Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579898

Editie 7 - Actueel


Dutchy3010

685 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159399744.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Newsflash

Vrijdag 1 September 2006

Justitie verwijdert Flitspalen!

Een groot aantal flitspalen gaat verdwijnen! Op plaatsen waar ze niet meer nodig zijn in verband met verkeersveiligheid worden ze weggehaald. Dit komt doordat op plaatsen waar flitspalen staan, het vaak zo druk is dat je niet eens te hard kán rijden. Daarnaast zijn automobilisten over het algemeen minder hard gaan rijden, waardoor er de laatste jaren steeds minder doden en gewonden in het verkeer vallen.

Vliegtuigbrand Iran

Bij een vliegtuigbrand in Iran zijn 29 mensen omgekomen. Eerst werd het erger verwacht, naar schatting zo’n 80. Dat viel gelukkig nog wat mee. Tientallen passagiers en bemanningsleden hebben het ongeluk overleefd. Door een klapband raakte het toestel van de landingsbaan af, en vloog het in brand. Het was een vlucht van Iran Airtour, een luchtvaartmaatschappij dat een slechte reputatie heeft betreft de veiligheid van de vluchten.

Zaterdag 2 September 2006

Anti-terreur actie in Londen

Er is weer een Anti-terreur actie gehouden in Londen. Deze keer leverde dat 14 terreurverdachten op. Zij werden in een Chinees restaurant gearresteerd. Daar komen altijd vrij veel Moslims. Zo’n veertig man van een speciale politie-eenheid vielen het restaurant binnen, op 1 september rond 10 uur ’s avonds.

Slag om Arnhem herdacht

33.000 wandelaars liepen langs plaatsen die een rol speelden bij de Slag om Arnhem (1944). Deze wandeltocht werd voor de zestigste keer gehouden. Deze wandeltocht werd eerst georganiseerd om Britse en Poolse veteranen te steunen. Er waren ook 12 mannen bij die alle 60 keren hebben meegedaan. Die werden ’s ochtends gehuldigd.

Maandag 4 September 2006

Steve Irwin overleden

De ‘Crocodile Hunter’ is overleden. Hij werd tijdens het duiken getroffen door een giftige pijlstaartrog. Hij was bezig met een onderwaterdocumentaire toen het ongeluk gebeurde. De pijlstaartrog sloeg hem met zijn staart en raakte Irwins borst en hart. Zijn staart geeft een enorme stroomschok. De traumahelikopter die werd ingezet kwam te laat. Irwin is getrouwd met de Amerikaanse Terri Irwin en heeft twee kinderen, Bindi Sue ( 8 ) en Robert Clarence ( 2 ).

Overheden faalde bij Schipholbrand

Er zijn onnodig veel doden gevallen bij de Schipholbrand van vorig jaar. Dit gebeurde in een cellencomplex. Als aan het bouwbesluit was voldaan, zouden er minder slachtoffers zijn gevallen. De afstand tussen de cellen en de uitgang was te groot, het systeem dat de rook weg moest krijgen deed het niet, en de ramen waren niet lang genoeg bestand tegen hitte. Ook waren er geen nachtwakers aanwezig.

Dinsdag 5 September 2006

Felipe Calderon officieel president van Mexico

Na een lange periode van onzekerheid, is Felipe Calderon toch de nieuwe president van Mexico geworden. Zijn tegenstander, López Obrador, ging telkens in beroep tegen de verkiezingen. Volgens hem zou er gefraudeerd zijn. Felipe Calderon zou ook gebruik hebben gemaakt van overheidsmiddelen voor zijn campagne.

Felipe Calderon officieel president van Mexico

Lijst Partij van Dieren zit tegenwoordig vol met Bekende Nederlanders. Zo staan Georgina Verbaan, professor Bob Smalhout, cabaratier Kees van Kooten en publicist Mohammed Benzakour op de concept-kandidatenlijst. Naast deze mensen zijn ook nog een aantal andere BN-ers. De partij is opgericht in 2003, maar heeft nog nooit genoeg stemmen gehad om een zetel te krijgen.

Woensdag 6 September 2006

Ridderzaal gerenoveerd

De Ridderzaal, waar op de derde dinsdag van september de troonrede wordt voorgelezen, is compleet vernieuwd. Minstens 3,5 miljoen euro is er opgemaakt aan de verbouwing. De provincievlaggen zijn verwijdert, daar voor in de plaats zijn 19 wandkleden. De Ridderzaal lijkt nu meer op de oorspronkelijke zaal.

Donderdag 7 September 2006

CIA gevangenissen bestaan!

De Amerikaanse president George Bush heeft toegegeven dat er geheime CIA gevangenissen buiten de Verenigde Staten zijn. De geruchten dat daar ook gemarteld wordt, ontkend hij echter in alle staten. De gevangenen worden volgens hem gewoon goed behandeld. Het bestaan van dit soort gevangenissen werd al langere tijd vermoed, maar nooit wilde de Amerikaanse regering er op ingaan.

Israël heft blokkade op

Israël heeft de luchtblokkade van Libanon opgeheven. De zeeblokkade is echter nog niet opgeheven. Na het staakt-het-vuren werd de blokkade niet opgeheven. Hier was de Libanonse regering woest op. Israël wilde met de blokkade zorgen dat de wapens Hezbollah niet kon bereiken.



0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...