Jump to content

The Independent

  • entries
    4
  • comments
    19
  • views
    5,568

Beyond Good and Evil II - HBO


Nissan

1,525 views

 Share

Gegroet buren, burgers en buitenlui, en welkom op mijn blog.

Met de ingang van een nieuwe levensfase heb ik besloten om met regelmaat een artikeltje te tikken over mijn bestaan. De bestaande blogs zijn immers al wat ouder en er mag best een frisse wind gaan waaien hier.

Met ingang van de 22e ben ik officieel een student. Op deze dag mag ik een rugzak vol gaan stouwen met kleren, directe levensbehoeften en hygiëneproducten (vooral dat laatste gaat veel plek in beslag nemen). Ik stap op mijn fiets en ga richting het Klokgebouw in Eindhoven, bij Strijp-S. Voor menig niet-Eindhovenaar, dat is een af te huren gebouw dat ooit gebruikt werd door Philips. Ik ga maandag tot vrijdag elke dag activiteiten doen samen met mijn toekomstige klas. Volgens het programma bestaan die activiteiten vooral uit stappen op Stratumseind en feestjes bezoeken. Ik dacht dat het een stereotype was, maar je word er gewoon vanaf dag 1 al ingegooid, school, werken en stappen. Niet dat ik ga klagen om dat stappen :v

Mijn zelfvertrouwen- en verzekerdheid heeft een gigantische boost gekregen dit jaar. Op de basis- en middelbare school was ik niet bepaald populair, ik was stil en had geen uitstraling. Ik ben vaak voor lelijkerd uitgemaakt in die tijd en daardoor dacht ik altijd dat ik waarschijnlijk aan de onderkant van de emmer moest gaan schrapen. Dat is ook de reden waarom ik mezelf al van vroeg af aan tot (excessief) gamen heb gericht. In games maakt niemand je uit voor wat dan ook want het gaat er alleen om hoe goed je nou daadwerkelijk bent.

Maar daar is dus sinds enige maanden een einde aan gekomen. Ik ben nog steeds wel bescheiden en weet niet altijd hoe ik moet reageren op een compliment, maar het is prettig om te horen van meisjes en zelfs jongens (jaaa ik heb het over jou Thomas) dat je toch er helemaal niet zo verkeerd uit ziet. Wat dat al niet met een mens kan doen.

Tot de volgende,

Max

 Share

4 Comments


Recommended Comments

hygiëneproducten (vooral dat laatste gaat veel plek in beslag nemen).

Ik weet zeker dat er in Eindhoven gewoon maandverband verkocht wordt, net zoals de rest van Nederland.

Link to comment

Mag ik weten wat het verband is tussen inhoud en titel? icon_rolleyes.gif

Beyond Good and Evil is gewoonweg de benaming die ik heb gegeven aan mijn schrijven over dingen die in mijn leven gebeuren, HBO als in "ik zit nu op het HBO..." ik dacht dat het wel voor de hand liggend was :puh:

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...