Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579964

Editie 12 - Lid van de Week


Dutchy3010

543 bezichtigingen

blog-33831-1161027346.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010!

Ook deze week hebben we weer een interessant persoon weten te charteren om zich te laten interviewen voor de rubriek ‘Lid van de Week’. Deze persoon leidt regelmatig contests, helpt in de GTA delen, staat klaar voor iedereen en is ook gezellig. Zeker een lid die een goede bijdrage levert aan het forum. We hebben het over Froodooo. Veel plezier met het lezen van zijn interview!

Je bent het twaalfde Lid van de Week. Gefeliciteerd! Wat vind je ervan?

Leuk dat ik ook een keer daarvoor uit wordt gekozen, ik hoopte al een keer dat het zou gebeuren. :D

Sinds wanneer ben je actief op het forum?

Nou, ik ben geregistreerd op 8 juli 2005, en vooral in het begin was ik veel actief, na een paar maanden schommelde het een beetje, en nu probeer ik er weer veel te zijn.

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Via iemand bij mij in de buurt, Levi namelijk, die tipte mij er eigenlijk over dacht ik, en toen ben ik blijven hangen.

Waarom ben je blijven hangen?

Nou, na een tijdje vond ik de sfeer hier wel leuk, en mensen helpen met al die problemen van GTA (ook wel andere dingen, maar meestal GTA) vind ik wel leuk. En nadat ik SL ben geworden was het feest natuurlijk helemaal compleet.

Wanneer werd je SL?

De datum zelf weet ik eigenlijk niet meer, al is dat wel op te zoeken natuurlijk. Het was wel tijdens de forumhack, en ook nog terwijl ik in Berlijn zat. Een grappige plaats om erachter te komen.

En wanneer ML?

Dat heb ik wel snel kunnen opzoeken, dat was op 12 maart 2006. Toen mocht ik naast de anderen ook het groene rijk betreden.

Wat was je eerste gedachte toen je promoveerde naar SL en ML?

Dat zijn op dit Forum toch wel heel leuke momenten, een stapje hoger waarvoor je je best hebt gedaan, dat is gewoon fantastisch natuurlijk.

Waren dat de enige leuke momenten, of heb je er nog meer gehad?

Naast SL en ML, even denken hoor... Verdere leuke momenten zijn altijd de 1 april grappen, en ook altijd de ophef over een 'het' dat er nu ook weer aankomt. Dat topic zit ook alweer op 29 pagina's.

Wat vind je zo leuk aan het forum?

De sfeer, wat ik hiervoor al zei, en ook de eigen leden gedeeltes, waar lekker over onzin en verschillende dingen gepraat kan worden. Verder is de hoofdgedachte natuurlijk ook leuk, namelijk het helpen van mensen met problemen over vooral GTA.

Hoe zou je het forum in één woord omschrijven?

Eén woord, dat vind ik altijd van die lastige dingen. Zal ik het maar op 'geweldig' houden dan?

Je San Andreas Mysterie Toernooi (SAMT) was een groot succes. Hoe heb jij dat toernooi ervaren?

Heel leuk om te organiseren, al was de finale een heel inspannend uurtje waarin geraden werd. Als ik daar niet bij was geweest, was het niet heel goed gelopen denk ik, maar ja, volgende keer daar maar iets anders op verzinnen misschien. Maar zelf vond ik het ook heel leuk. Nu is er het VCMT, daar ook allemaal aan meedoen natuurlijk!

Ga je nog een keer het SAMT organiseren?

Zeker weten, het succes daarvan is wel voldoende om in ieder geval nog een tweede versie daarvan te doen. Al komt het race toernooi waarschijnlijk ook nog wel.

Heb je al vaker contests georganiseerd?

Nou, naast het SAMT heb ik nog het San Andreas Race Tournament georganiseerd, en nu doe ik, in een samenwerking met NandroDavids, nog de San Andreas Stunt Challenge. Ben daar tegenwoordig aardig druk mee dus..

Heb je zelf al wel eens een contest gewonnen?

Nee, dat nog niet, maar ik ben natuurlijk van plan het VCMT te gaan winnen!

Wat vond jij van de forumawards vorig jaar?

