Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85532

Hamilton onschuldig


Typhoon

473 bezichtigingen

F1Bulletin4.png

Zowel Lewis Hamilton als Sebastian Vettel krijgen geen straf voor de crash in Japan. Afgelopen weekend knalde Vettel bovenop de auto van Mark Webber, nadat leider Hamilton hard had geremd. Het betekende het einde van de race voor Webber en Vettel, die op de tweede en derde plek lagen.

Afgelopen week was een filmpje op Youtube gezet, waaruit bleek dat Hamilton hard remde. Na onderzoek van de stewards in China, is besloten zowel Vettel als Hamilton niet te bestraffen. De condities waren in Fuji zo slecht dat de stewards vonden dat een straf niet paste.

Nu kan Hamilton (opnieuw) geschiedenis schrijven als hij zondag wereldkampioen wordt. Tot nu toe is daar geen enkele debutant in geslaagd. Alonso en Raikkonen hebben ook nog kans op de wereldtitel.

Verliest Ferrari constructeurstitel?

Afgelopen week maakte Stepney bekend dat hij van Coughlan ook data van McLaren kreeg. Volgens Stepney heeft Ferrari meer gebruik gemaakt van McLaren-data, dan andersom. Todt heeft verklaard dat Ferrari helemaal schoon is en dat Stepney gewoon enorm teleurgesteld is, nadat hij niet Ross Brawn eind 2006 mocht opvolgen. Tot de volgende keer bij Hoe BMW in 2007 kampioen werd. :cya:

Door Thundercover

2 reacties


Recommended Comments

Ondanks dat ik voor McLaren ben, word er nu onnodig met modder gegooid. Ik denk nu wel dat Ferrari degelijk McLaren-data bezat. Maar dit is gewoon een opnaai-zaak. 'Hoe zorg ik dat anderen ook straf krijgen!' Valt me een beetje tegen, maar goed! Blij dat Hamilton geen straf heeft. Was anders dikke onzin geweest.

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...