Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586270

Editie 66 - Roddels met Tante Nandro


Dutchy3010

358 bezichtigingen

post-60100-1195114328.png

Deze rubriek is geschreven door Tante Nandro

En daar zat ik dan…nieuw in de Oceans Crib en hopeloos verdwaald. Ik had mij door twee vrouwelijke leden van de Oceans laten verleiden om me aan te sluiten bij de Oceans. Oh, zwakke man die ik was...maar ja, weiger maar ’s zo’n verzoek, dat lukt je gewoonweg niet. In den beginne voelde ik me niet echt op m’n plaats, ik voelde me een indringer, miste een eigen plekje binnen de Crib. Maar gelukkig, daar waren weer die 2 geweldige dames en die kwamen op het werkelijk briljante idee om mij een naamswijziging te geven en me te dumpen in een nieuw hoekje van de OWN. Hè, wat voel ik me toch lekker thuis in de huid van Tante Nandro! Héérlijk elke week klessebessen over de nachtelijke escapades van de leden en andere smaakmakende gebeurtenissen die misschien lang niet bij iedereen opvallen, maar niet onopgemerkt blijven bij Tante Nandro.

Maar Tante Nandro is méér dan dat alleen, want in korte tijd is ze binnen de Oceans Crib beter bekend onder de naam Groot Orakel. Ook jij kunt vanaf nu verlicht worden door de kennis van Tante Nandro. Hoe? Simpel...mocht je ergens mee zitten, een naar jouw idee onoplosbaar probleem, of is er iets wat je niet helemaal begrijpt? Stuur een PM naar ondergetekende en wie weet vind jíj jezelf volgende keer terug op bezoek bij Tante Nandro! Gezellig op de bank, wijntje erbij, arm om elkaar heen...dus twijfel niet en stuur gerust in; Anoniem is ook toegestaan, maar daar zitten dan weer enkele consequenties aan verbonden...

Deze week dus nog geen smullende verhalen of oplossingen van het Groot Orakel, maar daar komt vanaf volgende week verandering in. Tot volgende week lieve lezertjes…doeiidoeiii!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...