Jump to content

De Koning

  • entries
    20
  • comments
    40
  • views
    6,680

Jullie kennen mij nog niet goed genoeg


KoningJesper

1,463 views

Wat weten jullie over mij? Ik hou van games. Vooral als ze een redelijke vrijheid in zich hebben. Ik hou van sport. Voetbal, honkbal en wielrennen om specifiek te zijn. (En alle sporten waar Nederland het op dat moment goed bij doet en/of een medaille haalt, zodat ik kan schreeuwen "Ik zei het toch!") Ik woon in Amsterdam. Boven een cafe waar mijn vader eigenaar van is. Ik zit in de 5e van het gymnasium. Ik ben 16 jaar. Buiten dat ben ik op dit moment met mijn eigen game bezig. Dat gaat alleen niet echt lekker, omdat mijn computer het nog niet doet.

De standaard dingetjes... Jullie kennen mij dus nog niet goed genoeg, ondanks dat ik Superlid ben. Daarom wil ik jullie in dit blog wat meer over mij vertellen. Wees niet bang, ik ga geen ellelange stukken schrijven over dat etentje met mijn schoonmoeder (Oh nee, ik heb geen vriendin), maar zal elke week wat opmerkelijke dingen eruit pikken en ondertussen wat over mijn "geschiedenis" vertellen. Mijn positieve en negatieve kanten zullen aan bod komen, net zoals mijn blunders en toppunten. Daarbuiten zal ik jullie eens in de zoveel tijd naar buiten brengen wat ik opzienbarend vind, of dat nou in het nieuws is, op reddit of bij mij op school. Ook zullen er nog wat columns naar buiten komen, net zoals wat devblogs over mijn game en mijn meningen over wat er zich in de gamewereld afspeelt.

Jullie kennen mij nog niet goed genoeg!

13 Comments


Recommended Comments

Ik ken alle ins en outs van A'dam centrum en met name het Leidseplein is mij goed bekend smile3.gif

Wanneer krijgen we meer te weten over je?

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...