Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580019

Editie 9 - Weekly Column


Dutchy3010

543 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159402541.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II & SummerBase

Welkom bij de nieuwe editie van de Weekly Column, dat tevens behoort tot de negende editie van de Oceans Weekly News!



Ja ja, of eigenlijk beter gezegd: Nee nee, deze keer zal er voor de fans géén exclusieve GTA Vice City Stories editie verschijnen in de Weekly Column. Dit omdat ik het de laatste weken al over niets anders dan dat heb gehad, en bovendien is er momenteel geen Vice City Stories-nieuws. Wil je toch op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Vice City Stories? Check dan het topic van The latest news from Vice City Stories!

Tja jongens, nu er geen Vice City Stories-preview in deze editie gaat verschijnen, besefte ik pas hoe moeilijk het is om een onderwerp te verzinnen voor mijn wekelijkse column. Lepe Appie is ook zodanig verleden tijd, en het onderwerpje wat ik verzonnen had, heb ik moeten schrappen, om verscheidene redenen. Wat moest ik nou dus verzinnen? Ik was volledig inspiratie-loos. Zodoende ben ik maar een speurtocht begonnen naar de 'perfecte Weekly Column'.

Allereerst vroeg ik hulp bij Dutchy3010, zij weet altijd wel iets te verzinnen. Nou, het gevolg was dat mijn hele inbox volgespamd werd. Maar jammer genoeg kon onze Jet ook niks verzinnen, hoogstens een verhaaltje over Grand Theft Auto - maar daar wilde ik het juist deze keer níet over hebben.

Vervolgens heb ik Jowx maar geprobeerd, maar die was voor mij niet bereikbaar - hij was aan het geitenbreien.

Vervolgens probeerde ik maar SummerBase, en eindelijk - hij was bereid een verhaaltje te blaten!

Nou, nu geef ik dan maar het woord aan SummerBase, hier komt 'ie dan. Veel plezier!

SummerBase: Ja daar ben je dan: Je moet zo ongeveer 10 minuten voor deadline nog een verhaal typen en wat komt er dan in je op? Ja ik weet niet het klinkt meer naar kant en klare bami met nasi saus in fijn gesneden varkens rolade. Het is inmiddels nog maar 7 minuten verwijderd van het uur des doods. Dus er kunnen ook nog wel wat typ fouten zitten, maar dat weerhoud mij er niet van om even lekker een stukje te blaten. Dus laten we maar lekker beginnen met een verhaal van ome SummerBaby; Typhoon kwam de trap afgelopen met een volgloeiende lieve wangetjes blik. Hij had uiteraard weer wat nieuws uitgevonden in de Grand Theft Auto San Andreas game; Die hij net op zijn PlayStation had gespeeld. Ik vroeg hem: Wat zullen we gaan doen Trekeend? Waarop hij antwoorde: Laten we naar Pietje II gaan? Ik vondt het eigenlijk een niet slecht plan, maar voordat we dat gingen doen ben ik eerst van plan geweest om mijn sleutels van het fietsen hok kwijt te raken na enige gezoek had ik de sleutel gevonden tot het sleutel gat van de deur. Eenmaal de deur geopend gingen we opweg naar Pietje II. In zijn behangde kamer kwamen we met volle moet aan, maar niets was minder waard; We zouden het niet over Grand thef auto hebben, maar de kamer van Pietje II hing compleet vol met rotzooi en troep van Gta.

Na dit avontuur gingen we uiteraard buiten even knikkeren, met een schuil opengemaakt kuiltje gingen we één voor een met grote glimmende knikkers op het potje mikken en Typhoon had het geluk en daarmee won hij het spel. Na dit alles gingen we nog even langs Ruurd met zijn Mac Donalds Uniform. Ik ging op de terug weg via de trein weer naar het nederige dorpje en ik nam afscheid van Typhoon; In de trein wagon kwam ik wel een heel speciaal persoon tegen en het houdt van Onweer en Treinen: Cool Hand. Dat was mijn dagje Gtaforum.nl Meeting. Ik hoop dat jullie genoten hebben, nog dat het nu al te laat is; sorry en mijn excuses maar dat kun je verwachten op de laatste tien minuten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...