Leuk idee, het was toen de eerste keer toch? Helaas heb ik toen zelf niets gewonnen, maar het was wel leuk opgezet, een leuk iets voor het eind van het jaar. Ik kijk alweer uit naar die van dit jaar.

Met welke leden heb je het best contact?

Met Levi vooral, over MSN dan nog het meest, en soms nog in de buurt bij mij, datzelfde geld ook wel voor Slimm. Daarnaast met nog een aantal SL's en ML's, die ik soms op MSN spreek. Op het moment ook NandroDavids in verband met de SASC.

Dus je hebt niet echt een beste forummaat?

Nee, dat valt wel mee. Ik spreek iedereen wel een beetje, maar daarvan Levi toch het meest, dus die zou je op zich zo kunnen noemen.

In welke fora ben je het meest te vinden?

Vooral in de GTA fora, en daarin weer het meest in San Andreas.

In welke fora ben je (vrijwel) nooit te vinden?

Wat me zo te binnen schiet is het gadget forum, daar kom ik vrijwel nooit.

Ga je de nieuwe GTA, VCS, kopen?

Als ik een PSP had wel ja, maar daar beschik ik (nog) niet over.

Welke GTA's heb je allemaal?

Ik heb GTA 2, GTA III, GTA Vice City en GTA San Andreas.

Wat is je favoriete GTA?

San Andreas toch wel, daar kun je het meeste doen, het is heel uitgebreid enzo. Al vind ik het heerlijke zonnige strandsfeertje van Vice City absoluut niet slecht.

Welke consoles heb je?

Ik heb alleen de goede oude PC, wat ik zelf ook nog steeds het beste vind. ;)

Ga je een nieuwe console aanschaffen voor GTA IV?

Nou, ik weet het niet, ik moet eerst maar eens zien of hij nog voor de PC uit gaat komen, en anders zie ik dat tegen die tijd nog wel weer.

Wie van de crew waardeer je het meest?

De admins zijn wel te waarderen vind ik, door hun blijft het Forum op wieltjes lopen, complimenten! Daarnaast waardeer ik ook Levi en Slimm wel, de echte opzetters van het GFX fora.

Over GFX fora gesproken, daar ben je toch ook regelmatig te vinden?

Op zich wel, vroeger een heel stuk meer, toen maakte ik ook heel veel designs, dat is tegenwoordig wel ietsje minder, maar ik kijk er toch wel nog regelmatig ja.

Als je een forum naar keuzen mocht modereren, welke had je dan gekozen?

Eén van de GTA fora, het liefste dan die van San Andreas, daar weet ik (vind ik zelf) het meeste van dan de andere GTA's. Anders zou ik de graphics fora ook wel leuk vinden om te doen.

Waar irriteer jij je het meest aan op het forum?

Nou, dat mensen de zoekfunctie bijna nooit gebruiken! Nee, dat valt op zich wel mee, al zou het natuurlijk wel handig zijn. Alhoewel je dan wel minder vragen krijgt. Maar mensen die aandacht willen trekken door ruzie te zoeken, daar hou ik niet van.

Wat versta jij onder het woordje "noobs"?

Daar versta ik 'Never owned one before'. Oftewel, gewoon de beginners van games. Noobs op GTA Forum vind ik niet echt dat je het zo kunt noemen..

Wat vind je van de andere sites, gtagames en wikigta?

Leuk dat het GTA Forum ook dat soort sites heeft opgezet, waar mensen ook terecht kunnen om daar te kijken als ze bijvoorbeeld een vraag hebben. Leuk dat ook zoveel mensen daar inzet voor willen geven!

Hoe kom je aan je forumnaam?

Het is een beetje een vergroting van Frodo uit de film The Lord of the Rings. Die naam nam ik niet, maar ik heb hem wat uitgebreid met wat o'tjes erbij, waardoor er nu Froodooo staat. Voor de liefhebbers, eerst was mijn Forumnaam yordi, zoals ik dus in het echt heet.

En dan de afsluitende forumvraag. Wie zou jij als lid van de week willen zien, en wie bij interviews?

