Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8345

De Snater / Editie 20


M4X

290 bezichtigingen



22nc0.png

introduckssionck6.png

In deze Snater zullen we vooral terugblikken op alle leuke momenten, omdat er na 20 edities helaas een einde gaat komen aan De Snater, zoals jullie al weten. Ook zal het veel gaan over de corporation verkiezingen. Veel plezier met het lezen van deze laatste editie van De Snater!

newsrt4.png

De laatste DuckDome News, de laatste keer dat ik met deze veer DuckDome News schrijf, de laatste keer na 20 edities 'De Snater'. De Snater is vanaf heden verleden tijd, toen hij 20 edities terug nog werd bedacht en werd geleid door Koen729, zo is dit de laatste keer. Hij heeft een behoorlijk verleden, begonnen in het klein in het Onzin-forum(nu NOTA) en uitgegroeid tot een Blog. Jammer genoeg is het voorbij. Bedankt voor de edities die je hebt gelezen namens de hele redactie, en iedereen die redacteur is geweest!

weerup4.png

Hallo luitjes, en welkom bij weer een nieuwe, lekker uitgebreide editie van DuckDome Weather, in uw lievelings weekblad, de Snater! (na de Donald Duck natuurlijk he) Ook deze week behandelen we weer het weer voor deze week, een lekker rustige week waarin het zuiden van de DuckDome, waaronder ik dus in RotterDuck, vakantie heeft! Joepiejee!... Ahum, ehm, ik bedoel natuurlijk, "Wat fijn!" Zo, de inleiding zit er weer op. Zoals altijd zullen we weer een korte bespreking geven van elke dag apart, het gemiddelde van elke dag, en een mooie weerkaart (NIEUW!) . Die laatste is helemaal nieuw, dus fouten zijn voorbehouden (ja, OOK als er staat dat het gaat sneeuwen en er blijkt zich een droogte voor te doen!). En dan nu, HET WEER!

Uw Portugese weereend, NeoSyp

De week begint qua weer geweldig... Heel erg oneerlijk, maar het is helaas nou eenmaal zo. Het zal HELEMAAL niet gaan regenen die dag (en de rest van de week ook niet) en ook zal er weinig wind zijn! Echt hoor, hoe... Oh, maar gelukkig zie ik hier dat het wel lekker koud wordt. Nog een beetje gerechtigheid dus. Het wordt god zij dank niet warmer dan 10 graden in het noorden en 9 in het zuiden. Nou, dat is fijn nieuws toch?

Dinsdag wordt net zo'n rotdag als maandag. GEEN WOLKJE AAN DE LUCHT EN NAUWELIJKS WIND! Dit is zo oneerlijk! Zucht... Wel wordt het gelukkig net als maandag lekker koud, wat de balans dan weer iets eerlijker maakt. Het wordt eigenlijk door het gehele land zo'n 12 graden, met wat uitzonderingen in bijvoorbeeld het nest van Rullez, die inhalige vrek, waar de verwarming natuurlijk weer eens op 25 graden staat. En dat terwijl ik nog moeite moet doen om geld binnen te halen om het dak van het ADMI (Anarchistisch Duckdome's Meteorologisch Instituut) te laten repareren. Dat hongerloontje van mij ook... Misschien ga ik volgende week maar in staking, dan zoeken jullie zelf maar uit hoe het weer is! HEH! Dan moeten jullie naar buiten kijken om erachter te komen! LEKKER PUH..!

Nou ehm, na die korte onderbreking volgt dan nu het weer voor woensdag. Die dag gaat het weer gelukkig ernstig achteruit. Het gaat helaas niet regenen, maar er gaat wel een lekker stevige wind staan, en het kwik bereikt 's nachts misschien wel het vriespunt! Eindelijk gerechtigheid! Overdag wordt het echter zo'n 14 graden... Bah.

