Jump to content

The Underground

  • entries
    25
  • comments
    188
  • views
    33,848

The Prodigal Son Returns (to GTAF)


Nissan

1,521 views

Beste,

Er zitten zo'n 3 maanden tussen mijn laatste bericht van 3 maanden geleden en mijn login net. 8 ongelezen PB's, minder dan verwacht, het TUGT ging z'n gangetje, en een paar dagen geleden ben ik vanwege mijn inactiviteit teruggezet naar Megalid. Alles werkt nog zonder mijn input, en het is goed dat te zien.

Een paar dagen geleden kreeg ik van o.a. Ruben en Dotz de vraag waar ik uithing, dat ik gemist werd. Dat het anders was zonder mijn voortdurende aanwezigheid. Ik kreeg een flashback naar toen destijds Phoenyxar hetzelfde had, en daar toen een blogitem over had geschreven. Maar in tegenstelling tot een nieuwe tijdconsumerende hobby zoals bij hem, was het bij mij gewoon gebrek aan motivatie.

Het was net een anderhalve week maart, en op een drukke vrijdagavond bedacht ik me dat ik mijn item voor de OWN nog niet had geschreven. Samen met een ton stress stak ik mijn middelvinger op naar mijn net begonnen column. Ik had absoluut geen zin meer. Sindsdien ben ik ook niet meer ingelogd, de lol was er voor mij af. Geen idee waarom.

Ik stak mijn tijd in zoeken naar een vervolgopleiding, werken, veel naar buiten en de handen uit de mouwen steken bij Deshima Sounds, een DJ set waarvan ik sinds een tijdje een van de DJ's ken. Hier mijn gezicht niet meer laten zien voelde niet vervelend, juist bevrijdend. Maar na een tijdje komen dan toch je oude maatjes om je aan je enkels terug te trekken. Frappant, ik miste de lui van TU wel, maar het was niet genoeg motivatie om me te laten terugkeren. Waarschijnlijk omdat ik en de andere helft van het TU leiderschap sinds begin dit jaar het contact hebben verbroken.

Ik was de TU kerstspecial van een paar jaar terug aan het bekijken, en kreeg de impuls om toch even te laten weten hoe het gekomen is zoals het nu is. Misschien ken je me niet, misschien boeit het je niet, misschien vind je het leuk het mee te krijgen, wat je wil. Of ik hier blijf hangen weet ik ook niet. GTAF draait prima met de huidige Crew, en ik heb mijn stempel al gezet met het Achievements-systeem.

Bedankt voor het lezen, en misschien spreek ik je nog wel!

Groetjes,

Max

4 Comments


Recommended Comments

Mooi verhaal, Max. Dus jij begint je te settlen in de DJ wereld! Gaaf, zou hier graag meer over willen horen. Vooral op welke festivals jij straks draait. ;)

Hopelijk tot ziens :cya:

Link to comment

Mooi om toch weer even wat van je gehoord te hebben, omdat je in principe plotseling foetsie verdwenen was. Ik herken het verhaal wel een beetje van opeens geen zin meer hebben, maar toch eigenlijk het wel op de een of andere manier mist. Veel succes met je nieuwe carrière en tot de volgende keer! :)

Link to comment

Goed om te lezen dat het goed met je gaat. Veel succes met wat je doet, en wellicht zien we je hier nog eens je neus naar binnen steken.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...