Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120668

Paniek op de redactie! - Deel 2


TheGuardian

493 bezichtigingen

GTAForum_Verhalen_PaniekRedactie.png

Paniek op de redactie! - Deel 2

Geschreven door: TheGuardian



Daar vertrok TheGuardian het GTAforum dan in. Het was er erg druk. Ik besloot om alvast aangifte te doen bij de crew over de verdwijning van SamShine en PatriciaW. De crew maakte er direct een rapportje van en werd verzonden over heel GTAforum. Ik vertrok weer verder de wereld van GTAforum in om mijn werknemers terug te vinden. Op de hoek van de straat stond er een krantenjongen, namelijk Kristof01. "Lees het ochtend nieuws! Redactie leden van GTAforum verhalen geraken vermist!"

Best veel volk kwam er naar Kristof01 af om deze krant te kopen. Kristof01 herkende me direct. "He jij bent de hoofdredacteur van GTAforum verhalen! Kom maar mee naar onze nieuwsredactie."

Ik ging mee met Kristof01 en kwam uit bij een groot lichtblauw oceaanachtig gebouw waar in grote letters opstond: "OWN REDACTIE"

Dit is de grootste krant van GTAForum. Kristof01 leid me naar binnen. Aan de inkom zat Jorair die duidelijk druk bezig was met zijn rubriek forum nieuws. Ook de verdwijning van mijn redactie leden gebruikte hij als artikel. Daarnaast zaten 2 giechelende meiden die het weer hadden over meiden praat. "Ik heb gisteren nog me wenkbrauwen laten doen bij de pedicure" Zegt Mirr. "Ik heb gisteren nieuwe make up gekocht, staat veel beter bij me huid!" Zegt Dutchy3010. Pietje II en Summerbase hadden blijkbaar lol. Pietje II moest een kippenpak dragen. Maar elke keer als ie een stap wilt zetten valt hij op de grond. Summerbase ging kapot van het lachen.

Nadat ik de OWN redactie wat bekeken had werd ik gevraagd bij de leiders van OWN. Ik kom voor een grote deur waar: "Directie" opstaat. Stilletjes open ik de deur..



..Wordt vervolgt!

12 reacties


Recommended Comments

Ja welke kneus verzint dan ook het idee om een kip rond te laten dolen in de PLEE? Oh ja, ik natuurlijk, want ik vul 'm... :7

Leuk verhaaltje, ben benieuwd naar het volgende deel. :)

Link to comment
Ja welke kneus verzint dan ook het idee om een kip rond te laten dolen in de PLEE? Oh ja, ik natuurlijk, want ik vul 'm... :7

Leuk verhaaltje, ben benieuwd naar het volgende deel. :)

Subtiel :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...