Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579982

Editie 13 - Lid van de Week


Dutchy3010

544 bezichtigingen

blog-33831-1161469057.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Vandaag in OWN: de grote leider van GT06 en RTv3, voor de mensen die niet weten wie ik bedoel, ik heb het natuurlijk over Ferre. Hij is zeer regelmatig aanwezig en natuurlijk een ster in photoshop. Veel plezier met het lezen van zijn interview!

Wanneer heb je jezelf aangemeld?

19 July 2005 ’s avonds.

Waarom was je toen aangemeld? Vanwege San Andreas?

M'n broer kwam GTAGames tegen op internet. We hadden net Vice City en hij zat er al een paar dagen, ik kwam er later ook.

Heeft jouw broer zich ook aangemeld op GTAForum?

Ja, hij heet Dizcid. (als je lid wordt van GTAGames wordt je ook automatisch lid van GTAF toch?). Hij is alleen niet meer actief.

Waarom ben je blijven plakken?

Sinds oktober/november werd ik een beetje actief en ik vond het hier erg gezellig. Vandaar :engel:.

Waarom werd je pas na een tijdje actief?

Ik denk omdat ik me meer bezig hiel met andere dingen. Ik had huiswerk en had toen net msn.

Wat is jouw hoogtepunt op het forum?

Promotie tot SL en ML. Het komt echt altijd onverwachts en dan ben je natuurlijk heel blij en gelijk al die nieuwe functies uitproberen. Al die PB’s lezen en de nieuwe fora's gelijk bespeuren :).

Wanneer ben je gepromoveerd tot SL en wanneer tot ML?

SL: 2 mei 2006. Ik kwam terug van een dagje naar de Keukenhof en de McDonals en zag opeens heel veel PBs! Yes! Ik ben SL! :D

ML: 11 of 12 juni 2006. Ik kwam erachter toen ik stiekem op school naar GTAF ging en even inlogde. Dat is echt het laatste wat je dan verwacht :puh:.

Hoe voelde je je toen je dat zag?

Blij en trots. Je hebt iets moois behaald :D.

Heb je ook een dieptepunt op het forum gehad?

Mja, toen ik een warn kreeg in februari of zo. Door een domme actie. 2 dingen liepen door mekaar heen en dat ging toen mis. Gelukkig had ik hem maar iets van 10 dagen. Dat was trouwens me enigste warn tot nu toe.

In welke fora kom je het meest?

GFX Fora. Misschien ben ik weel de meest bekende man in GFX Aanvraag want ik leid GT06 en RTv3. Verder liggen mijn interesses daar meer. In het begin kwam ik wel in de GTA zone, maar nu nauwelijks.

Hoe heb je leren photoshoppen?

M'n broer hielp me in het begin een beetje, want ik gebruikte daarvoor Paint Shop Pro (demo). Later kwam hij met een lading resources aan en ook door tutorials te volgen kan ik nu al aardig wat. Zonder zijn hulp zou ik nooit zo ver gekomen zijn.

Hoe vind je het leider zijn van GT06 en RTv3?

Een eer. Ik vond het leuk om voor Arjen's Graphics Team te werken en toen ik het over mocht nemen omdat hij vertrek, was ik ff sprakeloos. Ik heb het topic ook nauwelijks veranderd, ik vind het een van de mooiste topic in GFX Fora. Render Team nam ik over omdat de leider gebanned was. Soms is het ook af te toe wel even lastig. Mensen die je team willen joinen, aanvragen niet gedaan enz. Dan heb je het wel druk.

In welke fora kom je het minst?

Hosted sites & Hosted projects. Ja, je kan niet alles bijhouden :puh:.

Dat is waar. Met welke leden heb je het meest contact?

Phoe. Uhh, ik heb aardig wat leden ook op Msn. Ik spreek het meest: Jarno, Argon, Jon-asses en ook wel Jowx. Mwha, niet echt veel. Ohja, en -supremecars-.

Speel je veel GTA?

Nee, eigenlijk niet meer. Als ik game dan speel ik games van uitgeverij Valve (Half-Life en Counter-Strike). Maargoed, eerst speelde ik veel Vice City en ook GTA San Andreas. Af en toe nog MTA.

Wat is je favoriete GTA?

GTA Vice City. SA is nogal groot, leuk met een 100% savegame, maar het geeft ook een beetje een uitgerekt gevoel. VC is lekker klein, leuk sfeertje. Btw, ik ben niet echt iemand van de missies. Eerder van een beetje rondrijden :engel:.

Hoeveel tijd besteed je dagelijks aan het forum?

Eerst wel zeker een uur in totaal. Nu een half uurtje, ik heb wat minder tijd en er is imo in deze tijd minder te beleven. Maar ja, 'het' komt en dat wil ik zeker niet missen :).

Was je eerst wel verslaafd of niet?

Ja, dat kun je wel zeggen ja. Na school ging is steeds op dit forum zitten, bijna alle tijd dat ik achter de pc zat, zat ik hier. Het echte leven leek minder belangrijk. Gelukkig is het nu andersom! Alleen ik heb na een schooldag nog behoefte aan minstens een uurtje pc, en dan pas huiswerk. Alleen dat komt niet altijd goed uit.

