Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    119749

GTAForum Verhalen stopt


Jay;

1222 bezichtigingen

VerhaalMini.png

GTAForum Verhalen stopt

Geschreven door: Thundercover, Jay;

De afgelopen tijd is de hoofdredactie hard bezig is geweest met het nadenken over GTAForum Verhalen, met name de toekomst van dit project. Uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is als het project definitief stopt. Dit komt doordat er andere dingen zijn die tijd vergen en bovendien zit er (zoals jullie misschien al hebben opgemerkt) nauwelijks potentie in dit project. Achter de schermen is er een hoop aan de gang, maar vaak zonder duidelijk of mooi resultaat.

Het kost altijd moeite om van iets kleins, wat groots te maken. Wij hebben dit echter gedaan en daarmee met GTAForum Verhalen veel bekendheid geworven. Wanneer ons hoogtepunt is bereikt en haast weinig leden de zin hebben om er meer van te maken, houdt het op. Zo zal er vast wel opgemerkt zijn dat het een tijdje duurt voor een nieuw verhaal. Als er geen tijd/zin is om deze te schrijven kunnen we geen deadline opstellen om toch maar bezig te gaan met het schrijven. Dat maakt het alleen maar minder leuk.

Fiegel5's verhaal is zojuist gepost en daarmee willen wij dit project mooi afsluiten. Wij hopen op jullie begrip en wellicht zal er in de toekomst iets zijn wat weer voor meer leven kan zorgen. Voor nu houdt het op, al zal de blog wel blijven bestaan voor bijvoorbeeld leden die oude verhalen willen teruglezen. Het is namelijk zonde om al dit moois kwijt te raken. We hebben dan ook flink wat opgebouwd met z'n allen. Ook TheGuardian krijgt een groot bedankje, hij heeft dit project immers opgezet met vele leuke reacties als gevolg.

Ontzettend bedankt voor alle enthousiasme, gezelligheid en bovendien de lol. Het komt nu tot een einde. Maar we koesteren de herinneringen nog altijd.

5 reacties


Recommended Comments

Jammer, ik heb altijd van deze verhalen genoten. Toch leuk dat de blog zelf nog blijft bestaan zodat we nog kunnen nalezen. :)

Alles stopt tegenwoordig!

Wat?! Nee, GTAForum mag niet stoppen! :cry:

Link to comment

Erg jammer :(

Hoewel ik niet alles las vind ik het een groot gemist op het forum. Ik heb in het begin met alle liefde dit project ondersteund en de aandacht gegeven die het verdiende en het vervolgens tot een van de succesvolste projecten van het forum uit zien groeien.

Ik wil jullie bedanken voor de enorm fijne samenwerking die we vroeger gehad hebben en hoop dat er in de toekomst misschien ook nog dingen gebeuren. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...