Jump to content

GTAforum Verhalen

  • entries
    165
  • comments
    1,007
  • views
    120,763

About this blog

Verhalen rondom het GTAforum

Entries in this blog

#1 GTAForum Gebeurtenissen - De PC

#1 GTAForum Gebeurtenissen - De PC Geschreven door: skullz-000 Het was een gewone dag. @Joriz die af en toe een ban gaf, leden die een waarschuwing kregen maar verder was er niets ongewoon. Of toch wel? Het begon om 12:00 uur, de deuren van de kroeg gingen open en er kwamen 30 man naar binnen. Gelukkig waren de bodyguards @TekaLoca en @thebig er om Joriz met zijn pc, vol met gegevens van het forum, veilig naar de schuilplaats boven de kroeg te brengen. In de kroeg liep alles vlekkeloos; @Bierb

ERRWINS

ERRWINS

#6 GTAForum Episodes - Karma

#6 GTAForum Episodes - Karma Geschreven door: ERRWINS Wanneer ik me goed concentreer op de mondbewegingen van @Guardian1980, zie ik dat het mijn naam vormt. Wanneer hij wakker wordt, zal hij alles vertellen. Stiekem hoop ik dat de rest het niet heeft gezien maar dan gebeurt het onmogelijke. Guardian zegt mijn naam hardop en de hele kamer draait hun hoofd bij. In mijn richting. Ik voel me opeens heel ongemakkelijk en ik voel dat ik verstijf. "ERRWINS, bedankt dat je hulp hebt gehaald!" zegt Gua

ERRWINS

ERRWINS

#5 GTAForum Episodes - Trauma

#5 GTAForum Episodes - Trauma Geschreven door: ERRWINS Na een korte twijfel heb ik mijn keuze gemaakt. Ik besluit om @Guardian1980 van de trap af te duwen, in de hoop dat hij het overleefd maar zijn geheugen kwijt raakt. Zodra ik mijn handen in zijn rug zet en kracht uitoefen op mijn handen, voel ik me al schuldig maar het kwaad is al geschied. Ik zie het lichaam van Guardian1980 voor over vallen en ik zie dat hij nog probeert om achterom te kijken. Wanneer zijn hoofd is gedraaid, voor ik de h

ERRWINS

ERRWINS

#4 GTAForum Episodes - Het mysterie

#4 GTAForum Episodes - Het mysterie Geschreven door: ERRWINS Langzaam hoor ik voetstappen dichterbij komen en ik begin in paniek te raken. Op tast ga ik de ruimte door totdat ik iets verneem. Iets wat geen archiefkast is. Zodra ik door heb dat ik een persoon verneem, druk ik de persoon bij me weg en ren ik terug naar de deur. Met mijn hart bonzend in mijn keel, besef ik dat ik geluk heb gehad. Het had heel anders af kunnen lopen. Met een lichaam vol adrenaline loop ik de trap op en zoek mijn

ERRWINS

ERRWINS

#3 GTAForum Episodes - Afscheid

#3 GTAForum Episodes - Afscheid Geschreven door: ERRWINS Vervolgens zie ik het oude naamplaatje in de prullenbak verdwijnen waarop ik besluit om even te gaan kijken om te zien of mijn gevoel klopt. Zodra de prullenbak in mijn gezichtsveld komt, zie ik zijn naam. Het is @GekkieJ01 die ons appartement heeft verlaten, zonder enige verklaring. Verbaasd kijk ik naar het naamplaatje en besluit het dan te bewaren op mijn kamer. Ooit zal hij terug komen en dan is het naamplaatje nog intact, dat zal hi

ERRWINS

ERRWINS

#2 GTAForum Episodes - Losse Flodders

#2 GTAForum Episodes - Losse Flodders Geschreven door: ERRWINS Zodra ik de lobby binnenkom, zie ik totale chaos. Banken zijn gescheurd, schilderijen hangen scheef en flessen drank van de bar liggen kapot op de grond. Rustig loop ik naar de muur waar de schilderijen scheef hangen en begin de lijsten te observeren. Zodra ik het schilderij van @NandroDavids recht hang, zie ik in mijn ooghoek een klein blauw voorwerp op de grond vallen. Wanneer ik door mijn knieën ga om het op te pakken, hoor ik g

ERRWINS

ERRWINS

#1 GTAForum Episodes - De introductie

#1 GTAForum Episodes - De introductie Geschreven door: ERRWINS Liberty City, een stad die de wolken doet breken met zijn enorme wolkenkrabbers, een stad die op zijn eigen manier nooit slaapt en een stad in het teken staat van werk en andere drukke bezigheden. In het noorden van de stad ligt het district North Holland, een plek in Algonquin die je nog vaak zult gaan horen. Midden in het district staat een reusachtig flat gebouw genaamd GTA Forum en telt maar liefst 15 verdiepingen. Elke verdiep

ERRWINS

ERRWINS

GTAforum Verhalen is terug!

