Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580891

Jubileum editie - Speech


Dutchy3010

348 bezichtigingen

OWN50banner.png

Bij een jubileum hoort natuurlijk altijd een speech. En ik ben natuurlijk weer het slachtoffer om die speech te schrijven. Is eigenlijk ook logisch, aangezien ik van de 50 edities er 45 hoofdredactrice ben geweest en van 5 deel-hoofdredactrice. Dat woord zullen jullie misschien niet begrijpen, maar het komt erop neer dat Jowx en ik toen samen de touwtjes in handen hadden, en ik niet de dictator kon spelen.

Dat veranderde echter na een paar edities, en sindsdien heb ik zoveel mogelijk geprobeerd het leven zuur te maken van onze redacteurs met PM’tjes waar hun rubrieken bleven, en of ze nou eens een keer op wilde schieten. Eigenlijk viel dit best wel mee hoor, ik laat het erger lijken dan dat het is…

50 edities alweer… 50 edities dat de redactie een leuk krantje in elkaar weet te draaien, 50 edities dat vele leden deze teksten lezen. Er zijn echt veel leden betrokken geweest bij het in elkaar zetten van dit krantje, en die wil ik ook graag allemaal bedanken. Ten eerste natuurlijk de redactieleden, die elke week de teksten schreven om andere mensen te vermaken. En dat zijn niet de huidige alleen, maar daar gingen er nog veel aan vooraf. Daarnaast nog een paar crewleden: GTA-Sheep, NandroDavids, .Levi., PatrickW en destijds ook Mazzeltje waren niet de beroerste om te helpen. Ten eerste in de blog, als ik er niet was, om de inhoudsblokken aan te passen. Maar ook van tevoren al, toen we nog in een topic werkte. Ik had toen geen mogelijkheden tot aanpassen van het begintopic. En dat moest wel gebeuren… Daarnaast moet ik ook Joriz even noemen. Hij denkt ook vaak mee over het krantje, en bied natuurlijk de mogelijkheid om het krantje te verzorgen in de zin van een blog en een subforum. Tot slot natuurlijk ook alle lezers van OWN, want zonder hen waren wij al lang en breed gestopt!

Maar er zijn een paar redacteurs die ik nog even extra wil noemen. Ten eerste Jowx, hij heeft het krantje opgezet, is er weliswaar een behoorlijke tijd uitgeweest, maar is ook alweer een tijdje co-leader. Ten tweede wil ik Preddy even noemen, die ook al lang co-leader is, en waar ik altijd op kan bouwen. En dan nog een derde persoon, hij is net weer redacteur, maar ik wil hem nog wel even bedanken voor zijn vele moeite voordat hij uit de redactie ging. Ik heb het over SummerBase.

Een gouden jubileum, wie had dat kunnen denken een jaar geleden. Maar eigenlijk hadden we gewoon al een goede basis, we begonnen met goede redacteurs en een goed plan. Alles was goed opgezet. En van daaruit hebben we verder gebouwd, en heeft OWN een naam opgebouwd. Redacteurs kwamen en gingen weer weg. Maar het basisprincipe van OWN en The Oceans is nog altijd in het krantje te vinden:

FUN FOR EVERYONE!

Speech

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...