Jump to content

GTAforum Verhalen

 • entries
  165
 • comments
  1,007
 • views
  97,691

De Schaatswedstrijd


Thundercover

873 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

De Schaatswedstrijd

Geschreven door: Thundercover

Het weer was in geen dagen veranderd. De sneeuw dwarrelde langzaam op de grond en vormde een dikke laag sneeuw waarover vele leden zich begaven. Het was Eerste Kerstdag en het was weer tijd voor de jaarlijkse Moderator Schaatwedstrijd, acht dagen voordat de crew op vakantie naar Hawaï zou gaan (overigens ook een jaarlijkse traditie).

Nadat het publiek de beschikbare plaatsen bij de oevers had ingenomen, begon het voorprogramma bij de start/finish-lijn. =>Sandra<=, Mirrrr, Dutchy3010 en Nadine.Gtaaa kwamen in bontjassen het ijs op om de winterse variatie op hun cheerleaders-dans te laten zien. Na afloop kregen ze een luid gejuich en maakten ze plaats voor de moderators, die zich achter de startlijn opstelden. Hanneswasco werkte zich met zijn oorwarmers en rode wangetjes door het publiek heen. Eenmaal bij de startlijn inspecteerde hij de schaatsen, nam hij zijn plek in en riep: 'Deelnemers klaar?'

Paf! Daar gingen ze, op weg naar eeuwige roem. Al in de eerste bocht ging het mis: Thundercover had bij start wat laten liggen en probeerde zo laat mogelijk voor de bocht te remmen. Hij vergiste zich in het gebrek aan grip en schoof in volle snelheid rechtdoor de oever op en de eveneens slecht gestarte SummerBase in z'n val meenemend. Op de oever werden ook nog wat toeschouwers geraakt, maar gelukkig niet ernstig gewond. Dit alles ging aan leider Froodooo voorbij. Hij was vorig jaar tweede geworden en dus moest dit zijn jaar worden. Helaas voor hem reed Azer nu op de tweede plaats en was hij niet van plan die plek te houden. Azer greep naar z'n sniper en richtte zoals een ware SA:MP-freak beaamd: snel en raak. Einde wedstrijd voor Froodooo.

De overgebleven deelnemers kwamen nu bij een stuk weiland, waar ze moesten klünen (over het land met je schaatsen aan). Een makkie voor Flying Dutchman, die het klünen al een jaar aan het oefenen was en nu de leiding overnam, ten koste van _KoE_Mzungu. De laatste had nog niet ontbeten en kwam een stukje gras tegen dat nog niet opgegeten was door GTA-Sheep. Eigenlijk had hij ook op stal moeten staan, maar dat kon hij zich niet nog een jaar veroorloven.

Op het ijs was Flying Dutchman echter niet zo snel en werd voorbij gereden door Bling, die reed alsof hij een propeller op z'n rug had. Door zijn vaart zag hij het bordje "Pas op! Wak!" niet en reed er vol tegenaan. Het enige wat de toeschouwers nog hoorde was een gil en een grote plons. Drijfnat en rillend van de kou kwam Bling even later het wak uit, waarna hij moest opgeven.

Tegen alle verhoudingen in lag nu DaBeast aan de leiding. De finishlijn was nog maar twee kilometer van hem verwijderd en dat was reden voor hem om alvast een feestje te bouwen. Dat had -Matthijs- al ver van tevoren zien aankomen en daarom had hij vannacht al een bierautomaat langs de rivier gezet. DaBeast reed er voorbij, besloot toch terug te gaan en begon met de aanwezige toeschouwers te feesten.

De laatste kilometer ging inmiddels in voor ASPHALT en als heuse Mario Kart-fan zag hij in de scherpe bocht een paar ?-blokken. Hij pakte er een en kreeg drie bananen. Hij gooide ze tactisch achter zich. Azer, Flying Dutchman en vier dagen later ook Ikkes, verslikten zich en gleden ondersteboven. Met een flinke voorsprong leek het nu kinderspel te worden voor ASPHALT.

Achterin het veld was Jowx rustig richting Matthijs gereden. Maar de in Lifestyle werkende moderator zag Matthijs aan voor een lastig lid en sloeg hem vol op de bek, waarna hij snel wegreed, op weg naar ASPHALT en Svenie. Die lagen inmiddels te bakkeleien over de afkoopprijs zodat Svenie zou kunnen winnen, maar dat kostte veel snelheid. Daardoor reed Jowx ze op volle vaart voorbij en kwam hij als eerste over de finish, gevolgd door nog steeds bakkeleiende Svenie en ASPHALT. Jowx werd op de schouders geheven en nam juichend de grote beker en enorme hoeveelheid warns en slotjes aan. Hoe de rest van de kerst ook zou verlopen: het kon voor hem niet meer stuk.

EINDE

6 Comments


Recommended Comments

Haha prachtig. Het is een tijdje geleden dat ik deze blog nog eens gelezen heb, maar dit is echt weer een typisch 'GTAForum verhalen' verhaal ^_^

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...