Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8354

De Snater / Editie 19


M4X

226 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes



109rj4.png

introduckssionck6.png

Deze week komt zo'n beetje alles laat aan. Het is niet erg rommelig. Maar gewoon iedereen doet rustig aan. Ook hadden wij gister een lekker feestje omdat M4X jarig was. Deze week hebben wij weer geen Lifestyle omdat we weer niks van hem hebben gehoort. maar vanaf volgende week zal Gtaboy107 weer lifestyle doen! Verder had Rivel vorige week z'n laatste Speak To The Ducks in geleverd. En vandaag hebben wij dus een gloednieuwe redacteur. Ik zou zeggen geniet er maar van!

newsrt4.png

Beste lezer,

Deze week moet ik je helaas teleurstellen om een lege rubriek voor te schotelen. Ik kon helaas geen nieuws vinden dus moest er deze week maar een preek komen. Er is dan wel wat nieuws, maar ik kon niet gaan vertellen dat ik geen nieuws had maar wel nieuws had als het nieuws dat ik geen nieuws had. Dat nieuws kon ik dus niet vertellen, en verhaaltjes over redacteurs die stoppen zoals Rivel deze week stopt, kan ik ook niet vertonen. Dusja, deze week maar geen nieuws... Maar ik hoop natuurlijk dat er wel weer veel gebeurt, want dan kan ik nieuws plaatsen over het feit dat ik nu wel over nieuws beschik. Veel opties heb ik dus niet, en anders wordt het maar op een houtje knagen en kijken of er toevallig nog wat gebeurt.

Excuses dat er dus geen nieuws is, over naar de volgende rubriek...

Stond er een paar uur geleden nog, maar dat is veranderd...het staat er nu nog wel maar alleen omdat ik kwam melden dat dat er een paar uur geleden nog stond -wat dus eigenlijk niet zo is-.

Galiorix die net naar de kleermaker was geweest kwam M4X en Gtaboy tegen in het park. Galiorix stond heel erg te pronken met zijn jas, maar toch was hij nog iets vergeten...M4X en Gtaboy waren maandag namelijk jarig! M4X en

weerup4.png

Goedenmiddag, avond, nacht of ochtend beste lezers (of luisteraars, kijkers, telepathie-ontvangers)! Welkom bij reeds weer een raportage over het weekelijkse weer in de Duckdome. De herfst laat momenteel nog niet echt van zich horen. Het weer is deze week op de meeste plaatsen uitstekend, op wat plaatselijke storingen na, deze bevinden zich vooral boven het meer van Kwik. Dus tenzij u wilt gaan vissen/zwemmen/zeilen/eenden jagen(wat overigens verboden is)/varen, zult u het deze week fijn droog houden.

De week begint met geweldig weer in vrijwel de hele Duckdome. De temperatur kan varieeren van 19 graden celcius in het zuiden, tot 17 graden in het noord-oosten. We beginnen die dag met een graadje of 15 gemiddeld, maar dit zal rond het middaguur al snel oplopen tot de hierbovengenoemde temperaturen. Geen reden tot kwaken dus.

Ook dinsdag wordt het een heerlijke zonnige dag in het de Duckdome. We zullen die dag in ieder geval geen wolken boven het DMI (Duckdomes Meteorologisch Instituut) te zien krijgen, dus daar ga ik wel vanuit (maar wordt niet boos als het niet klopt).

Woensdag gaat het weer ietsjes achteruit, door een aankomende storing vanuit het westen van Canada. Deze storing zal plaatselijk voor wat mist zorgen, die vooral boven het kerkhof van de Duckdome zal blijven hangen (hebben wij eigenlijk wel een kerkhof?). De temperatuur zal die dag ietsjes dalen, naar een gemiddelde van 17 graden over vrijwel het hele land, met uitzondering van het westen, waar het plaatselijk 18 graden kan worden.

Donderdag zullen de weersomstandigheden weer ietsjes verbeterd worden, met, vooral boven het nest van $NeoSyp$ een heerlijk, fel schijnend zonnetje. De temperatuur zal stijgen tot maar liefst 20 graden (in de zon) in het westen, en 19 graden in de rest van het land. Het zal deze dag echter wel gaan regenen boven het Kwik Meer (voor de duidelijkheid VERNOEMD naar Kwik, het meer bestaat dus niet uit de chemische stof kwik). Maar deze bui zal geleidelijk afnemen en vervolgens vrijwel helemaal verdwijnen voordat hij enig nest bereikt zal hebben.

Vrijdag wordt net als donderdag een mooie, zonnige dag met nauwelijks buien, wind of enige andere natuurlijke irritante dingen, zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen of tornado's (oh ja die laatste misschien wel). In de avond zal het kwik geleidelijk wel dalen tot ongeveer 14 graden, maar ja, dan slaap je toch heh (en hier bedoel ik dus wel de chemische stof, niet de eend... Wat stelde je je er dan bij voor heh?).

Maar helaas, in het weekend is het toch echt afgelopen met het niet-zo-erg-herfstige weer. De temperatuur zal maar liefst 26 graden dalen sinds de vorige avond, tot slechts -12 graden celsius. Tenminste, dat geeft mijn zelf uitgevonden drastisch-lage-temperaturen-aangever-die-altijd-drastisch-lage-temperaturen-aangeeft-meter. Die heeft tot nu toe nog nooit gefaald, al week de temperatuur er wel eens wat vanaf. Maar meer dan 43 graden verschil is het nooit geweest, dus maakt u zich geen zorgen. Oh ja, als ik op andere bronnen moet vertrouwen wordt het in het weekend gemiddeld 15 graden.