GTAforum Verhalen komt terug! Geschreven door: Thundercover In tegenstelling tot het blogitem hieronder bevat dit bericht een positief geluid: GTAforum Verhalen is terug van weggeweest! Na de schrijfwedstrijd vorig jaar ten gelegenheid van het 10-jarig bestaan van GTAForum.nl begon het al een beetje te kriebelen bij mij en met enthousiaste vragen als 'The Oceans is terug, GTAforum Verhalen ook?' dit jaar heb ik besloten om deze blog nieuw leven in te blazen. Wat kunnen jullie hier verwachten?

Thundercover

Thundercover

GTAForum Verhalen stopt

GTAForum Verhalen stopt Geschreven door: Thundercover, Jay; De afgelopen tijd is de hoofdredactie hard bezig is geweest met het nadenken over GTAForum Verhalen, met name de toekomst van dit project. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is als het project definitief stopt. Dit komt doordat er andere dingen zijn die tijd vergen en bovendien zit er (zoals jullie misschien al hebben opgemerkt) nauwelijks potentie in dit project. Achter de schermen is er een hoop aan de gang,

Jay;

Jay;

Covesight's Lentefeest (2)

Covesight's Lentefeest (2) Geschreven door: Fiegel5 Ergens diep in GTAForumstad loopt een zwarte kat over straat. Hij glipt door steegjes, over huizen naar een grote villa. Waar een zwartgeklede man met een zonnebril de deur opendoet. “Vertel waarom ik moest komen W” zegt de kat geïrriteerd. “Lantyz..” “Patrick..” “Koffie?” “Graag, zwart enkel suiker.” “Waarom moest ik komen?” vraagt Lantyz aan PatrickW. PatrickW vertelt Lantyz over de plannen die The Oceans en Covesight hebben. Later hebben z

Thundercover

Thundercover

Covesight's Lentefeest (1)

Covesight's Lentefeest (1) Geschreven door: Fiegel5 Het is 7 uur in GTAForum stad, de wekker van Jowx gaat af. “Hmpf geen school, geen werk waarom gaat dat maffe ding nou af” vraagt hij zichzelf af. Hij gooit de wekker tegen de muur, hij is kapot. “Ku.. kurry!” roept hij. Chagrijnig draait hij zich nogmaals om en doezelt rustig in slaap. Maar niet voor lang, een half uur later staat daar Thundercover. Zodra Jowx de bel hoort gaan flipt hij bijna weer. Hij loopt naar de deur en ziet Thundercove

Thundercover

Thundercover

Een bedrogen Carnaval

Een bedrogen Carnaval Geschreven door: Fireshock Het is een bewolkte dag en Carnaval komt eraan. De voorjaarsvakantie is net begonnen en iedereen is lekker vrij. Er zijn nog niet veel mensen vertrokken naar het buitenland om lekker te gaan skiën. Dit komt allemaal omdat Carnaval er aan komt. De supermarkten hebben een record aantal aan klanten en de schappen vliegen leeg. Een super periode! Ook Silverbyte ging niet op vakantie omdat Carnaval er aan kwam. Toch verveelde hij zich en besloot zij

Jay;

Jay;

Rullez, bedankt!

Deze week heeft Rullez besloten een punt te zetten achter zijn carrière als schrijver. Voor GTAforum Verhalen schreef hij vorig jaar een aantal leuke verhalen waarin hij menig lid stomme dingen liet doen, maar wegens gebrek aan tijd heeft hij besloten om te stoppen. Rullez, bedankt voor je inzet en hopelijk bedenk je je nog eens! Tevens zijn de categorieën van de blog aangepast, zodat je nu makkelijker een verhaal kan terugvinden. De nieuwe categorieën kan je links in het inhoudsblok zien. Maa

Thundercover

Thundercover

Een kop kleiner - Deel 4

Een kop kleiner - Deel 4 Geschreven door: Jay; “Niet weer!” schreeuwde TomHagen nadat Tjerk voor de tweede keer kotsmisselijk werd. Hij kon het allemaal nog net inhouden en dat was zowel voor hem als voor zijn partner een fijn gevoel. Beide keken in de verte terug en zagen de auto waar ze net in gebracht waren, weer wegrijden. Ze waren nu met z’n drieën en dat kon wellicht een ontsnapping betekenen. Het zag er in gedachte zo mooi uit, nu hoefden ze het alleen nog maar waar te maken. SummerBase

Jay;

Jay;

Jet's Valentijn

Jet's Valentijn Geschreven door: Hanneswasco, Thundercover, TomHagen Het is een zonnige dag vandaag, met aangename temperaturen en geen regen. Maar dat boeit me niet vandaag is namelijk Valentijnsdag. Een dag dat geliefden elkaar opzoeken en in de bloemetjes zetten, maar ook een dag dat de eenzame zielen een hele dag door in het bed wenen en hopen dat iemand hen een cadeautje komt brengen, of toch op z’n minst een kaartje. Maar het is ook een dag dat de vreemdste dingen kunnen gebeuren, dingen

