Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85697

De toekomst van Alonso


Mirrrr

324 bezichtigingen

F1Bulletin2.png

Het is bijna zover. Over enkele dagen zijn de twee weken om waarin meer duidelijk zou worden over de toekomst van Alonso bij McLaren. Wat zijn de laatste geruchten omtrent deze zaak?

Terugkeer bij Renault

Al maanden wordt er geroepen dat Alonso terug naar Renault gaat, het team waarmee hij in 2005 en 2006 kampioen werd. Briatore schuift het niet onder stoelen of banken dat hij Alonso graag terug wil hebben. Als Alonso inderdaad terugkeert, dan zal Fisichella waarschijnlijk de Formule 1 verlaten. Kovalainen heeft nog geen contract voor volgend jaar, maar hij heeft interessante opties, waaronder nog steeds Renault.

Ruil met Rosberg?

De laatste dagen wordt het gerucht dat Alonso en Rosberg van team gaan ruilen steeds sterker. Dit kan te maken hebben met het feit dat Dennis niet wil dat Alonso naar een fabrieksteam gaat, dus blijven Williams, RedBull, F1 India en Super Aguri over. De laatste twee vallen af, dus een ruil met Rosberg is niet eens zo slecht idee. Daar komt bovenop dat Alonso bij Williams waarschijnlijk wel de nummer 1 status krijgt en Williams en Dennis goede vrienden zijn.

71645.jpg

Wat besluit Fernando Alonso?

Het grote geld bij Toyota

Bij Toyota kan je veel geld verdienen, heel veel geld. Een van de bedachte redenen waarom Alonso naar McLaren zou gaan in 2005, was dat McLaren hem meer wilde betalen dan Renault. Toyota heeft enorm veel geld voor de Formule 1, dus een paar miljoen extra voor Alonso zou niet onoverbrugbaar zijn. Ook hier zou Alonso een team om zich heen kunnen bouwen.

Ruzie bij McLaren

De laatste optie is nog een jaar ruziën met Hamilton, Dennis en andere teamleden. Mocht hij blijven, dan kan Alonso afscheid nemen van de nummer 1 status en zich voorbereiden op een jaar vechten met zijn teamgenoot, die nu ook al weer aardig wat ervaring heeft.

Zodra Alonso bekend maakt wat hij gaat doen, zullen de stoeltjes snel bekend zijn. Nog maar een paar daagjes wachten...

Door Thundercover

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...