Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579895

Editie 454 - Lid van de Week


OWN

781 bezichtigingen

Wie is Lid van de Week editie 454?  

9 leden hebben gestemd

  1. 1. Wie is Lid van de Week editie 454?

    • Cabyon
      2
    • SpacyColours
      5
    • Asphyxiated
      2

lidwloskt.png

Muziekenner, DJ en WIDM-organisator, Bassieboy35 is lid van de week geworden. Ik heb vooralsnog besloten om het gewoon bij drie personen te houden. Dit kan nog veranderen, aangezien ik deze week niet de tijd heb gekregen om hier goed over na te denken. Feedback blijft welkom natuurlijk

photo-123064.jpg?_r=1432829133

De eerste genomineerde van deze week is Cabyon. Hij maakt Inactief weer actief door wat te gaan bloggen. Ondanks ik het niet met hem eens ben, is wat leven in de brouwerij niet verkeerd. Daarom je nominatie voor deze week.

SpacyColours zorgt niet alleen voor sfeer, maar hij draagt ook bij in de activiteit in het opinie-subforum. In mijn ogen een echte goede mod, die je ook altijd wil helpen en niet bang is om zijn mening te geven.

Asphyxiated is de laatste genomineerde voor deze week. Is niet bang om zijn mening te geven en schrijft sinds kort ook voor OWN, iemand die altijd wel klaarstaat om je te helpen. Dat waardeer ik ten zeerste, verder verdient hij het niet alleen om LvdW te worden, maar hij heeft in mijn ogen recht op het leiderschap van het GU :puh:

Open het volledige artikel om te kunnen stemmen op één van de drie deelnemers die deze week kans maken om Lid van de Week te worden!

aron2455shw.png

3 reacties


Recommended Comments

Hmmm, als het om Opinie gaat, dan stem ik voor Cabyon. Zijn inspirerende blogartikel motiveerde mij om ook weer een keertje mijn mening te spuien.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...