Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586218

Editie 44 - Ongezouten


Preddy

486 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Preddy'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Het "hoe heet dit anoniempje" inzending

Laatste tijd valt het me op dat er redelijk wat vragen worden gesteld die met een kleine zoektocht makkelijk te vinden zijn. Dit is niet iets dat alleen op dit forum voorkomt maar dat zie je overal wel. Men lijkt in de veronderstelling dat vragen sneller gaat dan eerst zoeken, dat is hun goed recht maar ik ondervind vaak het tegenovergestelde.

Zo ook in het "Hoe het dit liedje" topic. Youtube staat vol met filmpjes en wat is een filmpje nou aan zonder muziek. Omdat wij allemaal onze iPods of <insert company name here>mp3 spelers vol moeten hebben willen we sommige van die leuke muziek downloaden. Dat is natuurlijk onmogelijk zonder titel dus wordt dat gevraagd.

Dit terwijl dit in sommige gevallen zó gemakkelijk op te zoeken is. Op Youtube staat onder elk filmpje met muziek dezelfde vraag al, waarom kijken de mensen niet even of er ergens al een reply erop is gekomen? 8 van de 10 keer is het raak, of soms staat het gewoon in de beschrijving of in de ending credits. Nogmaals, dit is niet alleen op dit forum zo, laatst zag ik een filmpje waar het nog 6 keer werd gevraagd terwijl er al eerder antwoord op was gekomen. Het verschil in 2 minuten werk, of onbepaalde tijd wachten...

Bij deze ook nog aandacht voor het handboek van de liedjestitelszoekers: DIY: Hoe heet dit liedje?

5 reacties


Recommended Comments

Ik geef je 100% gelijk (wie je ook bent :puh:), en ik stoor me er ook wel een beetje aan. Maarjah, de meeste mensen hebben het gewoon graag gemakkelijk en laten liever iemand anders het werk voor hun doen.

Link to comment
Ik geef je 100% gelijk (wie je ook bent :puh:), en ik stoor me er ook wel een beetje aan. Maarjah, de meeste mensen hebben het gewoon graag gemakkelijk en laten liever iemand anders het werk voor hun doen.

Precies, daar ligt ook het probleem op dit forum. Het overgrote deel van de leden die dit soort vragen blijven stellen zijn gewoon te lui om zelf even te zoeken, daar naast worden ze al boos als ze na 5 seconden geen antwoord hebben en gaan ze dubbelposten. Gelukkig zijn er maar een aantal die het doen, want ik begin me er langzaam aan te ergeren. Het enige wat helpt is een persoonlijke benadering, ik heb het vermoeden dat zulke leden zich niks van deze rubriek aantrekken. Van een paar procentjes daarintegen.... :N

Link to comment

Eindelijk iemand die m'n topic ziet staan. :dans: Aangezien het met dezelfde reden als zijn of haar betoog geschreven is kan ik alleen maar zeggen dat ik me voor 100% achter de schrijver schaar. Dank voor het onder de aandacht brengen van dit punt. :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...