan krijg je dus meer activiteit van deze leden en uiteindelijk de community.

Link to comment

Maar is die motivatie er nu dan? Vaak heb ik wel een idee wie ik Lid van de Week zou maken, maar staat die persoon niet in de keuzelijst. Terwijl er dan soms wel iemand in de keuzelijst staat zonder dat diegene die week iets speciaals heeft gedaan, maar gewoon "omdat hij of zij een goede moderator is" of zo.

En dat is ook logisch, je kunt onmogelijk een lijstje mensen plaatsen waar iedereen het mee eens is, want je zult altijd wel iets over het hoofd zien, of gewoon een ander perspectief hebben dan andere leden. Alleen tja, dat is wel de reden waarom ik me afvraag of mensen daadwerkelijk gemotiveerd raken van zo'n stemming.

Maar omdat iedereen dus een ander perspectief erop heeft, lijkt het mij leuker als iedereen gewoon zelf een lid van de week verzint met argumenten en al, in plaats van dat men een aantal keuzes krijgt waar ze uit moeten kiezen. En wie weet hoeft er dan geen winnaar te zijn. Of is iedereen die wordt gekozen winnaar.

Of, misschien dan nog het beste: we draaien de rollen om. Leden plaatsen wie volgens hen lid van de week is en waarom, en aron24 kiest daar dan degene uit met wie hij het het meeste eens is. Heeft wel als voorwaarde dat men daar wekelijks op reageert, ik zou daar in ieder geval wel voor open willen staan.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...