Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581973

Editie 45 - Uit Den Ouden Doosch


Dutchy3010

452 bezichtigingen

oc_own_uitdodoosch.jpg

Deze rubriek is geschreven door: Dutchy3010

De geschiedenis van NandroDavids is niet de eenvoudigste. Zo vond hij crewlidmaatschap wel leuk, werd moderator, vond het niet meer leuk, is gestopt, toen weer wel, is weer moderator geworden en uiteindelijk ook nog eens gepromoveerd naar Global Moderator. Hoe dan ook, om alles wat duidelijker te maken, hier de feitjes op een rijtje van de nieuwste Global Moderator van dit forum!

Tot 19 juni 2005 had niemand van hem gehoord, maar vanaf toen verscheen hij op het forum. Hij hielp goed, en zijn specialiteit ligt op GTA III. Op 30 december 2005 promoveerde hij dan ook tot Superlid.
NandroDavids = Superlid.

Welkom, NandroDavids! :)

Natuurlijk was dat niet genoeg voor hem, en hij wilde dan ook nog liever als groen door het leven gaan. En zo geschiedde…

NandroDavids, met overweldigende meerderheid aanvaard als Mega-lid.

Welkom bij de groenen, NandroDavids

NandroDavids, de naam zegt het al. Het is een voetbalfanaat, een sportfanaat. Hij startte sportkenners, een project dat door vele mensen nog steeds aanbeden wordt. Dit doet hij inmiddels alweer een behoorlijke tijd. Ook de crew zag destijds zijn werkzaamheden, en hoe goed hij het allemaal deed met sportkenners. Een geboren leider zagen ze in hem, logisch dus ook dat hij niet veel later, op 25 maart 2006, het sportforum onder zijn hoede kreeg.

Het kan dit weekend niet op, want we hebben nog een nieuwe moderator aan te kondigen.

Door van "Sportkenners" een groot succes te maken, heeft hij duidelijk aangetoond dat NandroDavids de juiste man is voor de job van moderator op het sportforum.

Dat forum heeft het al een lange periode zonder moderator moeten doen, maar nu is er dus NandroDavids om orde in de chaos te scheppen..

Namens de crew wens ik hem hierbij heel veel succes.. :klap:

Dit mocht echter niet lang duren, en op 19 juni 2006 stopte NandroDavids er alweer mee. Het sportforum werd overgenomen door Arjen. Dat NandroDavids ermee stopte, werd bekend gemaakt door de volgende mededeling:

Precies een jaar nadat NandroDavids hier op het forum gekomen is heeft hij besloten om te vertrekken en de functie van Moderator in het Sportforum neer te leggen.

Hij heeft lang over dit (ook voor ons onverwachte) besluit nagedacht, en besloten te stoppen omdat zijn interreses zijn verschoven naar andere zaken buiten het forum.

Ik wil hem hierbij namens de crew heel hartelijk bedanken voor het werk dat hij voor het forum (en WikiGTA) verzet heeft, en natuurlijk ook voor de prettige samenwerking. Nandrodavids heeft in de laatste maanden als moderator het Sportforum weer tot een actief en leuk onderdeel van GTAforum.nl gemaakt. Wij gaan op heel korte termijn op zoek naar een opvolger, om zijn werk niet verloren te laten gaan.

Nandrodavids, nogmaals bedankt voor alles en heel veel plezier en succes in je nieuwe bezigheden.

De werkzaamheden van Arjen waren van een nog kortere duur, en onze “Legend” keerde weer terug. Hij mistte het modereren blijkbaar wel…

Al enige tijd geleden heeft Arjen aangekondigd te willen stoppen met GTAforum.nl . Dieze stap was voor hem extra moeilijk omdat hij nog niet zo lang geleden Moderator was geworden, maar er waren andere interesses in z'n leven gekomen, waardoor hij geen tijd meer had voor het forum. Bij deze wil ik hem in ieder geval nogmaals hartelijk bedanken voor zijn bijdrage en inzet..