Lid van de week, dat maakt me eigenlijk niet zo veel uit, eigenlijk moet je altijd iemand kiezen die opvalt, of anders een ML of SL. Leden kan natuurlijk ook. Bij de interviews ook niet echt, als de mensen het maar leuk vinden om een interview te geven. Als ik echt moet kiezen, dan wil ik Svenie wel een keer, ben wel benieuwd naar hem (die is toch nog niet geweest he)?

Jawel ;).

Dan zou ik Ruurd31 wel eens willen daarvoor. Het is dan wel geen Mega- of Superlid, maar hij doet en heeft toch veel gedaan voor het Forum. Hij heeft een tijdje geleden iets gedaan wat niet door de beugel kan, maar behalve dat doet hij het nu nog steeds goed, en over hem zou ik wel wat willen weten.

Genoeg vragen over het forum, we willen ook wat meer weten over Froodooo zelf!

Wat zijn je hobby's?

Ik doe naast mijn hobby op het GTA Forum als sport aan atletiek, vooral het hardlopen vind ik daar leuk. Verder doe ik met mensen in mijn buurt gewoon een potje voetbal op z'n tijd, en nog andere spelletjes die we soms doen, maar meestal ik het lekker even voetballen.

Van welke muziek houd je?

Ik vind eigenlijk alle muziek wel leuk, maar als ik zou moeten kiezen zou het pop worden, dat vind ik altijd wel relaxte liedjes, zoals die van Robbie Williams bijvoorbeeld. Hits uit de 90's zijn ook altijd wel grappig trouwens!

Een favo nummer op dit moment?

Daarvoor kies ik een leuk liedje uit de 90's, namelijk It must have been love, van Roxette. Lekkere swing zit daarin. Maar liedjes van dit moment vind ik ook wel leuk hoor, bijvoorbeeld alle versies op Boten Anna, de originele en die uit Nederland zijn wel leuk.

Kijk je vaak TV?

Ik kijk niet heel veel, maar ook niet heel weinig. Als ik kijk, kijk ik naar programma's als Dat Zal Ze Leren, Expeditie Robinson, Politie op je Hielen, en ga zo maar door. Vaak ben ik ook net uit school even lekker aan het zappen op zoek naar wat leuks op de TV, bijvoorbeeld Spongebob! :D

Welke film heeft jou het diepst geraakt of vind je het leukst om te kijken?

Saw films vind ik wel leuk, goede horror zit daarin, je wordt echt goed de film ingetrokken. Verder is de trilogie van the Lord of the Rings ook goed, net zoals de Harry Potter films, al blijven de boeken daarvan meestal beter natuurlijk.

Waar mag men jou 's nachts voor wakker maken?

Ik slaap meestal wel lekker hoor, even denken waar ze me wakker voor moeten maken hoor. Uhm, ik denk dat het wel mag op mijn 50e Abraham verjaardag...

En eten?

Het lekkerste eten? Lasagna is heerlijk!

Vertel eens wat over je school...

Ik zit op het Jan Arentsz in Alkmaar. Het is een Christelijke school, al ben ik dat zelf niet, maar de school zelf en mijn klasgenoten zijn wel leuk, dus dat zit wel goed. Je leert dus ook nog wat over verschillende Godsdiensten, soms best wel interessant! :engel:

Hoe ben jij in de klas? Rustig of juist niet?

Ik ben in de klas meestal wel een rustig type, behalve met gym, dan leef ik me natuurlijk helemaal uit. Vooral in de brugklas was ik heel rustig, nu word dat eigenlijk wel steeds minder. Laten we zeggen dat ik nu steeds dichterbij het middenpunt van rustig en druk kom...

Nog een leuk verhaal over jou op school te vertellen?

Mwah, op school gebeuren niet vaak heel leuke dingen moet ik zeggen, maar het laatste waarom ik moest lachen was een paar dagen terug. Iemand zat toen nog in een rolstoel in onze klas, en die was steeds wheelies aan het maken, zo ook in de klas. En toen donderde hij zo omver in z'n stoeltje, dat was heel komisch.

Nou tot slot, heb je zelf nog wat te vertellen aan de forumleden?

Blijf je vooral inzetten op het Forum, en blijf allemaal nog maar lekker een paar jaar hangen, en iedereen heel veel succes met 'het’. ;)

Bedankt voor het interview!

Graag gedaan.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...