Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579819

Editie 11 - Weekly Column


Dutchy3010

546 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1160173599.png

Deze rubriek is geschreven door Pietje II

Welkom bij deze speciale editie van de Oceans Weekly News, want het is namelijk de tiende editie!



Toen ik vorige week besloot in de Weekly Column géén stukje over GTA Vice City Stories te plaatsen, heb ik dat geweten. En goed ook. Ik had op dat moment namelijk last van een 'writers block', dit houdt in dat je gewoonweg geen enkele inspiratie hebt. Gelukkig wist SummerBase er een lekker stuk aan te blaten, al was dat alles toch nogal rommelig. Nou, toen besefte ik: Mijn hart ligt toch écht bij het maken van artikelen over GTA Vice City Stories. Zoals jullie weten is er afgelopen week een update geweest op de officiële GTA Vice City Stories website, waardoor er weer een schat aan informatie is vrijgekomen. Hier zijn jullie al helemaal van op de hoogte gebracht in het 'The latest news from Vice City Stories topic'. Echter ga ik in deze editie van de Weekly Column hier verder op in. Met MeTV op de achtergrond ben ik aan de slag gegaan aan deze nieuwe editie; ik zou zeggen, geniet van deze fantastische nieuwe Grand Theft Auto variant!

MeTV heeft nieuwe uitzendingen!

Een aantal dagen was het stil rond Vice City Stories, maar gelukkig werkt dit schijnbaar net zoals bij vulkanen: Hoe langer het duurt voor de uitbarsting, hoe meer zich het zaakje gaat ophopen en hoe meer er bij de uitbarsting verschijnt. En zo hoe meer het humeur van wij Vice City Stories-fans verbetert! Naast het feit dat er weer een nieuwe officiële Vice City Stories trailer verschenen is, en nog twee andere filmpjes, zijn er ook nog verdere updates verricht op de officiële GTA Vice City Stories website!

Dat er updates verricht waren, was bij jullie wel bekend. Alleen ga ik hier wat verder op in, omdat er nou toch wel veel nieuwe informatie naar voren is gekomen.

Maar liefst twee nieuwe radiostations die in Vice City Stories zullen gaan voorkomen zijn bekend! De namen zullen jullie vast wel bekend in de oren klinken, namelijk Flash FM en Emotion 98.3.

blog-33831-1160173627.png

blog-33831-1160173638.png

Bij Flash FM is er echter een tweede DJ bijgekomen: Toni zal jullie nog wel bekend klinken in de oren vanuit GTA Vice City, en nu heeft ze een co-DJ, genaamd Teri.

Bij Emotion 98.3 zal je jammer genoeg niet meer de vrolijke welbekende Fernando Martinez zullen horen, wat ik stiekem eigenlijk toch wel jammer vind, maar nu word je bijgepraat door Lionel Makepeace. Zoals te horen is, is Lionel ook een vrij emotionele vent, maar als je eenmaal naar zijn stem luistert klinkt hij toch best fijn, al zeg ik het zelf. En verder heb ik alweer prachtige ballades gehoord, zoals "I come through your heart" en "It never happens to me".

Ook op Flash FM hoorde ik leuke liedjes, het kan goed zijn dat je ze niet zult herkennen en dat je deze liedjes je een beetje moeten 'overvallen', maar wanneer dat eenmaal gebeurd is zal je deze radiostations - dat was althans bij mij zo - heel mooi vinden, precies zoals dat in GTA Vice City was. Luister maar eens naar de voorproefjes bij MeTV op de officiële GTA Vice City Stories website!

Ook wordt er uitgebreid gesproken over de nieuwe gangs in Vice City, bijvoorbeeld de Cholos (spreek uit: Tjolos). Het zijn ook Cubanen, wie weet staan zij ook onder leiding van Umberto Robina, de tijd zal het leren. We weten in ieder geval wél dat ze het gebied wat Little Havana genoemd wordt nogal tiranniseren.

Ook wordt er gesproken over de Trailer Park Mafia; we weten dat ze graag van racen op een Quad houden.

blog-33831-1160173658.png

Verder weten we ook waar Victor in de missie 'Say Cheese' waarschijnlijk met de Jetski een parcours voor zal moeten volgen, namelijk van Reni Wassulmaier, die op dat moment een 'regisseur' is bij The Film Studios. Reni kennen we al uit GTA Liberty City Stories van het radiostation 'Flashback FM'. Zo is Reni bijzonder, want zo is Reni de enige Grand Theft Auto-DJ die we in het spel zélf zien. Reni komt uit Duitsland, vandaar dat je het typische Duitse accent hoort in Reni's stem. Heerlijk dus hoe je Reni zo met de letter 'r' hoort rollen. ^^

Op onderstaande screenshot is duidelijk te zien dat ze samen met haar partner (wie deze partner is nog onbekend; speculaties gaan er in ieder geval genoeg rond) in één van de hallen zitten van The Film Studios.

Reni is een persoon die geen man, maar ook geen vrouw wil zijn, maar onzijdig, een 'het' dus. Ene Dr. Abner Horowitz doet aan dit soort operaties, waaruit dus blijkt dat Reni Wassulmaier waarschijnlijk zijn patiënt moet zijn geweest.

Reni en haar partner zijn nogal schizofreen, om het zo maar even te zeggen. Als ze iets vertellen wat voor hen enorme humor is, lachen ze zich kapot. Ook voelen ze zichzelf nogal 'hip'.

blog-33831-1160173667.png

Er zijn nog een heleboel meer nieuwtjes, informatie en screenshots te ontdekken, maar voorlopig heb ik een samenvatting gemaakt van het belangrijkste. Ik zou zeggen: Check zelf de officiële GTA Vice City Stories website!

More to come!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...