Jump to content

Nick's Life in a Blog

  • entries
    6
  • comments
    38
  • views
    4,870

#2 Smaak te pakken, toch slecht uitpakken!


NickOwnage

1,366 views

 Share

blog-0780076001481634539.png

Hallo daar! Na een succesvolle eerste blog besloten om hiermee door te gaan! smile3.gif

Gameweekend!

Dit weekend heb ik een heerlijk gameweekend gehad! Toch baal ik goed, maar voor dat ik daarover begin, start ik bij het begin. Het begon allemaal tijdens de Black Friday Sale waar ik een aantal games op de kop weten te tikken via de Xbox Store. De vijf games die daaronder vallen zijn: Metro Redux Bundle, Batman - A Telltale Game Series, Wolfenstein: The New Order en Wolfenstein: The Old Blood. Eind vorige week heb ik The New Order uitgespeeld met veel pijn en moeite, want ik kon slecht in de game komen. De tijdshistorie sprak me wel aan, maar het was te onrealistisch weergegeven. Na die vermoeiende game kon ik het niet laten om te beginnen met The Old Blood, zodat ik die ook maar gehad had. Ik begon zondag en 5 chapters verder had ik niet heel veel zin meer om te spelen. Ik ben gaan speuren op het internet over de game en kwam er gauw achter dat de game maar 8 chapters telde. Dus ik zei tegen mezelf: Even doorbikkelen, Nick! Na een aantal saaie en verveelde uren later kwam ik al snel uit bij de eindbaas en nadat ik die verslagen had, was ik eindelijk klaar met deze verschrikkelijke serie. Als ik dit had geweten dan had ik mijn 12 euro op zak gehouden.

Bugs

Anderhalf week hiervoor was ik begonnen met Metro 2033 Redux, waar ik na een 4tal uur spelen bij een bug aankwam, zodat ik niet meer verder kon. Daar was de lol ook al gauw af. Van tevoren had ik besloten om de Batman game als laatste te bewaren, omdat daar nog niet alle Episodes van uitgekomen waren. Terug bij na het moment dat ik de verschrikkelijke serie van Wolfenstein uit had, besloot ik om gelijk te beginnen aan Batman. Alvorens ik begon met spelen uiteraard eerst weer een beetje inlezen in de game en warempel daar zag ik dat de laatste Episode op 13 december zou uitkomen. Dus ik dacht afgelopen maandag van: Yes! Dan begin ik lekker 's middags aan de game waar ik al een tijd naar uitkijk.

De wereld van Batman

Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf minuut 1 had dit spel mij in zijn greep. Ik vloog door de Episodes heen met veel plezier en momenten waar ik veel moest lachen om bijvoorbeeld The Joker of de humoristische Alfred de butler. Al gauw kwam ik aan bij het einde van Episode 4 en tot mijn spijt moest ik dus een dag wachten voordat ik de laatste episode kon beginnen. Ik zat zo in de Batman-modus dat ik ben gaan zoeken op de website van mijn favoriete game-speciaalzaak. Al gauw vond ik een Used Batman Arkham City - Collector's Edition, een Collector's Edition van Justice: Gods Among Us en de Collector's edition van Batman Arkham Knight. Alledrie voor een prijs die mij wel aanstond. Mijn plan was om de volgende dag na mijn werk gelijk de stoute schoenen aan te trekken en naar de dichtstbijzijnde winkel te gaan.

Vandaag

De volgende dag moest ik dus beginnen om 06:30 bij het zwembad en ik zou om 09:30 alweer lekker vrij zijn. Prima! Ik was lekker aan het werk tot ineens de telefoon ging.. Ai een collega ziek.. Oftewel ik zou langer door moeten/kunnen werken. Waarna de vraag kwam of ik tot 11 uur kon werken. Geen probleem, dus gelijk na het werk om 11 uur richting de winkel om informatie op te vragen over de drie games. Al gauw kwamen we erachter dat alle 3 de games beschikbaar waren in andere filialen. De medewerker achter de kassa nam contact op met een van de andere filialen, waarna de conclusie kwam: De Collector's Edition is er niet meer. Helaas! Het volgende filiaal werd opgebeld met dezelfde vraag voor een van de andere games. Antwoord: De Collector's Edition hebben wij hier! MAAR: Bij onze inkoop is er iets misgegaan we hebben de statue van Batman er niet bij gekregen kwamen we later achter.. Oftewel ook mislukt. Vervolgens werd het laatste filiaal gebeld, waaruit een nog vreemder antwoord kwam: Sorry, gisteren is er iemand gekomen voor de Collector's Edition, maar hij heeft alleen de statue gekocht. Hij kocht het beeldje voor dezelfde prijs als de hele set, maar hij wilde alleen het beeldje. Uiteindelijk dus 3x een NEE. Helaas, pindakaas. Als klapper op de vuurpijl ben ik nog even gaan rondneuzen en wilde toen Dead Rising 3 meenemen, maar die was ook nog eens gereserveerd voor iemand anders.. Wat een dag.

Thuis aangekomen de Xbox aangezet om Batman's laatste episode te downloaden (Ik heb de season pass gekocht). Hij is beschikbaar! Gelukkig! Ik klik op de episode om hem te downloaden en vervolgens staat er dat ik 6,49 euro moet betalen voor de game. Een foutje dus.. Lekker dan! Dus toen maar de Xbox Store afgezocht en even The Walking Dead: Michonne Mini-serie van Telltale gekocht. Die ga ik vanavond uitproberen als Episode 5 nog niet te downloaden is.

 Share

5 Comments


Recommended Comments

Heb ook al eens zoiets meegemaakt met Far Cry Primal destijds. Erg frustrerend als winkels hun zaken niet op orde hebben waardoor jij niet kan aankopen. Nou ja, achteraf is het toch een k*tgame gebleken :7 . Goed geschreven verder!

Link to comment

Heb ook al eens zoiets meegemaakt met Far Cry Primal destijds. Erg frustrerend als winkels hun zaken niet op orde hebben waardoor jij niet kan aankopen. Nou ja, achteraf is het toch een k*tgame gebleken emo.gif . Goed geschreven verder!

Ja, was echt jammer! Helaas!

@KJ: Begin er eens mee! En bedankt alle 2! :D

Link to comment

Hahaha gamen is wel een prioriteit zo te merken. Veel plezier met the Walking Dead en als het eenmaal zover is met de laatste episode!

Link to comment

Ja, gamen komt voor het meisje. :7

The Walking Dead Michonne voltooid (viel zoals de rest van de dag tegen). Nu de laatste episode van Batman aan het downloaden. Thrilled! :D

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...