Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580907

Editie 45 - Jowx' Column


Dutchy3010

450 bezichtigingen

oc_own_jowx.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jowx!

Dit keer geen inleiding, ik heb nieuws dat eigenlijk geen seconde meer kan wachten!



De waarheid? Corruptie!

Geloof het of niet, maar het onderszoeksteam van Jowx' Column heeft onderzoek gedaan naar de geschiedenis van het forum. Met name de rangen en het promotiebeleid werden onder de loep genomen, hieruit bleek dat lang niet alles eerlijk verlopen is. Sterker nog, er is veelal sprake van vriendjespolitiek. Het team was geschokt toen ze deze ontdekking deden, maar het team was niet de eerste die dit ontdekt hebben. Een aantal geniale personen waren ons al voor, uiteraard niet zo perfect uitgewerkt als ons. Maar feit blijft dat deze leden die uitvoerig uitgezocht hebben wie waarom promoveert, uiteindelijk toch met uitstekende beargumentatie aantonen dat het forum minder eerlijk is dan de corrupte crew soms beweert. Het onderzoeksteam is, net als sommige dappere helden van het forum, niet bang om haar resultaten te publiceren. Wij houden onze mond niet dicht, wij zijn de helden van het forum. Kijk ons nou, in volle glorie. Zijn we niet geweldig? Nee, we zijn meer dan geweldig. Samen strijden we voor een eerlijker GTAForum, het moet maar eens afgelopen zijn met dit corrupte systeem. Voortaan promoveren alleen onze vriendjes, niet de vriendjes van de crew! Zo, daar worden jullie stil van hé? Jullie zitten nu vast te beven van angst, maar vrees niet, als jullie ook onze vriendjes worden is er geen probleem. Hieronder is een aantal van onze schokkende ontdekkingen te lezen, uiteraard is er ook een verslag van het onderzoek bij. Natuurlijk vertellen we daarna met uitstekende argumenten waarom wij tot onze conclusie zijn gekomen.

Op het begin van het forum ging het al fout, vanaf het eerste lid was er al sprake van vriendjespolitiek. Want zeg nou zelf, iemand die gelijk admin is moet wel gepaard gaan met vriendjespolitiek. Jullie begrijpen het al, Joriz is admin geworden door vriendjespolitiek. Onacceptabel volgens ons onderzoeksteam, daarom pleiten we voor het aftreden van Joriz als administrator. Het onderszoeksteam heeft ook gezocht naar een vervanger, geheel objectief bleek Jowx de enigste kandidaat die voldeed aan alle eisen. Hij heet namenlijk ook Joris, meer eisen zijn er niet. Het is jammer dat het al zo vroeg fout ging op dit forum, maar we kunnen het nog redden. Het is nog niet te laat, als we met zijn allen tegen dit kwaadaardige regime strijden kunnen we de vriendjespolitiek verdrijven. Ook jij kan steunen, uit protest tegen de vriendjespolitiek verzoek ik jullie om massaal de [new_post.png Plaats Reactie ] knop niet meer te gebruiken. Dat zal ze leren, doe dus mee en steun het verzet!

Van een admin gaan we verder naar een global moderator, ook daar hebben we een schokkende ontdekking gedaan. Het gaat hier uiteraard om Dutchy3010, als we ten slotte een zondebok nodig hebben komen we snel bij haar terecht. Ook nu is dat weer het geval, we konden niks anders vinden en besloten unaniem om Dutchy3010 maar weer eens de grond in te boren. Het is natuurlijk vrij duidelijk dat ze onterecht global moderator is, de uitleg is eigenlijk heel simpel. Ze is een meisje, die mogen niet promoveren. Meisjes moeten gewoon lid blijven, dat is de rang die bij hun past. Eigenlijk zijn we dan nog heel subtiel, want eigenlijk moet het verboden worden voor meisjes om zich op het forum te registreren. Stel je voor dat je opeens per ongeluk online tegen een meisje praat, dat zou toch traumatische gevolgen hebben. Nee, laat ons jongens maar gewoon ons ding doen. We zijn bang voor jullie meisjes, dus blijf gewoon weg. Ook hier kunt u het verzet steunen, gebruik voortaan de [new_topic.png Nieuw Onderwerp ] knop massaal niet meer! Voor dat je het weet rennen alle meisjes snel weg en zijn wij van ze af, ideaal.

Natuurlijk is het bij de moderators ook niet helemaal fris, zelfs de namen van de moderators ruiken naar corruptie. Ons onderzoeksteam is er helaas niet in geslaagd om elke moderator te checken, maar van een aantal is het overduidelijk dat er sprake is van corruptie. Neem als voorbeeld Jowx, het team blijft zich afvragen hoeveel hij heeft betaald voor zijn rang. We zijn er achter gekomen dat het bedrag meer dan 6 nullen had, dit was tevens de financiering voor het nieuwe forumsysteem. Vandaar dat we hebben besloten dat Jowx zijn rang mag houden, ten slotte is het bedrag ten goede gekomen aan het forum. Maar er zijn ook andere moderators die er via vriendjespolitiek zijn gekomen, neem als voorbeeld Bling. Die naam betekend in een vreemde taal letterlijk 'vriendjespolitiek', dan is het voor ons al duidelijk. Hoe we dat weten? Nou, gewoon. Je kan niet om onze sterke beargumantatie heen, wederom hebben we aangetoond dat er oneerlijk gehandeld word in de crew. Daarom voeren we ook actie tegen de moderators, gebruik nooit meer de [quote_plus.png Citeer ] knop! Binnen enkele dagen zullen alle moderators huilend het forum verlaten, dan is er plaats voor de echte helden van het forum die wel weten hoe ze het eerlijk moeten doen.