Waar erger je je aan op het forum?

Aan mensen die denken, omdat we hier goede behulpzame leden hebben, dat dit een helpdesk voor alles is. lijkt alsof ze google niet meer kennen. en eerst vragen ipv eerst zoeken. Maarja, hebben SL+ wat te doen, dus het maakt me niet super veel uit.

Wat vind je het grootste nadeel aan het forum?

Uhh...(ff denken :puh:). Dat er soms wat vervelende leden zijn. Maar eigenlijk niet iets echt met het forum zelf.

Wat zou je graag veranderd willen zien aan het forum?

Misschien de GTI Green skin weer terug :puh:. En een positieve vernieuwing. Maar 'het komt', dus ik verwacht ook wel iets mooist/nieuws. Het = iets nieuws, leuks hoop ik.

Dat hopen we allemaal! Van welk forum zou jij het liefste moderator worden?

Gfx. Lijkt me leuk :puh:. Want dat is mijn favoriete forum en ik zou het wel eens willen zijn. Alleen mod zijn is denk ik niet echt wat voor mij. Gewoon het modereren zelf.

Welke GTA's heb je allemaal?

GTA2 (dacht ik), VC, SA. Ik weet niet of ik gta 2 nog heb. wel een leuk spel, alleen het saven is wat irritant.

Heb je die voor op de PC?

Ja, wij hebben thuis geen spelcomputer als ene xbox ofzo.

Ben je die van plan aan te schaffen voor GTA IV?

Weet ik nog niet. Ik droom van een DS Lite dus waarschijnlijk zal ik GT IV niet kunnen spelen.

Wat vind je van WikiGTA en GTAGames?

WikiGTA is een prachtige site. Een goede crew en als iemand iets wilt weten over GTA verwijs ik diegene naar WikiGTA. GTAGames is ook een handige en goede site, alleen jammer dat het er wat dood is. Maarja, er gaat waarschijnlijk verandering in komen! :)

En dan de afsluitende forumvraag: Wie vind jij dat nog eens in de rubriek 'interviews' moet komen en wie in 'lid van de week'?

Arjen, als hij hier tenmiste nog was. Maarja, daarom kies ik voor Jowx, onze leider . Lid van de week? Uhh, doe ook maar Jowx hij is dé man achter The Ocean :puh:.

Jowx is al geweest bij LvdW/interviews...

Doe dan.. Het nieuwe superlid Jon-asses.

Is ook al geweest.

RonaldVC?

Ook al…

Jeetje… Argon?

Die is nog niet geweest. En na deze laatste, moeilijke vraag, zijn we toegekomen aan het gedeelte waar we meer over Ferre zelf komen te weten!

Van wat voor muziek houd je?

Arctic Monkeys, Linkin Park vooral. En een beetje rap en hiphop. Meestal muziek waar de meeste niet naar luisteren (jeweetwel, die top40 mensen). Maar misschien is dat wel het leuke eraan.

En wat vind je niet om aan te horen?

Commerciële rommel. Van die slappe liedjes die nergens over gaan en die toch in de top 40 staan. En die live bijvoorbeeld helemaal niet goed zijn. Iedereen kan de studio in duiken en het ene beetje bewerken zodat het wat wordt.

Zoals?

De Black Eyed Peas vind ik slecht.

Houd je van tv/film?

Ja, een beetje.

Wat is je favoriete film?

Johnny English en Jackass. JE is James Bond maar dan gaan hier wél dingen mis :puh:. jackass is misschien hard, maar ik vind het vooral humor. Ze doen die stunts voor jou, zodat jij ze zelf niet hoeft te doen en toch lol hebt :engel:.

Wat vind je de beste acteur of actrice?

Uhh, doe maar Johnny Knowxville van Jackass. Daar houd ik me eigenlijk niet mee bezig.

Wat is je lievelingseten?

McChicken en saucijzenbroodje.

Mag iemand je daarvoor wakker maken?

Mja, meestal wordt ik chagrijnig wakker als ik wordt gewekt, maar als het een McChicken of sijcijzenboordje is… :D Het Saucijzenbroodje, een bladerdeegtraktatie gevuld met lekker gekruid mager kalfsgehakt.

Sport je?

Nee niet echt. Oja, ik gym 4 lesuren op school :schater:. En als je dan nog McChickens eet dan gaat dat helemaal de verkeerde kant op :puh:.

Ben je van plan om te gaan sporten dan?

Ik weet niet echt een leuke sport. Maar ik ga fitnessen.

Volg je wel andere sporten, of helemaal niet?

Nee.

Ik vind het weer wel genoeg geweest :D. En dan nu de standaard afsluitende vraag: Wat vind je van OWN en dit interview?

Own is een goede en leuke krant om te lezen. Dit interview vond ik erg leuk! (vaker doen!).

Bedankt voor het interview!

Alsjeblieft.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...