Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581797

Editie 45 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

427 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

Welkom bij de 45ste editie van Oceans Weekly News en dus tevens de 45ste editie van Pietje II's Labiele Entertainment! Er zijn een aantal dingetjes gebeurd deze week, die zijn hieronder te lezen. Daarnaast heeft de plaatselijke buurtsuper ook wat advertenties voor ons geplaatst, zodat je mooi je voordeel kunt pakken. Veel plezier met het lezen van deze rubriek en tot de volgende week!



Advertenties

blogentry-11829-1182549001.png

blogentry-11829-1182549045.png

Woordenboek zorgt voor hommeles

Het had zo'n leuke vakantie moeten worden voor SamShine, ons beruchte superlid. Lekker naar Verweggistan, even weg van alle beslommeringen thuis. Maar niets bleek minder waar. SamShine ging goed voorbereid op vakantie. "Ik had zelfs een woordenboek Nederlands-Verweggistaans/Verweggistaans-Nederlands gekocht," aldus de gedupeerde. Aangekomen in het gezellig ogende hotel vroeg SamShine in zijn beste Verweggistaans, woordenboek in de hand, aan de vriendelijk ogende receptionist: "Dag beste man, hoe maakt u het?" Hierop ontstak de hotelbediende in grote woede, waarna hij de heer SamShine met een vliegenmepper te lijf ging.

De oorzaak van het misverstand bleek in het aangeschafte woordenboek te liggen. Want in plaats van de zin die hij had willen zeggen, had SamShine gezegd: "Vieze man, u ruikt naar kakkerlakken en uw haar zit niet goed." "Tja, dan was ik ook wel boos geworden," verklaart SamShine nu. Het woordenboek was aangeschaft bij de Hipp(i)e Fopshop van Piet-Herr. Deze reageerde: "Echt waar? Is-ie eruit gezet? WAHAHA! Ja, die normale woordenboeken zijn zo saai, dus ik heb voor mijn editie maar wat woorden door elkaar gehusseld! Hi! Hi!" Moonbeam, voorzitter van de Taalbond voor ABN sprekende GTAForummers, raadt vakantiegangers met klem aan hun woordenboeken bij een gerespecteerde boekhandel te kopen, en niet bij de plaatselijke winkel voor fop- en schertsartikelen.

11 reacties


Recommended Comments

Nu begrijp ik ineens waarom ik laatst ineengeslagen werd in spanje, ik had ook zo'n woordenboek gekocht.

Weer prachtig gedaan :Y:bier: .

smokkeld nog even een kletskoek en 2 van die nieuwe snacks mee...

Link to comment

Nou en als jullie mij toch de schuld geven dan zijn jullie vast allemaal harstikke corrupt en als jullie dit ontkennen dan is er natuurlijk sprake van vriendjespolitiek en dan zeg je dat alleen omdat je je mening niet mag geven :@

Link to comment

Piet-Herr's woordenboeken worden alleen maar verkocht door een corrupt systeem van vriendjespolitiek en curryworsten, als iemand het tegendeel beweerd is d

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...