Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120664

Een kop kleiner - Deel 1


Jay;

813 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

VerhaalMini.png

Een kop kleiner

Geschreven door: Jay;

Het was een frisse winterdag en auto’s reden toeterend langs het restaurant van Tjerk. Het was zoals gewoonlijk weer druk in de stad en dat betekende vanzelfsprekend een hoop stress langs de weg. Het restaurant draaide op volle toeren en voor de klanten die binnenkwamen was er helaas geen plek over. Tjerk probeerde aan iedereen zijn wensen tegemoet te komen en hield het bijna niet meer vol. Plots parkeerde een zwarte Washington voor het restaurant en de chauffeur, Ice Banana, liep naar beide achterdeuren om twee heren naar buiten te begeleiden. Het drietal liep het restaurant in en Ice Banana vroeg om een plek voor twee. Een plek waar de twee heren in stilte van hun maaltijd konden genieten. “Maar het is helemaal vol, ik heb geen plek meer..” zei Tjerk met angst in zijn ogen. Plots verscheen er een tweede chauffeur. Het was Dizzee, die naast Ice Banana kwam staan. “Weet je zeker dat je geen plek hebt? Wij hebben geen zin om langer te wachten, je regelt nu een plekje.” Tjerk was verbijsterd en nam de twee mee naar een achterkamertje waar ze een goede maaltijd voorgeschoteld kregen. Ice Banana en Dizzee liepen terug en reden de zwarte Washington weer weg.

Tjerk keek goed in de ogen van de twee heren en het waren bekende gezichten. Joriz en PatrickW waren het, zij zaten in zijn restaurant te eten. Hij wist waar de twee toe in staat waren en bemoeide zich niet met de plannen waar de twee over zaten te discussiëren. Toch ving hij onbewust wat op over de plannen. Nieuwsgierig als Tjerk is, bleef hij doorluisteren naar wat het duo te zeggen had. “Hanneswasco weet inderdaad teveel, maar dat is geen reden om hiermee door te gaan, Joriz”, hoorde hij PatrickW zeggen. “Ik heb geen zin om hier langer over door te babbelen, we zullen Hanneswasco een kopje kleiner maken en daarmee uit”, zei Joriz op zijn beurt. Dit betekende niet veel goeds en Tjerk wist even niet wat hij hiermee aan moest. De twee vertrokken en eigenlijk was hij flink opgelucht. Dezelfde auto kwam de oprit op rijden, Joriz en PatrickW stapten in en ze reden met volle snelheid weg.

Wat moest Tjerk, zou hij Hanneswasco vertellen wat hem te wachten stond of ging hij hier toch maar zelf achteraan. Het was een moeilijke keuze en Tjerk besloot er een nachtje over te slapen. Zijn huis was precies boven het restaurant en na enkele treden lag hij al in zijn bedje. Doodsbang was hij, over wat Hanneswasco zou overkomen. Wat heeft hij nu verkeerd gedaan, waar heeft hij dit aan verdiend? Vragen die hopelijk later zullen worden beantwoord.

9 reacties


Recommended Comments

Oh, nu ben ik al gewaarschuwd, dat is dus makkelijker voor Tjerk. :puh:

^^

Ik ben trouwens wel benieuwd waarmee ik dat restaurant van heb betaald, want zoveel verdien ik nou ook weer niet met die bar in De Mannengang :-(

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...