Thundercover

Thundercover

Een kop kleiner - Deel 3

Een kop kleiner - Deel 3 Geschreven door: Jay; Tjerk en TomHagen zaten samen in de afvalbak, te schuilen van het kwaad. Twee personen waren inmiddels uitgestapt en ze waren op zoek. “Ze waren hier net nog, waar kunnen ze toch gebleven zijn?” zei een van hen. Met zaklampen schenen ze over het afgelegen gebied. Een gebied met weinig woningen en veel afgelegen gebouwen. Het was stil en zelfs de auto’s die altijd langs de snelweg voorbij reden, waren niet te horen. Met de minuut kropen Tjerk en To

Jay;

Jay;

Een kop kleiner - Deel 2

Een kop kleiner - Deel 2 Geschreven door: Jay; De volgende morgen brak aan en op een vroeg tijdstip werd aan zijn deur geklopt. “Zo vroeg, wie zou dat in hemelsnaam kunnen zijn”, vroeg Tjerk zich af. In pantoffels en ochtendjas deed hij de voordeur open. TomHagen verscheen in een lange regenjas en vroeg of hij binnen mocht komen om het ergens over te hebben. “Eh...ja natuurlijk, maar het is nogal vroeg, vind je niet?”. Het jawoord was voor TomHagen genoeg. Hij begon zijn voeten aan de deurmat

Jay;

Jay;

Een kop kleiner - Deel 1

Een kop kleiner Geschreven door: Jay; Het was een frisse winterdag en auto’s reden toeterend langs het restaurant van Tjerk. Het was zoals gewoonlijk weer druk in de stad en dat betekende vanzelfsprekend een hoop stress langs de weg. Het restaurant draaide op volle toeren en voor de klanten die binnenkwamen was er helaas geen plek over. Tjerk probeerde aan iedereen zijn wensen tegemoet te komen en hield het bijna niet meer vol. Plots parkeerde een zwarte Washington voor het restaurant en de ch

Jay;

Jay;

Nieuwe schrijver!

Welkom Visser23! Geschreven door: Thundercover Inmiddels zijn we achter de schermen druk bezig om binnenkort weer verhalen voor jullie neus te schuiven. Voordat die verhalen er zijn, moeten ze natuurlijk wel bedacht en geschreven worden door onze schrijvers, die in een gezellig team inspiratie proberen op te doen. Vers bloed en daarmee nieuwe fantasieën zijn nooit verkeerd en vandaar dat we ons team hebben uitgebreid met Visser23. We hopen zo snel mogelijk een verhaal van hem te zien, maar ik

Thundercover

Thundercover

Nieuwe blogeigenaar

Nieuwe blogeigenaar Geschreven door: TheGuardian Hallo iedereen! Hier mijn laatste blogitem. Ik zelf stop als blogeigenaar van GTAForum Verhalen en degradeer me tot hoofdredacteur ipv eigenaar. Jay; zal de blog van GTAForum Verhalen overnemen. Ik zelf heb deze beslissing genomen omdat ik deze week stop met GTAForum Verhalen. Ook mijn rang laat ik deze week degraderen van Megalid naar lid omdat dat wel zo eerlijk is ipv me in een jaar tijd te laten degraderen naar superlid en dan pas lid.

TheGuardian

TheGuardian

De Schaatswedstrijd

De Schaatswedstrijd Geschreven door: Thundercover Het weer was in geen dagen veranderd. De sneeuw dwarrelde langzaam op de grond en vormde een dikke laag sneeuw waarover vele leden zich begaven. Het was Eerste Kerstdag en het was weer tijd voor de jaarlijkse Moderator Schaatwedstrijd, acht dagen voordat de crew op vakantie naar Hawaï zou gaan (overigens ook een jaarlijkse traditie). Nadat het publiek de beschikbare plaatsen bij de oevers had ingenomen, begon het voorprogramma bij de start/fin

Thundercover

Thundercover

2 nieuwe schrijvers!

2 nieuwe schrijvers Geschreven door: TheGuardian Het was even stil op GTAForum Verhalen, maar hier zijn we dan weer! Ik heb eventjes zonder laptop gezeten, omdat ik een crash erop had. Ik ben af en toe dan maar via mobiel of vriend even op MSN geweest zodat mensen die me nodig hadden me toch nog zouden kunnen aanspreken. Ik heb hier terug een gepimpte laptop, en zal dus weer actief zijn op het forum en bij GTAForum Verhalen. De halloween blog is weggehaald, en we zijn weer lekker een neut

TheGuardian

TheGuardian

Ziek

Ziek Geschreven door: TheGuardian Hoi iedereen, Sorry dat de blog 2 dagen stil lag, maar ik was vrij ziek en om eerlijk te zijn ben ik er nog niet helemaal overheen. Hier zijn alvast de beloofde verhalen van Fiegel5 en Rullez VERHAAL VAN FIEGEL5 Het is een frisse dag in GTAForumland, alle leden zitten thuis of op het werk met een heerlijke kop warme chocomel. Op 3 mensen na dan, Ikkes, Jay en Thundercover zitten met zn 3en kou te lijden in een donkere loods. Ze hebben een kaarsje aanstaan

TheGuardian

TheGuardian

×
×
  • Create New...