Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579968

Editie 13 - De Snuffelaar


Dutchy3010

617 bezichtigingen

blog-33831-1161469240.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

Honkbal Peper Molen!

Je zult denken: Alle vissen op het drogen, waar heeft die sjaak het over? Nou we kwamen rond 17:00uur gister aan vanaf schiphol en daar liep ik met mijn collega Gerrit van de Lepel een gezellig winkeltje binnen tot hij zei: 'Moetje daar eens kijken arie? Een honkbal knuppel.' Dus wij kopen dat ding en nemen hem mee naar ons test lab gelukkig had ik er nog één gekocht anders was de test helaas mislukt. Ik gooide een keiharde baksteen de lucht in en meteen bij de eerste klap brak de hele knuppel door de midden. Wij belde naar de lijn van de klantenservice van het bedrijf: 'Knuppel = Sukkel' en we kregen te horen dat er een fout is op de verpakking het gaat namelijk om een Peper Molen. Nou we namen de reserve waar het zakje als van af was en we namen de proef op de som. We belde onze trouwe vriend Dennis Naakgeboren en hij wou het wel even komen testen. We hadden een test opstelling neer gezet: 1 knuppel 2 Ballen. Onze dennis hield zijn neus tussen de ballen en rook een geur die hij nog nooit geroken had zo een lekkere geur. Toen draaide Harrie flink aan de gehakt of nee ik bedoel Peper Molen en de peper vloeide rijkelijk in de neus van ons test persoon. En je mocht drie keer raden wat hij deed? Enorm hard niezen, maar hij kwam tegelijkertijd ook flink aan zijn dagelijkse trekken. Als jij van Peper houdt en je bent een stoere kerel klik dan 'hier'.

Evil Teddie

Ben jij zoals Gerard Boling? Die iedere dag met zijn lieve teddie in bed slaapt dan hebben wij de oplossing de firma: 'Flink genaait' heeft voor ons een gepatenteerde beer genaait de nerven zijn diepvanachter naar binnen genomen zodat het een pop van top kwaliteit is. Maar laten we bij het begin beginnen. Ik kon van de week dus niet goed slapen omdat ik heimwee had van mijn pas overleden haas 'Harrie de Vos' en had dus wat knuffeling nodig ik belde heer Boling op en hij verwees me door naar Herman Kloot die gast wist me wel een adresje aan te wijzen dus ik ga daar heen en daar staat dan zo'n jong grietje en ze zegt: Van welke kant wil je dat ik het naai? Dus ik zeg zo: Wat jij het lekkerst vindt? Helaas begreep ze er niks van en het werdt dus een iets misvormd popje. Hij heeft maar 1 oog en het maakt de beest in je los het is gemaakt van zuiver spinnenrag en 100% Cillit Bang. Wassen is niet nodig, want een zelfreinigende ontlastings caterdridge kan nooit kwaad. Ben jij zoals Marco Worsato of Robbie Billiams ga dan voor een echte vrouw, maar omschrijf jij jezelf als een Frans Mauwer of Gerard Boling? Dan raden we jou aan om deze Evil Teddie aan te schaffen op ons privé nummer '0906-0606' (160cpm) voordat je dat in je hoofd haalt moet je eerst 'hier' rondkijken (als je durft).

Bubbel Stoel

Als je stoel weer eens smerig is of als er weer eens een dikke laag smurrie op je stoel zit? Gebruik je de BubbelStoel? Een opblaasbaar mengsel van klei en plastic en flinterdun membraan zorgt voor een continue luchttoevoer voor bips en ledematen. Je kan het verschil duidelijk merken als je 10 minuten op een peper dure stoel zit en 10 minuten op een plastic prutsel. We namen de proef op de som en wij nodigde Edwin Aars uit om het wonder product uit te testen. In fase één verliep het keurig volgens afspraak alleen wat poepvlekken in de stoel en verder niks nu was het de beurt aan het plastic prulletje onze tester ging erin zitten en helaas het ventiel zat er niet goed op dus het ding liep leeg na een kleine 3 uur blazen was hij weer in top conditie na nog een half uur proberen is het toch eindelijk gelukt. Het confort is echt gigantisch en de speciale filter en de ergonomische stuurwiel aandrijving zorgt voor een airco voor je achterste mokkel. Het is prima vertrouwen en loopt op Duracell batterijen van het A merk - Visgoed™ : Ben jij tevreden met dit prulletje? Koop hem 'nu hier'!

- - -

Ben jij geïnteresseerd in Gadgets, heb jij een aantal gezien en vind je het nodig om ze in deze Rubriek te plaatsen. Stuur een Persoonlijk Bericht naar SummerBase en wie weet komt jou Gadget wel in dit stuk: ‘Oceans Weekly News’. Jij kan ons dus ook helpen deze Krant te verbeteren, maar we kunnen natuurlijk niet iedereen zijn Gadgets vertonen. Ik selecteer de beste en origineelste Gadgets uit en die worden er dan eventueel bij gebruikt.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...