Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579771

Editie 11 - Forum


Dutchy3010

533 bezichtigingen

blog-33831-1160175093.jpg

Deze rubriek is geschreven door SummerBase

De school is nu dan een aantal weken bezig en ook zijn er nu mensen die tijdelijk met het forum stoppen die komen wel weer terug, maar de zekere personen hebben meer voor hun school over dan voor het forum. En daar heb ik veel respect voor; Mensen veel succes met de school! Dan natuurlijk even over het nieuws ik wou er wel wat aandacht aan besteden, want we hebben weer een kersvers Superlid erbij, maar daarover later meer. Verder is "Het Komt" nog in volle gang en het Liberty City Stories Savegame topic is gelanceerd. Genoeg nieuws de afgelopen week dus ga er maar voor zitten veel plezier bij het lezen van deze Forum Rubriek.

ASPHALT wordt Superlid!

Het zal iedereen al bekend zijn, maar ASPHALT is sinds vorige week toch echt een Superlid geworden. Hij was er heel erg blij mee en natuurlijk vroeg ik hem wat hij dacht toen hij een Superlid was geworden: 'Eerst feliciteerde Dutchy (Jet) mij over MSN, ik snapte het eerst niet. Totdat ik opeens dacht 'SL?' 'Neen' 'Of toch?' Toen heb ik maar in mijn Postvak gekeken en daar stond de 'Magische' Mail... Ik kon het maar niet geloven :7:puh:.'

Liberty City Stories Savegames

Misschien wisten een aantal mensen het al, maar de Savegame Freaks: SummerBase, VforV en Ruurd hebben het weer geflikt. SummerBase (ik dus) doet al 4 keer mee aan een project en het bevalt me prima. Helaas is er nu op dit moment geen project waar ik aan kan werken, maar ik kan jullie vertellen dat er zeker nog minimaal twee topics komen. Daarnaast hebben we dit maal de Liberty City Stories versie behandelt en het resultaat kun je in dit topic bekijken. Dus wil je nog eens die ené missie spelen die je graag nog eens wilt doen dan kan dat nu in het eerder genoemde topic. Veel plezier PSP - Liberty City Stories gebruikers.

Vice City Mysterie

Nu 'GTA-Sheep' in het San Andreas Mysterie toernooi SummerBase en Coz achter zich liet staan start 'Svenie' het Vice City Mysterie toernooi. Het gaat om hetzelfde concept als de San Andreas Mysterie Contest, maar hier gaat het natuurlijk om het Vice City Landschap. Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus wil je mee doen geef je op, want vol = Helaas Vol. Wil je meer weten over dit toernooi lees dan 'hier' topic. Alvast veel plezier en Succes met dit toernooi!

---

Tot Volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...