Voorzover het afscheid van deze moderator, maar dat liet ons natuurlijk met het probleem een opvolger te vinden. Dit heeft enige tijd geduurd, maar de zoektocht heeft een vruchtbaar resultaat gehad. We hebben onze oude sport-forum held nandrodavids namelijk bereid gewonden deze taak weer op zich te nemen. Na een periode van minder aanwezigheid en belangstelling, is hij namelijk weer volop terug, en hij staat te trappelen om weer aan de slag te gaan..

Dus namens de crew, nandrodavids, welkom terug !!

Maar om alles volledig te maken, gebeurde er nog een paar dingen voordat hij uiteindelijk kwam waar hij nu is. Zo kreeg hij op 21 oktober 2006 het Vice City Forum erbij:

Vervolgens vervangt onze sportmod NandroDavids mij (Lantyz) in de GTA Vice City fora

Daarnaast kreeg hij op 27 december 2006 ook nog het destijds “Onzin”-genoemd bij zijn moderatorbevoegdheden.

Om de zondvloed een beetje onder controle te houden hebben we een moderator gevonden die het aandurft het -al enige tijd leegstaande- Onzinforum te modereren. Mag ik een staande ovatie voor NandroDavids?

En die mag hij! _O_:klap:

En toen… gebeurde het. Zelfs blauw was niet goed genoeg meer voor NandroDavids, en hij wilde graag een nieuwe jas aan. Vandaar ook dat Lantyz met de volgende mededeling kwam:

Na het vertrek van Mazzeltje uit het team zat het er aan te komen: We hebben een nieuwe global moderator in ons midden. Graag een warm onthaal voor NandroDavids, die vanaf heden in een paars jasje over het forum gaat!

Hierna kreeg NandroDavids, samen met zijn directe collega GTA-Sheep, alle Zin & Onzin (later: Lifestyle) fora onder zijn hoede:

Zoals bekend zijn er onlangs een aantal modplaatsen opengevallen. Om de fora niet onbeheerd achter te laten is er het een en ander verschoven in de crew.



En tenslotte beheren NandroDavids en GTA Sheep vanaf vandaag tevens alle Zin en Onzinfora naast hun taak als global moderator.

De laatste mededeling waar NandroDavids in voor komt (alsof het allemaal nog niet genoeg was!), is omdat hij zijn Vice City fora afstond aan HerrieM. Natuurlijk blijft hij wel Global Moderator, en behoudt hij zijn andere fora, maar hij is vrijgevig.

Vanaf vandaag zal HerrieM, die zichzelf dubbel en dwars als ras-echte GTA-kenner heeft bewezen, de scepter zwaaien over de Vice City fora. Hij neemt deze taken over van NandroDavids die zich op z'n andere taken als Gmod en moderator in de Lifestyle-fora zal blijven concenteren.

Namens de crew wil ik HerrieM welkom heten als moderator, we hebben er alle vertrouwen in dat hij die taak met glans zal vervullen.

NandroDavids staat voor velen bekend als een zeer serieuze, maar rechtvaardige Global Moderator. Maar als je hem eenmaal beter kent, kom je tot de conclusie dat er heel wat humor schuilt achter dat masker van de serieuze NandroDavids. Gek eigenlijk dat iedereen denkt dat hij zonder humor modereert. Dit wilde ik even noemen om een misverstand uit de wereld te helpen. Hij heeft zeker wel humor, en samen met zijn goede modereerkwaliteiten en rechtvaardigheid, is hij een belangrijke factor in de crew van GTAForum.nl.

2 reacties


Recommended Comments

Altijd leuk om je eigen historie te lezen natuurlijk; helemaal als het zoveel blijkt te zijn. Heb al heel wat mooie momenten meegemaakt op het Forum zo te lezen en hoop dat er nog heel wat zullen volgen :)

Leuk geschreven Jet :Y

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...