Dan nog eventjes, omdat het per se moet, standaard als altijd, de gemiddelde temperaturen van deze week (voor de mensen die te lui zijn om dat uit het bovenstaande verhaal op te maken):

Maandag 17-19C

Dinsdag 18C

Woensdag 17C

Donderdag 19-20C

Vrijdag 17C

Zaterdag -12C (of 15 graden)

Zondag -12C (of 15 graden)

Nou beste kwakende kwakers van de Duckdome en niet kwakende kwakers van de niet-Duckdome society, volgende week zijn we er uiteraard weer met meer weer, van jullie weer-kwa(a)kzalver, $NeoSyp$! Dus nu zeg ik, tot kwaaks!

speaksl8.png

Deze week houden we een super leuk interview met 'Black Force'. Dit interview is gemaakt door 'GekkieJ01' De nieuwe redacteur van 'Speak To The Ducks'

GekkieJ01: Hallo Black Force Hoe is het?

Black Force: Heey Gekkiej01, ja goed, met jouw ook ?

GekkieJ01: Met mij ook.

GekkieJ01: Zeg hoe gaat het bij Beat Down?

Black Force: Wel goed hoor;)

GekkieJ01: Denk jij dat Beat Down een betere gang/corp wordt dan De duckdome?

Black Force: Daar kan ik nu nog niks over zeggen, maar ik hoop het wel

GekkieJ01: Oké , En hoe vind je het nu als je in een gang zit?

Black Force: Nja , wel leuk, maar het is nu niet dat ik persé in een gang wilde, maar het leek me wel leuk en dat is het ook wel, leer je weer nieuwe mensen kennen enz.

GekkieJ01: Oké, En wat vind je van De snater en denk je dat het een leuker krantje is dat De OWN

Black Force: De Snater vind ik wel Oké! maar ik denk dat ik de OWN toch beter vind, sorry.

GekkieJ01:

Maakt niet uit hoor het is een mening , En de laatste vraag , Als je eenden/kuikentjes ziet geef je ze dan eten?

Black Force: Ja natuurlijk.

Black Force:

als ik eten mee heb.

GekkieJ01: Oké , Tot de volgende keer nog en tot ziens

Black Force: Bedankt voor 't intervieuwen van mij en tot de volgende keer!

fdbh3.png

Gutentag! Welkom bij een nieuwe Flying Duck!

Overstekende_eenden.jpg

Dit bord hebben jullie allemaal wel eens gezien geloof ik. ‘Ja, daar steken eenden over’, denken jullie vast. Maar dit bord heeft echter ook een hele andere betekenis, die jullie flink zal laten schrikken.

Laten we beginnen met een klein lesje geschiedenis. Vroeger begon het eendenrijk bij Koning Hans. Hans had 3 zonen, genaamd Egbert, Mike, en Gert. Deze namen heeft hij gekozen op basis van een oude mythe. Bij Egbert staat de E voor evil, bij Mike staat de M voor middleclass en bij Gert staat de G voor God. Alles ging goed, totdat Hans op een dag stierf.

Toen namen Egbert, Mike, en Gert alle 3 hun eigen weg wat resulteerde in 3 verschillende eendenstammen. De duistere eenden, hedendaags ook wel meerkoeten genoemd, met als hun leider Egbert, de neutrale eenden (ook wel de ganzen genoemd), met als leider Mike, en de goddelijke eenden (gewone eenden), met als leider Gert.

Al snel onderstond er een conflict tussen de duistere en neutrale eenden. De duistere eenden hadden een groot leger gecreeerd en ze sloopte de stadsmuren van de neutrale eenden. In het leger van de duistere eenden zat natuurlijk ook Egbert. Met ‘het meesterlijke schot’, schoot hij een dakkapel in het hoofd van zijn eigen broer Mike. Dit werd vroeger vaak afgebeeld op schilderijen, die inmiddels allemaal vernietigd zijn.

Gert was geschokkeerd door dit nieuws, en hij legde zijn broer Egbert een ultimatum op. Egbert moest binnen 24 uur zijn wapens vernietigen en zich terugtrekken. Zoals verwacht trok Egbert zich hier niks van aan, en brutaal viel hij Gert aan. De strijd duurde erg lang, maar elke dag won Egbert een klein stukje land. Na jaren van strijd waarin veel soldaten van beide kanten sneuvelden stuitte Egbert bij zijn opmars op Gert.

Egbert trok zijn beruchte mes, vol met bloed. Gert bidde voor zijn leven, maar niks hielp. Totdat de grond opeens inelkaar zakte, en beide van een grote hoogte een gat invielen. Ze belandde allebei in de hel, waar ze stuitte op Mike en Hans. Met een paar flinke passen ging Hans voor zijn zonen staan, en hij toonde zijn macht. Er werd jarenlang onderhandeld, maar uiteindelijk was het resultaat vrede.

Met het bekende bord herdenken wij deze strijd, waar we allemaal bij betrokken waren. Daarom wandellen we jaarlijks met zijn alle langs dit bord, en we trekken ons dan nergens iets van aan om terug te denken aan onze gesneuvelde familieleden. Sommige auto’s kunnen het respect opbrengen om te stoppen tijdens deze herdenking, andere rijden keihard door waardoor er tot de dag van vandaag nog steeds veel doden vallen.

Hans, bedankt voor alles, en deze week sluit ik de Flying Duck weer vrolijk af met een Stick Figures on Crack :)



fIzdAacXp6E

endqq2.png

Zo dat was het dan weer voor deze week. Ik zou zeggen tot volgende week beste lezers.

IntroDucksion - Rullez

DuckDome News - VWO-er

DuckDome Weather - $NeoSyp$

Speak To The Ducks - Gekkiej01

The Flying Duck - M4X

The End - Rullez

Opmaak - Rullez

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...