Jump to content

GTAforum Verhalen

  • artikelen
    165
  • reacties
    1007
  • bezichtigingen
    120696

#4 GTAForum Episodes - Het mysterie


ERRWINS

886 bezichtigingen

#4 GTAForum Episodes - Het mysterie

Geschreven door: ERRWINS

Langzaam hoor ik voetstappen dichterbij komen en ik begin in paniek te raken. Op tast ga ik de ruimte door totdat ik iets verneem. Iets wat geen archiefkast is. Zodra ik door heb dat ik een persoon verneem, druk ik de persoon bij me weg en ren ik terug naar de deur. Met mijn hart bonzend in mijn keel, besef ik dat ik geluk heb gehad. Het had heel anders af kunnen lopen. Met een lichaam vol adrenaline loop ik de trap op en zoek mijn weg richting de bar. Tot mijn verbazing zie ik dat er niemand achter staat en besluit mezelf te helpen. IJswater lijkt me wel een goed voor dit moment denk ik bij mezelf. Terwijl ik geniet van een ijskoud glas water, hoor in eens iemand achter me sluipen. Ik negeer het maar al gauw zit de persoon naast me. Het is @Guardian1980. Enigszins vind ik dit een opluchting en besluit hem te begroeten.

'Ook een goedemiddag, Erwin.' zegt Guardian1980.

'Zo, wat doe jij zoal de laatste tijd, Guardian?' vraag ik.

'Hier en daar houd ik de boel in de gaten. Ik kom net terug van het archief, er blijkt te zijn ingebroken.' zegt Guardian1980.

'Ingebroken? Hoe... hoe kan dat nou?' mompel ik.

Guardian1980 kijkt me vragend aan en ik voel zijn ogen branden in mijn gedachten, op zoek naar informatie. Juist nu is het belangrijk om niets prijs te geven, mocht ik nog langer willen verblijven in dit gebouw.

'Dat vraag ik mij ook af aangezien er geen inbraaksporen zijn. Gelukkig hebben we een verdachte opgepakt die ons waarschijnlijk meer kan vertellen over deze zaak.' zegt Guardian1980 bloedserieus en strak kijkend naar mij. Ik voel dat ik me ongemakkelijk begin te voelen en besluit het gesprek af te kappen.

'Nou, ik wens je veel succes met het oplossen van dit mysterie. Ik ga er maar eens vandoor. Later!' zeg ik.

'Later, Erwin!' zegt Guardian1980.

Zou hij de verdachte al hebben gesproken en weten dat ik er ben geweest? Toch raar dat er ineens een verdachte opduikt terwijl ik er vanuit ging dat ik alleen was of zou de inbreker al die tijd al binnen zijn geweest? Dat zou wel de open deur verklaren. Zoveel vragen die ik nu niet kan beantwoorden maar de situatie ziet er niet gunstig voor mij uit. Ik moet wat verzinnen om Guardian1980 bij het onderzoek weg te houden. Maar wat?

Mijn gedachte slaat op hol en ik verneem aan mezelf dat ik even rust moet hebben. Een goede nachtrust zal me goed doen en zal er ook uiteindelijk voor zorgen dat ik een idee krijg over hoe ik Guardian1980 bij het onderzoek vandaan krijg.

De volgende ochtend besluit ik Guardian1980 goed in de gaten te houden aangezien alle sporen naar mij zouden kunnen leiden. De verdachte zou alles in mijn schoenen kunnen schuiven en dat is absoluut niet de bedoeling. Ik besluit om aan de bar te gaan zitten zodat ik de gehele lobby kan over zien. Vlakbij de ingang zie ik mijn doelwit al staan, pratend met zijn collega's @SpacyColours, @Cabyon en @Crypteq. Allemaal Moderators en natuurlijk opzoek naar de dader van de inbraak. Gelukkig zal Guardian1980 niet te veel informatie prijs geven aangezien hij graag dingen oplost, het liefst alleen. Vanuit mijn ooghoek zie ik het viertal zich opsplitsen. SpacyColours en Cabyon hebben het gebouw verlaten en Crypteq heeft plaatsgenomen in de chat. Guardian1980 loopt rustig richting de trappengang en ik twijfel of ik hem moet volgen of niet. De wil om het te doen is te sterk en ik besluit hem te volgen. Tot mijn verbazing loopt hij niet de trap op maar af, richting het archief. Ik kom steeds dichterbij en krijg de kans om hem uit te schakelen. Dan moet ik hem van de trap duwen en dan zou het mij nog meer verdacht maken maar aan de andere kant gaat hij zich nu afvragen waarom ik hem ben gevolgd. Na een korte twijfel heb ik mijn keuze gemaakt. Ik besluit om Guardian1980...

Het leven in het GTA Forum gebouw staat nooit stil en er lijkt altijd wel wat te gebeuren. Ben je benieuwd wat er allemaal gebeurt binnen deze muren? Houdt deze blog dan in de gaten voor meer sappige details.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...