Jump to content

Beyond Good and Evil IV - The Future is Now


Nissan

5,317 views

Dag beste lezer,

 

Voor wanneer je je misschien afvraagt wat ik hier doe, ik verveel me. Niks meer, niks minder. De oude garde zal me herkennen als iemand die hier in zijn tienertijd veel te vinden was, en het is een gewenning geworden om af en toe (als ik me dus verveel) nog even te kijken wat hier zoal gebeurt. Het is niet veel, is wat ik zie. Zonde, en toch ook begrijpelijk. A sign of the times.

 

Ik wilde een kleine update geven over wat ik tegenwoordig doe. Ten eerste over gamen, hetgeen dat me (natuurlijk) naar dit forum bracht destijds. Ik ben bezig om de opgespaarde backlog van over de jaren heen uit te dunnen. Ik wil alles wat ik heb zo compleet mogelijk uitspelen, waarna de game in een (prachtige, al zeg ik het zelf) vitrinekast verdwijnt. Oude GTA titels zijn hier ook de revue gepasseerd, met LCS, VCS, IV en de Episodes allemaal eenmaal 100% uit gespeeld te hebben. Echt nieuwe games kopen zoals vroeger doe ik niet meer. Ik koop heel select en ga eigenlijk niet meer mee met de grote titels van nu. De zin om lang (of vaak) te gamen is denk ik met de leeftijd aan me voorbij gegaan.

 

Sowieso ben ik bezig met het afronden van mijn hbo opleiding. In juli studeer ik af als Toegepast Psycholoog en stroom ik door naar de Tilburg Universiteit. Mijn kamer gaat weer terug het internet op, en ik heb al een aanbod van een vriendin gekregen om bij haar in te trekken als ik daar aan mijn studie begin. Ook ben ik sinds een kleine 6 maanden weer single, wat betekent dat ik meer vrije tijd heb om dit mooie land te herontdekken door voor toerist te spelen in nog niet bezochte steden. Ook geef ik zelf bijles aan studenten die moeite hebben met specifieke vakken. Ik ga dit jaar ook nog eens mijn eerste auto kopen, dus ik heb nog genoeg om naar uit te kijken!

 

En toch af en toe, als ik na een lange dag buiten de deur weer in m'n luie stoel zit met Netflix aan, vraag ik me af en toe af hoe het met de mensen van hier gaat. En daarom, ook nu, steek ik weer even m'n hoofd de hoek om. Hoe gaat het met jullie?

 

Bedankt voor het lezen.

 

Max

6 Comments


Recommended Comments

Altijd leuk als bekenden van vroeger hier weer eens opduiken en even van zich laten horen. Als ik jouw naam zie, moet ik toch altijd weer denken aan Cuban Gangster; enerzijds de spammer, anderzijds de kenner. Waarom jij slechts één keer tot GTA IV-kenner gekroond bent, ik snap het niet. Altijd leuke en vaak lastige vragen in de IV-quiz, waren ze allemaal maar zo.

 

Veel plezier in Tilburg, wat ga je studeren?

 

Met mij gaat het trouwens prima.

Link to comment
On 5/30/2019 at 3:09 PM, Dutchy3010 said:

Cuban Gangster :7 leuk wat van je te horen!

Ik dacht dat ik die periode van het Forum achter me had gelaten :7

Link to comment
On 5/28/2019 at 2:05 PM, Guardian1980 said:

Altijd leuk als bekenden van vroeger hier weer eens opduiken en even van zich laten horen. Als ik jouw naam zie, moet ik toch altijd weer denken aan Cuban Gangster; enerzijds de spammer, anderzijds de kenner. Waarom jij slechts één keer tot GTA IV-kenner gekroond bent, ik snap het niet. Altijd leuke en vaak lastige vragen in de IV-quiz, waren ze allemaal maar zo.

 

Veel plezier in Tilburg, wat ga je studeren?

 

Met mij gaat het trouwens prima.

Hey Guard, ja ik heb het ook nooit begrepen. Ik vond het al leuk zat dat de IV kenners altijd in TU zaten destijds. Gaf toch nog enigzins wat aan over ons kunnen. Ik ga psychologie studeren, de neurologie kant op.

Link to comment
Op 6-7-2019 om 02:02, Nissan zei:

Ik ga psychologie studeren, de neurologie kant op.

Interessant, veel succes.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...