Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579811

Editie 7 - Forum


Dutchy3010

835 bezichtigingen

blog-33831-1159399624.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

Het is weer raak deze week is weer iemand gepromoveerd en wie dat is lees je hieronder, verder zijn er weer wat dingen gebeurd waarvan ik je op de hoogte wil brengen. Want als Gtaforummer moet je wel op de hoogte wezen van het aller laatste nieuws wat onze poorten betreed. Er is ook weer een hele leuke contest van start gegaan helaas is hij al gestart. En ook helaas zijn er geen plaatsen meer vrij daarover lees je meer in het nieuws item San Andreas Mysterie. Ik wens jullie veel plezier bij het lezen van deze Forum - rubriek.

---

San Andreas Mysterie

Het San Andreas Mysterie toernooi was al enige tijd stil gezet vanwege de vakantie van veel personen, maar het is toch nu weer echt van start gegaan. Per ronde worden er een aantal afbeeldingen vertoont van borden of andere voorwerpen die moet je als deelnemer op gaan zoeken en dan moet je er een screen van maken, is het daadwerkelijk het goede bord dan ben je door naar de volgende ronde. Op zich is het een hartstikke leuke contest ook zeer uniek. Wij van The Oceans Weekly News wensen alle deelnemers en andere veel plezier aan dit toernooi, mogen de beste winnen! Klik hier voor het San Andreas Mysterie toernooi/contest! :klap:

- - -

-supremecars- is het nieuwste Superlid!

Op 4 September 2006 is het lid -supremecars- gepromoveerd tot een Superlid. De SL+ vonden hem goed presteren en een prestatie wordt vaak beloond met een Promotie dus ook bij -supremecars- er werd daarom ook in volle meerderheid op deze jongen gestemd. Ik vroeg hem wat zijn eerste gedachte was toen hij Superlid was geworden: 'Toen ik het hoorde was ik in de eerste instantie erg verbaasd, eigenlijk ook wat verward, en daarna blij, ook nog even een ronde dansje gemaakt. Ik vind het leuk dat de mensen mij toch als superlid wilden hebben.' Aldus: -supremcars-. Wij van het Oceans Weekly News wensen -supremecars- heel veel succes met zijn Superlid-functie's! Proficiat

- - -

Gtaforum.nl Bereikt maar liefst: 40.000 leden!

Waar het allemaal begon als een kleine website in 2003 is het anno 2006 een gigantische website het was al enige dagen afwachten op welke dag de 40.000 leden behaald werden, maar dan is vandaag toch echt het 40.000ste geregistreerde lid aangemeld, het is moeilijk om uit te zoeken wie het lid is dat kan alleen aan de hand van een screen, want er zijn veel leden die zich aangemeld hebben op GtaGames.nl die worden officieel nog niet als actief beschouwd en die worden dus nog niet mee geteld, dat zijn dus de zogeheten Validating leden, maar goed wij van The Oceans Weekly News hopen dat het forum zich nog verder ontbloeit. Proficiat Joriz en Marius en natuurlijk de Crew en alle leden! _O_

- - -

De F*ckyou emoticon heeft het forum verlaten!

Sommige echte fans hadden het misschien gezien, maar sinds afgelopen week is het middelvingertje geschrapt van de Emoticon lijst op dit forum, ik weet niet wie of waarom dit gebeurd is, maar ik kan wel een logische verklaring opmaken voor dit voorval. Nou Joriz heeft dus die f*ckyou weg gehaald omdat teveel kinderen hem gebruiken om daarmee ruzie te lokken alhoewel ze hem zelf ook vaak gebruiken. (Als een grap bedoeld uiteraard) Desalniettemin de prachtige F*ckyou Smiley heeft dan echt ons forum verlaten net zoals velen andere dat doen. Ik wens hem echt veel succes in zijn verdere leven en met wat hij ook gaat doen, we houden van je.

- - -

De vierde Corporation Verkiezing is van start gegaan.

Op 4 september 2006 té Gtaforum.nl is de vierde Corporation verkiezing ingeluid Lantyz en PatrickW brachten dit nieuws, maar er gaan echter een aantal dingen veranderen. Op dit forum komen niet meer dan 3 sub-forums voor de Corporations. Maar er moet wel een gang wezen die zich een Subforum kan veroorloven de gangs hebben dus niks te verliezen en gaan de strijd aan tegen de corporations die op hun beurt hun sub-forum moeten beschermen de Corporations zijn nog altijd groter en sterker, maar de Gang drijven het uit de Corporations. Als een Gang het wint van de Corporation? Dan moet de Corporation die het verliest het forum verlaten en dan is die corporation geen Corporation meer maar een gang en dan mag de desbetreffende gang die het wint van de voormalige Corporation in het forum treden. Ook weer wensen wij van The Oceans Weekly News alle gangs en corporations veel succes bij deze verkiezing.

- - - - -

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...