Uiteraard kunnen de megaleden en de superleden niet achter blijven, maar hier kunnen we geen namen van publiceren. Het ondersoeksteam is bevriend met deze leden, ten slotte kunnen deze leden er zelf ook niks aan doen. De kwaadaardige crew van het forum is de boosdoener, niet de onderdanige leden die hun best doen om bij het regime te komen. Daarom vraag ik jullie, onze helden die strijden voor een eerlijk forum, om ons te steunen en super- of megalid te worden. Daar naast verzoeken we jullie ook om ons te steunen in een actie tegen het regime, gebruik de [reply_post.png Reageer ] knop niet meer! De crew zal jullie direct tegenmoet komen met een regeling zodat niet onze, maar juist jullie vriendjes gepromoveert worden. Zo is het een stuk eerlijker, dus steun onze actie!

Helden van het forum, kom bijeen en bundel jullie krachten. Steun het verzet tegen de verschrikkelijke crewleden, help ons mee in de strijd voor een eerlijker forum. Uiteindelijk zal de aanhouder winnen, we zullen niet opgeven. Voel je je ook opgeroepen om iets voor het forum te doen? Ben jij het ook zat dat alles zo oneerlijk gebeurd op het forum? Of ben je gewoon een held? Twijfel niet, steun onze acties en gebruik de bovenstaande knoppen niet meer. Het zal even doorbijten zijn, maar dit is de enigste oplossing die zeker zal werken. Naar verloop van tijd zullen veel leden jullie moedige optreden eren, ze zullen jullie dankbaar zijn. Help ons mee, het is tijd!

[Disclaimer]

Sommige onderdelen in het onderzoek kunnen anders zijn de werkelijke situatie, desondanks staat dit onderzoek dankzij de uitstekende beargumentatie ijzersterk tegen het regime.

Heeft u opmerkingen, klachten, ideeën, tips, inzendingen, persoonlijke reacties of gewoon zin om een PB te sturen naar aanleiding van deze column? Twijfel niet, stuur het in! Door middel van een PB kan je met mij in contact komen, ongeacht de inhoud van de PB is de kans dat ik reageer altijd 100%. Voor andere reacties op de column kan je een reactie achter laten, hiervoor hoef je geen PB te sturen. Wanneer je vind dat iets écht niet in de column kan of wanneer je wilt dat iets verwijderd word, dan kan je het laten verwijderen door mij een PB met duidelijke beredenering te sturen. Met boos reageren op een column maak je de kans op verwijdering nihil, weet wat je doet. Ik stel alle soorten van feedback op prijs, bedankt voor het lezen en tot de volgende editie van Jowx' Column!

- Jowx -

14 reacties


Recommended Comments

Ik vind dat de gehele corrupte crew moet afgezet worden. En dan heel democratisch een hoop leden de vrijgekomen plekken opeisen. Zonder corruptie. Gewoon opeisen.

Nee zonder gekheid. Hele sterke column deze week Joris. Ik heb me dood gelachen...

Link to comment

Op sommige punten heb je wel gelijk. Maarja, de voorbeelden zoals Bling en Joriz hebben er niks mee te maken eigenlijk. Die 2 vallen onder:

Sommige onderdelen in het onderzoek kunnen anders zijn de werkelijke situatie

Want we weten zelf ook wel dat Bling terecht mod is geworden, naja en Joriz weten we zelf wel :puh:

Bij Dutchy3010 is het onderwerp "Vriendjespolitiek" wel veel aan de orde gekomen, op sommige punten was ik het destijds wel eens met enkele personen. Maar van die mening ben ik wel veranderd :)

Vriendjespolitiek werd veel gedaan in het SL aandraag topic, dat weet Jowx zelf ook wel. Gelukkig is door het nieuwe systeem, die "Vriendjespolitiek" wel wat verdwenen.

Trouwens, altijd leuk hoe jij hier over blijft praten Jowx. ^_^

Link to comment
Ik vind het altijd beter als een verhaaltje :$

Maak van die "als" een "dan" en dan ben ik het half met je eens! :puh:

Nee, ik vind alle stukken die Jowx bedenkt altijd wel sterk. Deze is dat ook weer, het geval met Joriz vind ik dan weer het grappigste eruit. :puh:

Link to comment
Jowx Column !

Net als al mijn andere columns is deze ook zeer serieus, dat kan je toch ook in de column zelf terug lezen. Het is gewoon de keiharde waarheid, vergeet ook de disclaimer niet te lezen. :)

Link to comment

Beetje laat, maar een bijzonder leuke colom Jowx :tu:. Heb erg om de combinatie verzonnen beschuldigingen combineerd met daadwerkelijk genoemde argumenten moeten lachen. Waar haal je het iedere keer vandaan. Erg leuk!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...