Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579767

Editie 9 - Game On


Dutchy3010

700 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1159403553.jpg

Deze rubriek is geschreven door

SamShine

Vorige week gaf ik jullie de (niet zo) vage hint: ''Volgende week wellicht meer over de aankomende Xbox 360 topper 'Gears of War'...'', en beloofd is beloofd. Vandaar dat ik deze week 'Gears of War' behandel.

:)

blog-33831-1159403562.gif

Gears of War is gebaseerd op de Unreal 3 engine, en is het spel dat in een aantal tech-demo's van de Unreal Engine te zien was. Het verhaal in het spel is als volgt:

Van de planeet Sera is nog maar weinig over. Een 79 jaar durende oorlog tussen landen heeft 90 procent van het oppervlak verwoest en aan een kwart van de bevolking het leven gekost. Vóór dit geweld leek het allemaal zo mooi. Op Sera brak een gouden eeuw aan die werd gekenmerkt door vrede, succes en rust. Het enige waar de planeet problemen aan ondervond, was de constante behoefte aan brandstofvoorzieningen. Ook hier kwam een einde aan, toen er onder de aardkorst een nieuwe stof genaamd 'imulsion' werd ontdekt. Dankzij een techniek kon deze stof zelfs direct worden omgezet in energie. Een gewilde stof, zo bleek al gauw.

De landen die niet over deze nieuwe brandstofvoorzieningen beschikten, begonnen een aanval op Sera waardoor de Pendulum-oorlog een feit was geworden. Terwijl de oorlog aan de gang was, kwam er een derde partij in het spel, namelijk de monsters van de 'The Locusts' die zich tijdens een race door het aardoppervlak heen boren en een spoor van vernieling achterlaten. Een groep mensen overleeft het geweld van de monsters en vormt een front dat zich vestigt in de regio 'Jacinto Plateau'. Uit deze groep wordt 'The Coalition of Ordered Governments' gevormd, die de taak krijgt een leger te organiseren en het laatste bolwerk van de mensheid te verdedigen.

blog-33831-1159403569.jpg

Op de E3 zijn twee soorten journalisten. Allereerst de journalisten die naar een afspraak gaan, daar een mooie promopresentatie te zien krijgen en vervolgens weer naar de volgende afspraak gaan. Hiervoor kun je kiezen, want het is toch leuk om achter de schermen te kijken en de ontwikkelaars te spreken. Maar je moet je dan wel beseffen dat je weinig van de show zelf meekrijgt en dat je dus ook qua video weinig aan de bezoekers van je website kunt leveren. De andere groep journalisten kiest ervoor juist niet naar afspraken te gaan en alles vanaf de beursvloer zelf te filmen. Dan krijgen die journalisten en de bezoekers de sfeer goed mee, maar het grote nadeel is dat je dan wel enkele toptitels niet te zien krijgt. Toptitels zoals Gears of War...



Lees verder...

blog-33831-1159403575.jpg

Wat een heerlijke grijns, wat een heerlijke graphics...

Dat Gears of War een stoere titel wordt zal niemand zijn ontgaan. Vandaag mocht ik deelnemen aan een rondje multiplayer.

Lees verder...

blog-33831-1159403582.jpg

Dit was 'Game On' voor deze week. Hopelijk heb je genoten!



Toch wil ik jullie als laatste even vragen om een Persoonlijk Bericht naar SamShine te sturen met jouw mening over gamen in HD, de beste meningen komen in de 'Game On' van de volgende editie van de Oceans Weekly News. Tot ziens! :cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...