Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580703

Hot Topics


Dutchy3010

467 bezichtigingen

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Welkom bij de enige rubriek die 'Hot Topics' heet. Dit is de enige plek waar hot topics echte Hot Topics worden en daarmee dikgedrukt in de geschiedenisboeken worden geschreven. Omdat een lange inleiding altijd saai is, wens ik je veel plezier met deze Hot Topics!

post-13783-1187805023.png

11 september door GrandTheftTwanO

Deze week was het zes jaar geleden dat er vliegtuigen gekaapt werden en als bommen werden gebruikt in de Verenigde Staten. GTTO vroeg zich af of de leden er nog bij stil staan. Het is en blijft een erge ramp en ondanks dat sommige leden toen nog erg jong waren, kunnen ze die dag nog wel herinneren. Aangezien er op moment van schrijven 96 reacties in staan, is dit topic gepromoveerd tot den Hottests Topic von diesen Woche (voor spelfouten kunt u zich beklagen bij MB).

post-13783-1187786892.png

Agent beboet jongen voor te luide muziek door sevaboy

Tegenwoordig heeft iedereen een mobieltje en als je er geen hebt, zul je er waarschijnlijk niet bijhoren. Maar ja, wat moet je doen met dat ding als je er eenmaal eentje hebt? Bellen of sms'en hoeft niet, de mensen uit je lijst zie je elke dag. Nee, je gebruikt hem, naast je iPod die je natuurlijk nog van de vorige hype over hebt, als MP3-speler. Helaas zitten er geen standaard oordopjes bij, dus zal het over de luidspreker heen moeten. Dus je wandelt rustig over straat met de muziek aan en je luidspreker om maximum volume, als er plotseling een agent voor je staat, die je rustig naar je naam en adres vraagt. Game over.

post-13783-1187786892.png

YouTube filmpjes op het forum door Ene PatrickW

:: Reclame :: Reclame :: Reclame ::

oc_own_jowx.jpg

:: Reclame :: Reclame :: Reclame ::

post-13783-1187786892.png

Groot leeftijdsverschil in relaties door Youp

Stel, je bent een fan van de oude garde en je wilt eens de mening horen van andere leden over grote leeftijdsverschillen in relaties. In je prachtige, maar o zo saaie inleiding noem je een voorbeeldje, een heel klein voorbeeldje. Je hebt nauwelijks op [Plaats Onderwerp] gedrukt en er valt alweer iemand over dat kleine voorbeeldje. Al snel leidt dat tot een kettingbotsing van offtopic berichten en het gaat dus weer helemaal nergens over. Gelukkig voor Youp kwam alles toch nog goed en mag hij opnieuw een Hot Topic op zijn naam schrijven, waarin hij nog steeds kanshebber is voor de titel. :)

post-13783-1187794209.png

Postcount probleem door opnieuw ene PatrickW

De 1 april grap van 2006 was een groot succes. Juist op 1 april hield de postcount op met tellen. Of je zo snel mogelijk een PB naar de admins wilde sturen, was de vraag. *Verzend* Welke dag was het ook al weer? O ja, 1 april... 1 april?! Te laat, dat waren 51 leden die er in trapte. Een geslaagde grap dus van de crew.

post-13783-1187786892.png



Dit was Hot Topics voor deze week. Heb jij een Hot Topic gezien? Stuur een PB naar Thundercover. Voor andere reacties kan je op dit blogitem reageren. [gezeur] Het is niet de bedoeling om het topic van Burned Topic te bumpen of je bericht daarvan te editten. Het is eigenlijk wel de bedoeling om de [Plaats Reactie] te gebruiken, maar ja. [/gezeur] Tot de volgende week! :cya:

13 reacties


Recommended Comments

Klopt, niet alleen het topic is hot... Mirrrr is hardstikke lekker heet (L), en ik kan het weten.

En leer jij maar eens een opmerking te maken die niet over Mir gaat. Nu weten we het ondertussen wel :7..

Dus eigenlijk hoort dat topic het Super Hot Topic te zijn? :$

Hoe durf je die vraag te stellen :@! Op z'n minst had ik een acuute verandering verwacht :cry:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...