Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,520,539

Editie 454 - Column


OWN

838 views

 Share

columnvuucd.png

Ik ben best Extreem.

Drie jaar geleden heb ik mij voor het geregistreerd op het forum. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik onder ander een vraag had voor een missie in Grand Theft Auto San Andreas. Nadat mijn vraag goed werd behandeld ben ik eigenlijk maar wat blijven rondhangen op het forum, en god, wat heb ik nu al een rit achter de rug. Maar drie jaar geleden had ik echt niet verwacht dat ik meer dan drie duizend berichten op het forum zou plaatsen, genomineerd worden bij de awards, meerdere gangs beheren en sluiten, superlid worden, twee keer redacteur worden bij een forumkrantje, schrijven voor het jaarboek en medewerker worden op een van de grootste walkthroughs van Grand Theft Auto in Nederland.

Wat ik graag wil zeggen is dat ik hoop en graag wil dat iedereen geniet van de tijd die hij of zij heeft. Je zal later op momenten terugkijken en denken, waarom deed ik toen niet even normaal tegen die persoon of waarom was ik zo naar tegen die jongen op het forum? Er zijn dingen zijn die totaal irrelevant zijn om constant over door te disscuseren. Als voorbeeld, het kan heel leuk zijn dat iemand zijn avatar elke maand veranderd maar dat hoort jou niet te boeien. Maar goed, ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar aanwezigheid op het forum. Er zijn mensen op het forum geweest waar ik enorm om moest lachen. Leuke herinneringen op The Covesight Community waar ik door een hele groep mensen over het eiland werd rondgeleid en die tijd dat ik uren geld probeerde te verdienen met Woody omdat ik zo graag een huisje wou hebben op het eiland, of dat ik geld zat te verdienen in de server omdat ik vast zat op het eiland Adelaide en geen geld had om terug te komen. Die dingen zal ik nooit meer vergeten tijdens mijn tijd op het forum. Maar alsjeblieft, geniet van de tijd die je hebt en probeer van de kleine dingen te genieten in je leven.

asphyxiateds1oxr.png

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Elke maand een nieuwe avatar is anders wel iets dat voor alleen echt briljante ( :sigaar: ) mensen is voorbehouden, en dat zeg ik niet alleen omdat ik elke maand mijn avatar verander

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...