Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579990

Editie 12 - Game On


Dutchy3010

609 bezichtigingen

blog-33831-1161026732.jpg

Deze rubriek word geschreven door... SamShine!

Het worden dure maanden, en niet alleen op games gebied maar ook op het gebied van speelgoed en dergelijke dingen. Maar dat is voor game on niet belangerijk

:) . Veel leesplezier!

blog-33831-1161026748.jpg

Review: Metal Gear Solid 3 - Subsistence

Metal Gear Solid 3 - Subsistence is méér dan een uitgebreide versie van Snake Eater. En méér dan wat Substance was voor Metal Gear 2. Ook al heb je MGS3 al gespeeld – en als PS2-bezitter is die kans groot – dan nog kan Subsistence voor jou een aanschaf en een nieuwe spelronde waard zijn.

Lees verder op... Gamevillage.nl

blog-33831-1161026766.jpg

Review: Kingdom Hearts 2

Als ik terug denk aan het originele Kingdom Hearts dan voel ik me heerlijk maar tegelijk ook droevig. Zelden heb ik een game gespeeld met zoveel prachtige momenten. Het spel barst haast uit zijn voegen van herkenningspunten voor zowel Disney fans als Final Fantasy fans en laat ik mezelf nou net onder beide groepen kunnen scharen. Het gevoel dat je krijgt wanneer je personages als Cloud en Sephiroth (Final Fantasy 7) tegenkomt en wanneer je Disney figuren als Alladin en Maleficent ontmoet, is gewoon onbeschrijfelijk. Waarom voel ik me dan droevig als het allemaal zo geweldig was? Omdat er aan al dit moois natuurlijk ook een eind kwam. Maar nu is er deel twee!

Lees verder op... Gamevillage.nl

blog-33831-1161026772.jpg

Review: Just Cause

Niet lang geleden kreeg ik de preview versie van Just Cause in mijn brievenbus. Een game die mijn interesse op zich wel heeft gekregen maar in de preview versie een aantal grove schoonheidsfoutjes kende. Inmiddels heb ik de review versie in handen gekregen en was ik toch wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van deze game. Want potentie had deze game zeker. Of de Avalanche Software er in is geslaagd om van die potentie een ware topper te maken, dat lees je hieronder.

Lees verder op... Gamevillage.nl

Review: the Godfather 360

Ruim een half jaar geleden verscheen The Godfather voor de vorige generatie spelcomputers. Het spel moest Electronic Arts’ antwoord worden op de razend populaire Grand Theft Auto-serie van ontwikkelaar Rockstar. Geen ontwikkelaar had zich er nog aan durven wagen om de veel geprezen trilogie van Francis Ford Coppola om te zetten in een videogame en EA spaarde dan ook kosten noch moeite om het spel tot een succes te maken. Toen het eindproduct na een ontwikkelingsperiode van ruim twee jaar dan eindelijk in de winkels lag bleek het zoals wel vaker een beetje tegen te vallen. Zo bekritiseerde Jelle in zijn recensie onder andere de eentonige omgevingen, de korte duur van het hoofdverhaal en het feit dat het spel niet altijd trouw is aan de films. Het waren klachten die in meerdere recensies te horen waren en ook ik was het grotendeels met hem eens. Toen bleek dat de 360-versie van het spel langer op zit liet wachten, hoopte ik dat men deze tijd zou gebruiken om te werken aan de minpuntjes van het origineel. Een meer gedetailleerde en gevarieerdere stad zou het spel namelijk een stuk toffer maken. Om over een eventuele online modus nog maar te zwijgen…

Lees verder op: Insidegamer.nl

blog-33831-1161026790.jpg

Review: Faces of War

In 2004 was het spel Soldiers: Heroes of World War II een verrassend goede strategiegame. Het spel was uitdagend, grafisch zeer indrukwekkend en bracht vernieuwing in het genre door middel van het zogenaamde Direct Control. Nu ligt het vervolg in de winkels, dat de titel Faces of War draagt. Is dit spel een waardig vervolg, of hebben we hier helaas toch weer te maken met een dertien in een dozijn strategiegame?

Lees verder op... Gamez.nl

blog-33831-1161039892.jpg

(Klik voor vergroting)

De komende twee weken kan je bij Game on meedoen aan iets speciaals... Vanaf het publiceren van deze editie van OWN is het namelijk mogelijk om met jou gameroom in OWN te komen. Het gaat hierbij om alles (Je hele huttemetut en reutemeteut) op 1 foto te zetten. Foto's bewerken mag, maar knip dan alleen (bijvoorbeeld) je PC appart uit en plak hem naast je TV als het echt niet anders kan. Ga niet 'frauderen' door spullen die niet van jou zijn op te sturen. Als je mee wil doen stuur dan een PM naar... SamShine met als titel 'OWN Game On' met daarin jou foto. Load hem aub op via Imageshack of iets dergelijk, zodat je er niet voor zorgt dat ik moet gaan 'kloten' met jullie foto's. Tot de volgende Game on!

blog-33831-1161039477.jpg

(Klik voor vergroting)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...