Jump to content

Phoenomena

  • entries
    80
  • comments
    396
  • views
    74,373

Xpam op het Forum


Phoenyxar

1,468 views

 Share

FNF35Tm.png

Alle leden met +3000 XP (of daar waar afwezig +3000 actieve posts) ingedeeld volgens de 6 (in feite 5 hier) groepen voorgesteld als slecht vomrgegeven landen. Alle leden met +10.000 XP (slechts 3 hier) zijn voorgesteld met een vierkant. De letters stellen het jaar van registratie voor. A voor 2003, B voor 2004 etc.

 

Ik ga eerlijk zijn, ik had meer crewleden met +3000 XP geanticipeerd...

 Share

16 Comments


Recommended Comments

Citaat

Alle leden met +10.000 XP (slechts 4 hier) zijn voorgesteld met een vierkant. 

Dutchy, MP en jij hebben een XP hoger dan 10.000. Verder zie ik niemand op jouw kaart met een vierkant, en volgens mij is er ook niemand die hier voor in aanmerking komt. Verder een leuk overzicht :tu: Wel stil op het SL-eiland...

Link to comment
15 uur geleden, Guardian1980 zei:

Dutchy, MP en jij hebben een XP hoger dan 10.000. Verder zie ik niemand op jouw kaart met een vierkant, en volgens mij is er ook niemand die hier voor in aanmerking komt. Verder een leuk overzicht :tu: Wel stil op het SL-eiland...

Wel, dat is ook omdat er maar 3 zijn... het zal een typfout geweest zijn (aangepast nu), die gebeuren dus blijkbaar ook.

 

Ook, ik ben niet 100% zeker van de XP-berekeningen, zijn er wel enkele leden die 10.000XP zouden hebben mochten hun posts nu geplaatst zouden zijn.

13 uur geleden, SpacyColours zei:

Phoenyxar, je bent m'n lievelingsbelg.

Aaaaaawwww :3 - Wacht, ben ik niet de enige Belg nog hier?

Link to comment

Ik heb wel een poging gedaan om mensen te clusteren, zo zitten de huidige TU-leden ongeveer rond mekaar, hetzelfde voor enkele van BD en zitten veel leden van wat ik "MP's periode" vind rond mekaar. Maar het is zeker niet perfect en vooral omdat ik op voorhand niet zeker was hoeveel "leden" er gingen zijn die aan deze voorwaarde voldeden. Er is wel over nagedacht, zo zitten meerdere ex-moderators heel dicht tegen de crew aan, maar het is meer een extra beetje detail dan echt iets waar je over kunt nadenken.

Link to comment
9 minuten geleden, Joriz zei:

Echt mooi werk Phoenyxar :)

 

Veel bekende namen staan er in. Al had ik wel verwacht dat er meer leden waren met meer XP.

Je kan mij in ieder geval altijd wat extra's geven, beste administrator ooit!

Link to comment
.Sharingan

Posted (edited)

2qs54b6.jpg

hoor ik ook een vierkantje om mijn naam te hebben. :< Dat zou mij ook meteen een andere spot geven. Want whoop :kots: 't erop dat hij naast @Tommy-Vercetti zit. 

 

:7 


 

Edited by .Sharingan
Link to comment

Ziet er zeker leuk uit. Met wat geografische logica erachter en het had helemaal top geweest whaha >.<

 

None the less, 5* ofc :puh:

 

 

 

 

Link to comment
Op ‎12‎/‎08‎/‎2018 om 13:27, Joriz zei:

Al had ik wel verwacht dat er meer leden waren met meer XP.

Ik denk dat het vooral eigen is aan de recente aard van het systeem. Ik heb zelf alle inactieve leden met +3000 posts er bij ingestoken die ik heb gevonden (de zoekfunctie heeft die optie niet meer). Er zullen zeker nog wel een tiental leden ontbreken (en er zijn ook een immense hoeveelheid leden die daar rond de 2900 zitten, maar je moet ergens een lijn trekken om het overzichtelijk te houden).

Link to comment
Op ‎13‎/‎08‎/‎2018 om 21:08, .Sharingan zei:

hoor ik ook een vierkantje om mijn naam te hebben. :< 

Je bent niet de enige op het forum met +10k posts waar een vierkant ontbreekt (PowerPats, GIjsso, Bierbuikje...), jij opschepper! :v

Dutchy3010 heeft ooit eens een lijstje gemaakt van de grootste spammerts, maar posts zijn niet volledig direct gecorreleerd aan XP als ik het goed heb dus die vlieger gaat niet op!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...