Dan hebben we ook nog donderdag, die ROTTE, ROTTIGE, ROT DONDERDAG. Die dag wordt het weer weer veel te goed, vooral 's ochtends en aan het einde van de middag! Hoe oneerlijk kan het zijn..? De zon schijnt die dag veel te fel, en de temperatur ligt die dag ook veel te hoog, maar liefst 16 graden! Waarom??? WAAROM??? Waarom vind ik het zo erg dat het weer zo fijn wordt? Oh dat. Dat komt, omdat als ik buiten de vakantie naar mijn cursus 'weervoorspeller voor beginnersgevorderden' moet, het ALTIJD rotweer is! Altijd! Altijd regent, hagelt of sneeuwt het dan! Ik moet tegen windkracht 10 infietsen, onder een barre temperatuur van niet hoger dan -10 graden celsius! En nu, nu dat het vakantie is, wanneer ik NIET naar die cursus hoef, is het weer ronduit GEWELDIG voor de tijd van het jaar! Dat is toch oneerlijk? Ach, wie luistert er nou naar mij...

Ok, nou dan gaan we met een schone lei verder naar dag 5, vrijdag. Die dag kan ik weer fijn mopperen, maar deze keer mogen jullie meedoen, want donderdag wordt de slechtste dag van de week. Het gaat in ieder geval regenen, en er is kans dat het overdag gaat vriezen. Dan zou het dus niet gaan regenen, maar zelfs gaan hagelen! EN lat het nou net de dag zijn dat ik DuckDome Weather moet samenstellen... Maar goed, misschien bevriest het water om uw nest, en kunt u fijn gaan schaatsen. Maar kijk uit voor een wak, anders doet u straks "WAK!!!". Jep, kijk uit.

En dan zijn we aangekomen bij het weekend, waarin het eigenlijk best fijn weer wordt. Die nachten zal het gaan vriezen, zodat we vrijwel zeker kunnen gaan schaatsen, maar overdag zal het toch nog een aangenaam temperatuurtje worden, met 8 graden in het zuiden, en 9 graden in het noorden. De lucht blijft helder, wat dus een perfecte afsluiting van uw vakantie zal vormen. Inderdaad, een fijn weekend.





Maandag: 10/9 C

Dinsdag: 12 C

Woensdag: 14 C

Donderdag: 16 C

Vrijdag: -2 tm 3 C

Zaterdag: 8/9 C

Zondag: 7/8 C

Dat waren dan de temperaturen. Ik moet u helaas teleurstellen, want al heb ik u een weerkaart beloofd, die komt er deze week nog niet. Ik heb namelijk geen normale kaart van de DuckDome in handen kunnen krijgen, dus dat schoot natuurlijk niet op. Ik beloof voor volgende week een mooie weerkaart te regelen, waar u het weer NOG beter kunt overzien.

En dan zijn we weer aangekomen bij het einde van deze DuckDome Weather editie. Hopelijk hebt u genoten van en de temperatuur uitschieters en mijn uitschieters. Ik wens u een fijne week, en voor de zuiderlingen, fijne vakantie toe (en voor de noordelingen, LEKKER PUH)!







speaksl8.png

Deze week beginnen we met een interview met Eend

GekkieJ01: Hallo '' eend '' hoe gaat het ermee?

Eend:goed en met jou

GekkieJ01: Ook goed... , Wat voor verschillen vind jij tussen de snater en OWN

Eend: kleur

GekkieJ01: Wat vindt jij van De duckdome

Eend:eenderig

GekkieJ01: Lol , Maar je bent zelf ook een eend

Eend: dat klopt

GekkieJ01:Zou je graag bij de duckdome willen?

Eend: nee , Ik vind het daar niet zo gezellig

GekkieJ01:Wil je wel dat je met dit interview beter gekent zal worden?

Eend: voor zover mensen de snater lezen he..

