Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581886

Editie 54 - Game On


Dutchy3010

495 bezichtigingen

oc_own_gameon.jpg

Xbox 360 prijsverlaging én verandering paketten!

De Xbox 360 verkoopt redelijk, de Playstation 3 begint ook wat meer op gang te kopen. Hetgene waar veel mensen tegenaan kijken als ze een van beide willen kopen is de prijs. De respestievelijke € 400,- en € 600,- zijn allebei erg veel geld. Nu kon je de Xbox 360 al op verschillende plekken voor € 350,- halen, maar de adviesprijs was nogsteeds zo'n € 50,- duurder. Waar Sony de consument probeert te bereiken met verschillende pakketten, doet Microsoft het anders. Ik denk dat het onderstaande plaatje veel duidelijk maakt. :)

arcade1187607239.jpg

Dus; Microsoft verandert de naam van de twee goedkoopste paketten. De huidge 'Core' krijgt een memorystick en verder krijgt elk pakket een HDMI-poort, ook mooi mee genomen als je een Full HD-TV hebt. :)

Tóch een X07!

Eerder berichte Game on dat de ‘X0-evenementen’, niet door zouden gaan. Deze beurs werd elk jaar door Microsoft georganiseerd om belangerijke aankondigingen te doen voor de Xbox 360. In Europa is de beurs, in ieder geval dit jaar, helemaal finito. In Canada kunnen de Noord-Amerikanen er (gelukkig) nog wel van genieten. Ondanks dat de beurs een stuk kleiner is dan de Europese waar wij de meeste aandachtvoor hadden, is het toch positief nieuws.

Bron: Insidegamer.nl

Motion-sensing controller voor de PS2!

Noem het een Wii-rip off, of noem het een goede manier om iedereen kennis te laten maken met ‘motion-sensing’. Realplay komt met een imitatie van de Wii-controller. Met spellen die vrijwel rechtstreeks van Wii-sports geript kunnen zijn, zoals Realplay Tennis en Realplay Bowling.

De adviesprijs voor het apparaatje is 30 pond, een kleine 45 euro. Nintendo heeft er nog niet openlijk op gereageert. :D

Bron: Insidegamer.nl

Manhunt 2 op 31 oktober in Amerika!

Er is héél erg veel gezeik geweest rondom Manhunt 2, die te geweldadig was, volgens de ESRB (dienst die games rate en leeftijdsadvies geeft) is het spel nu geschikt voor 17 jaar en ouder, waar dat voorheen 21 jaar was (leeftijd waarop je in Amerika volledig volwassen bent). Het beleid van Sony en Nintendo is zo dat er geen spellen met die rating worden uitgebracht, waardoor het spel nieteens legaal kón verschijnen. Rockstar heeft het spel dus dusdanig aangepast dat het wél door de rating heen komt, gelukkig zit er nog wel voldoende geweld in om het spel leuk te houden.

Ik hoop op meer informatie betreffend een Europese release, anders moeten we Piet-Herr' prachtige fabeltjes over importeren weer opzoeken. :D

Bron: Insidegamer.nl

Tweede PS3-starterpack aangekondigd

De Europese tak van Sony heeft bekend gemaakt dat er vanaf 19 september een nieuwe PS3-starterpack in de winkel zal liggen. Deze bundel bevat de games Heavenly Sword en Formula One Championship Edition en twee controllers. Het starterpack dat nu in de winkels ligt zal tegen die tijd verdwijnen.

Bron: Insidegamer.nl

Wii-versie Pro Evolution Soccer

Pro Evolution Soccer komt naar de Wii, zo heeft Konami op de Games Convention in Leipzig bekend gemaakt. De game gaat uiteraard gebruik maken van de bewegingsmogelijkheden die de Wii-controller biedt en wordt daarom helemaal opnieuw voor de Wii gemaakt, we krijgen dus geen port van een andere console. Natuurlijk is de game wel gebaseerd op voorgaande delen van de serie. De game moet in het eerste kwartaal van 2008 verschijnen.

Bron: Insidegamer.nl

'Winnende' games Games Convention

Ook deze keer weer heeft de organisatie van de Games Convention de games gekozen die volgens hun de beste van de beurs waren. Volgens hun inderdaad, sommige keuzes zijn op z'n minst merkwaardig te noemen.

  • Xbox 360: BioShock (2K Games)
  • PlayStation 3: Pro Evolution Soccer 2008 (Konami)
  • Wii: Mario en Sonic at the Olympic Games (SEGA)
  • PSP: God of War: Chains of Olympus (Sony)
  • Nintendo DS: Eye Training (Nintendo)
  • PlayStation 2: Pro Evolution Soccer 2008 (Konami)
  • PC: Crysis (EA)
  • Online: Age of Conan: Hyborian Adventures (Eidos)

Bedenk wel dat de games die alleen achter gesloten deuren te zien waren, niet zijn meegenomen in deze beoordeling.

Bron: Insidegamer.nl

Nieuwe PSP-versie op 5 september

Sony heeft tijdens haar persconferentie in Leipzig bekend gemaakt dat de lichtere versie van de PSP op 5 september in Europa te koop zal zijn. De Playstation Portable Slim en Lite kost 169 euro en is 19 procent dunner en 33 procent lichter dan de huidige versie. Het apparaatje zal verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, zilver, en zwart.

Bron: Insidegamer.nl

1 reactie


Recommended Comments

Erg jammer van Manhunt2, er zal nu wel vanalles veranderd zijn. Eigenlijk maakte de bloederige kills en alle andere gruwelijke dingen het spel juist leuk, en zonder dat is er weinig aan. Maar alle publiciteit is natuurlijk wel goed, en daarom zal hij ook veel verkocht worden denk ik. Helaas voor al onze Amerikaanse vrienden :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...