Jump to content

The Independent

  • entries
    4
  • comments
    19
  • views
    7,400

About this blog

Hart- en bloeduitstortingen

Entries in this blog

Beyond Good and Evil IV - The Future is Now

Dag beste lezer,   Voor wanneer je je misschien afvraagt wat ik hier doe, ik verveel me. Niks meer, niks minder. De oude garde zal me herkennen als iemand die hier in zijn tienertijd veel te vinden was, en het is een gewenning geworden om af en toe (als ik me dus verveel) nog even te kijken wat hier zoal gebeurt. Het is niet veel, is wat ik zie. Zonde, en toch ook begrijpelijk. A sign of the times.   Ik wilde een kleine update geven over wat ik tegenwoordig doe. Ten eerste ov

Nissan

Nissan

End of Chapter

Het is jullie misschien al opgevallen dat het Forum vrij stervende is. Vrijwel geen posts meer dagelijks, de G&C zijn niet eens meer ondoden te noemen en nieuwsberichten trekken nog maar 5(!!!) reacties, allemaal van SL+ ook nog eens. Het is tijd om afscheid te nemen. Met het betreden van het HBO, de verplaatsing van G&C-gerelateerde gezelligheid naar WhatsApp, het kapotgaan van het tweekoppig leiderschap van The Underground en de dood van andere zaken die mij nog hier hielden, heb ik ge

Nissan

Nissan

Beyond Good and Evil III - Summer Melody

Wat is er omhoog Forumgepeupel, Narukami is er weer om wat gal te spuwen. Dit keer over de bezigheden van mijn hoofd tijdens de nachtelijke uren, mijn escapades door dromenland. Mijn vader en zijn vriendin zijn uit elkaar gegaan na een ruime 7 jaar, en sedert dien is de sfeer thuis erg... Negatief. Ik kom thuis van school, ben alleen thuis tot m'n vader thuiskomt, en ben dan nog alleen thuis, zogezegd. Hij heeft het er heel moeilijk mee, eet weinig, wil ook weinig doen. Hij is heel blij dat zij

Nissan

Nissan

Beyond Good and Evil II - HBO

Gegroet buren, burgers en buitenlui, en welkom op mijn blog. Met de ingang van een nieuwe levensfase heb ik besloten om met regelmaat een artikeltje te tikken over mijn bestaan. De bestaande blogs zijn immers al wat ouder en er mag best een frisse wind gaan waaien hier. Met ingang van de 22e ben ik officieel een student. Op deze dag mag ik een rugzak vol gaan stouwen met kleren, directe levensbehoeften en hygiëneproducten (vooral dat laatste gaat veel plek in beslag nemen). Ik stap op mijn fie

Nissan

Nissan

×
×
  • Create New...