GekkieJ01: Tja, De Own wordt vaker gelezen dan de '' Snater''

Eend:idd, maar own lees ik ook niet elke week hoor ;0

GekkieJ01: En wat vind je van de nieuwe groene kleur van Gtaforum?

Eend: mooier

GekkieJ01: '' De laatste vraag '' : , Geef jij eenden / zwanen / vogels eten als ze bij jou in de vijfer of in de buurt zitten?

Eend: als ik eten bij me heb wel

Voor deze editie hebben we nog een extra interview, dit interview is met Bigstijn



Dastard: Welkom Bigstijn!

Bigstijn: Dankjewel :)



Dastard: Eerst vanal wil ik je bedanken dat ik je mag interviewen!

Bigstijn: Geen probleem hoor ;)

Dastard: Eerste vraag: Waneer heb je je geregisteerd & waarom?

Bigstijn: Als het goed is heb ik me op 23 maart geweest, eigenlijk had ik iets ontdekt in San Andreas ;).

Dastard: Wat dan?

Bigstijn: Nou, als je de code 'Everyoneisrich' of 'Everyoneispoor' invoerde, dat er dan auto's inplaats van golf karretjes op de golfbaan rijden ;).

Dastard: Nou....Indrukwekkende vondst...

Bigstijn: Haha

Dastard: Welke smilie op gtaforum moet volgens jij weg?

Bigstijn: Ik heb soms wel een hekel aan de kots smiley ;)

Dastard: En waarom? Omdat hij kotst? ;P

Bigstijn: Nee, het ziet er niet zo fris uit en het doet me denken aan je vinger in je keel steken.

Dastard: Hahaha lol

Dastard: Maar volgende vraag: Welke reactie had je toen je SL werdt?

Bigstijn: Nou, ik dacht, ik nu? raar?

Bigstijn: Omdat ik eigenlijk een week niet actief was geweest.

Dastard: En waarom?

Bigstijn: Nou, eigenlijk was mijn opa gestorven en bracht ik veel tijd door met familie en vrienden.

Dastard: Ik leef met je mee

Bigstijn: Dankje

Dastard: Wat is je favoriete GTA en waarom?

Bigstijn: GTA San Andreas :), leuke missies, leuke gebieden en natuurlijk het modden ;).

Dastard: Wist ik :puh: En hoe ben je op je nickname gekomen?

Bigstijn: Nee niet omdat ik groot ben :puh: (wat ik eigenlijk ook niet ben)\

Bigstijn: Nou eigenlijk is het afgeleid van Bigfoot

Bigstijn: Ik was toen nog erg geintereseerd in de mythen.

Bigstijn: En daar is mijn nickname uitgetoverd

Dastard: Toen je op het forum kwam,dacht ik "vast weer een gast die mod en klaarkomt dat hij z'n huisje afgemaakt heeft"

Bigstijn: Haha

Dastard: maar toen ik je beter leerde kennen vond ik je een mens;met een hart



Dastard: Ok genoeg.. Bij welke Corp/gang zit je?

Bigstijn: Momenteel bij The Oceans :)



Dastard: Ok...... Wat vind je beter:De Snater Of De OWN

Bigstijn: De OWN is meer uitgebreider ;), de Snater is ook leuk, maar ik denk toch OWN

Dastard: Het is een mening hé xD

Bigstijn: :puh:

Dastard: Op welke game wacht je?

Bigstijn: Op World In Conflict :)

Bigstijn: De release is als het goed is 15 december.

Bigstijn: Twee dagen na mijn verjaardag :)

Dastard: Eurmmm

Dastard: Hij is al uit hoor :puh: Me broer heeft hem :puh:

Dastard: Of komt hij later uit in NL?

Dastard: *Stilte*

Bigstijn: Ik denk van wel :puh:

Dastard: Ok.

Dastard: Dit was Speak To The Ducks met mij & de geinterviewde Bigstijn!

Dastard: Bigstijn,het was een eer je te interviewen!

