Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85697

Raikkonen blijft kampioen!


Thundercover

385 bezichtigingen

F1Bulletin4.png

Het beroep van McLaren heeft niets uitgehaald. Het International Court of Appeal heeft de uitslag van de Grand Prix van Brazilië niet herzien en dat betekent dat Kimi Raikkonen nu officieel de kampioen van 2007 is. McLaren had namelijk beroep aangetekend, omdat de benzine aan boord van de wagens van BMW en Williams te koud waren en daardoor illegaal zouden zijn. Het ICA heeft de stewards in het gelijk gesteld en de wagens legaal verklaard, wegens onduidelijkheid in de regels van de FIA.

86517.jpg

De ICA had ook de wagens van Williams en BMW illegaal kunnen verklaren en de punten van de teams afpakken. Dan hadden de coureurs hun resultaten behouden en was Raikkonen ook nog kampioen geweest. Door de onduidelijkheden in de regels van de FIA zal er de komende tijd vast nog wel om verduidelijking gevraagd worden. Het krijgt dus wellicht nog een staartje, maar de kampioen staat nu echt vast: Kimi Raikkonen.

4 reacties


Recommended Comments

Het was een dag van wachten maar met de enige eerlijke uitkomst. Volgens mij had niemand gewild dat Hamilton zo de wereldtitel zou winnen. Zeker Hamilton zelf niet. _O_ Kimi _O_

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...