Jump to content

Phoenomena

  • entries
    80
  • comments
    396
  • views
    79,428

Phoeny's Phantastic Phorum Phenomenon - Beat the Penixar


Phoenyxar

1,802 views

BeatTheCock-GTASA-Poster.png

Beat the Penixar

Het Jaarboek 2016 is weer uit (u hebt het Jaarboek nog niet gelezen?) en één van de opvallende zaken voor mij was voor velen al een voordehand liggend iets. Dus ik heb voor het vijfde jaar op rij de meeste posts in het jaar geplaatst. Dat is leuk, dat is zelfs iets heel speciaal, maar na een vijfde jaar op rij vraagt een mens zich dan toch af waar zoiets moet stoppen? Natuurlijk kan het stoppen wanneer ik stop met posten, het forum niet meer dan een nostalgische herinner is, maar mij lijkt het interessanter/leuker om zulk een titel te kunnen overdragen aan een waardige tegenstander.

Ik heb de afgelopen jaren enkele serieuze tegenstanders gekend in leden als Bassieboy35 (Heeft ook een titel), Bierbuikje (Driemaal de titel), ERRWINS, NickOwnage... de competitie is wat zo'n titel interessant maakt, zonder tegenstanders is het een leeg iets.

Dus voor 2017 stel ik een uitdaging voor. Aan u, de lezer, aan het hele forum: versla mij.

Zo'n uitdaging komt natuurlijk met weinig eer of beloning, het is ook geen uitzonderlijk zware uitdaging. Iedereen kan een post plaatsen, ieder van jullie kan dit winnen. Maar toch is het net daarin zeer uitdagend en zeer bevredigend. U hebt niet enkel mij als tegenstander, maar het hele forum. Wees de persoon die mij onttroont, wees het lid dat de koning van de spam op zijn eigen territorium verslaat.

Je moet niets speciaals extra doen om deze uitdaging te accepteren. Volgend jaar, rond deze tijd, zullen we zien of iemand de uitdaging met succes heeft volbracht. Indien dit het geval is zal ik dat lid uitgebreid eren in deze blog. Indien het niet gebeurt verhoogt de inzet enkel maar: versla een zesvoudig kampioen. De activiteit van het forum kan er alleen maar bij winnen.

Veel succes, beste lezer en moge de beste spamslet winnen!

9 Comments


Recommended Comments

Haha, ik was zeker de uitdaging aan gegaan als we het deden met enkel fora die postcount hebben. Hoe dan ook ga ik zeker mijn best doen. Leuke challenge!

Link to comment

Het probleem bij dat laatste is dat het niet altijd wordt vrijgegeven (je kunt daar een Admin voor aanspreken, maar geen garantie), de algemene cijfers komen in het Jaarboek :v

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...