Bigstijn: Graag gedaan, en bedankt voor het leuke interview :).

Bigstijn: Veel succes met de komende snaters.

Dastard: Bedankt!

fdbh3.png

Corporation verkiezingen!

Welkom bij de allerlaatste Flying Duck. De Flying Duck is deze week volledig gewijd aan de corporation verkiezingen!

Eerst zal ik zelf even mijn zegje doen. Het is nog niet zo gek lang geleden dat we de corporation verkiezingen wonnen, en toch loopt het al een hele tijd erg goed bij The DuckDome. Na ongeveer 9 maanden zijn we van een kleine gang met wat gezellige members een corporation geworden met een erg gezellig forum, onder andere door de 150 pagina's tellende Flugelbar, en we organiseren veel dingen. We proberen ook niet-leden soms eens mee erbij te betrekken, en een goed voorbeeld daarvan is de zeer geslaagde Partynight in september. In de toekomst is er veel meer tijd voor evenementen aangezien de Snater stopt, zowel voor leden en niet leden. Daarnaast hebben we veel trouwe leden, die er vanaf het begin al bij zijn en nog heel veel andere leden die het erg gezellig maken. Bijna iedereen kan het erg goed met elkaar vinden, en dat is eigenlijk ons basis concept.

Signature Campaign

Ook deze keer hebben we weer een goed georganiseerd signature systeem voor de corporation verkiezingen. In dit systeem wordt je signature elke dag ververst, en zo lopen we dus allemaal met dezelfde signature rond, maar wel elke dag een andere. De vorige keer was dit een succes, en we hopen er ook deze keer veel mee te bereiken. Voor iedereen die mee wilt doen, zowel leden als niet leden; alles wat je hoeft te doen is de code hieronder in je signature te plakken. Alvast bedankt voor jullie steun!

[center][img=http://www.dejong56.demon.nl/corp.gif]
Stem tijdens de zesde corporation verkiezingen [b]NIET[/b] op The DuckDome![/center]

Waarom verdienen wij de corporation status?

  • Wij hebben al ruim 3500 reacties in ruim 6 maanden (veel topics zijn verborgen, daarom staat er 2736 voor normale leden). Dat zijn omgerekend ongeveer 15 reacties per dag. Ook daarvoor toen we nog gang waren hadden we 3450 reacties in ongeveer 3 maanden. Hiermee zijn we al bijna een jaar lang het actiefste, of 1 van de actiefste teams op het forum.
  • Ook hebben we al ruim een half jaar lang meer dan 25 leden. Daarmee zijn we ook het grootste, of 1 van de grootste teams op het forum.
  • In ons prive forum hebben een chattopic, De Flugelbar, van meer dan 150 pagina's. Er zijn vrijwel nooit incidenten of relletjes, en we zijn dus ook 1 van de gezelligste teams van het forum.

Dit zijn de belangrijkste drie dingen in mijn ogen waarom wij jullie stem NIET verdienen, en ik hoop dat we nog een termijn als corporation mee mogen maken. Mede gangs en corporations, ook heel veel succes bij de verkiezingen!

corp.gif

endqq2.png

Dit was het dan, het zit erop! Hopelijk hebben jullie genoten van De Snater, en er zal snel weer iets nieuws komen. Veel reacties zullen we heel erg op prijs stellen na deze 20 edities van De Snater :Y

IntroDucksion - M4X

DuckDome News - VWO-er

DuckDome Weather - $NeoSyp$

Speak To The Ducks - Gekkiej01 & Dastard

The Flying Duck - M4X

The End - M4X

Opmaak - Rullez & M4X

U ziet het, over het algemeen een fijn rustig weekje met hier en daar wat uitschieters in het weer. Dan hebt u hier uiteraard nog de gemiddelde temperaturen voor elke dag:
As Melhoras,


uw WAK-Eend,

NeoSyp

9 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...