Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579895

Editie 12 - De Snuffelaar


Dutchy3010

567 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1161027396.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Chocolade Fontijn

Ben jij ook zo gek op chocolade en kun je er maar geen genoeg van krijgen? Dan heeft de firma Lepel in de keel een perfecte uitvinding voor je gemaakt. Want nu kan deze firma zich officieel chocokluns noemen, want ze hebben een chocolade Fontein uitgevonden. Dit gepatendeerde apparaat produceert 25 promil Chocolade per minuut dus dat gaat je ongeveer een half uur kosten voordat alles in orde is. Wij namen de proef op de som en we gingen dit product uit testen en we kwamen tot de schrikbarende ondervinding dat we nog chocolade er bij moesten kopen dus we gingen naar de plaatselijk supermarkt en haalde een pak chocolade melk. Eenmaal aangezet ging het apparaatje luidruchtig pruttelen waarna we heerlijke chocolade kregen. Helaas hadden de meeste van ons test panel wel last van de broekhoest, maar dat is nog te overzien. We geven dit product zelf een 7, want het product voldoet aan onze eisen. De broekschijt acties moet je maar voor lief nemen, maar als je de kans hebt moet je 'hier' kijken. Bestel Nu!



Bierfles Opener Teller

Je zult denken waar hebben die boeren met laarzen van het Oceans Weekly News het nou weer over. Nou dat zal ik als generaal Paling vertellen. De harige mannen hadden last van een teveel promil alcohol in hun bloed dus ze moesten minderen. We kregen van de doktor de volgende opdracht: Verminder het bier of gij zult sterven. Dus ik en mijn trouwe handlanger Arie van de pindasaus ging met mij het internet op om te zoeken naar een bieropener die de openingen tellen. We namen de proef op de som en we gaven in plaats van de ouderwetse en saaie openers de mannen de Teller Opener. Ze moesten eerst een uur na denken en toen kwamen ze erachter dat hij de openingen telde. Het ding ging na het eerste flesje bier al helemaal kapot en wij bellen dus terug en we kregen een nieuw pakketje terug met een ijzer sterke opener met een opblaaspop als presentje. Dat vonden we een goed gebaar dus we kunnen je van harte dit ding aanraden. Kijk voor de aankoop nog even 'hier'.



Trendy Muis

Ben jij het ook zo zat? Die standaard muizen die je bij de computer boer exclusief en voor de laagste prijzen kunt kopen? Jij bent toch iemand die vooruit denkt ? En niet iemand die altijd achter de andere aan loopt? Dan heeft het bedrijf Lik op Stuk de perfecte oplossing gevonden. Een ergonomische muis met hyper turbo aandrijving en speciale drijfgas aandrijving. We kregen het pakket maandag avond laat aangeleverd en er was een joekel van een doos aangeleverd, maar niks was minder waard de doos zat vol piepschuim en na een half uur zoeken kwamen we bij het pakketje. Ik kon me ogen echt niet geloven, want het blinkte me hersenpan eruit. We sloten het niet draadloze en gepatendeerde systeem aan de computer en meteen begon het al ergens naar te ruiken ik meende dat het naar gebakken kattenstront rook. Maar het design en alles wat perfect met een reactie snelheid van 6 minuten kun je net een mail in 2 uur sturen om op het verzend knopje te drukken. Wij vinden het echt het aller beste product dat er ooit is geweest. Kijk 'deze' voor een voorbeeld van dit pracht product.

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...