Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579987

Editie 13 - Interviews


Dutchy3010

513 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1161469006.jpg

Deze rubriek is geschreven door Dutchy3010

Ook deze week hebben we weer een bekend lid in de rubriek “interviews”. Hij is voornamelijk in de computerfora te vinden, waar hij dus ook veel van afweet. Ik heb het over Argon. Veel plezier met het lezen!

We beginnen makkelijk... Wanneer ben je geregistreerd?

Ik ben geregistreerd op 26 november, maar eigelijk was ik al vele vele langer op gtaforum. Met een vorig account maar dat is een lang verhaal. (en ja de admins weten het al :)). Dus ik ben bijna 1 jaar lid op het forum onder de naam Argon A.k.a Juuldr

Hoe ben je op het forum terecht gekomen?

Dat gaat wel heel ver terug, eerst heb ik gtagames.nl gevonden. Dat was via google toen ik een FAQ zocht voor gtaIII (ik wist toen nog niet wat een forum was en heb me toen nog niet geregistreerd).

Met de komst van GTA San Andreas heb ik me, dacht ik, dan toch de eerste keer geregistreerd dat was op 3 november 2004. Toen ben ik een hele tijd gebanned geweest en na dat gtaforum.nl gehackt geweest is, kon ik terug op gtaforum.nl komen en registreerde ik me als juuldr.

Wat een verhaal. Je hebt dus al veel meegemaakt op het forum, vind je het nog steeds leuk?

Ja, het heeft wel zo zen ups and downs maar over het algemeen is gtaforum.nl een heel heel gezellig forum. En ik hoop dat het dat nog lang blijft.

Waar ben je het meest te vinden op het forum?

Dat is wel duidelijk denk ik, het computer forum.

En waar het minste?

Hmm, dat zijn er wel heel wat eigenlijk. De GTA fora (shame on me) maar ik hoop daar binnenkort misschien wat verandering in te kunnen gaan brengen. De modding fora hebben nog geen enkele post van mij gekregen en dat zal ook nog wel zo blijven denk ik. :D

Speel je nog wel eens GTA?

Ja, de laatste tijd zelfs heel veel. Maar dan wel de multiplayer mod MTA. Daar heb ik een eigen clan samen met Le mrg en Vinewood. Dus ik speel er wel heel vaak op eigelijk.

En Singleplayer?

Dat is wel al lang geleden, maar ik vind GTA saai worden eens je het hele spel hebt uitgespeeld. Eerst heb ik het op de PS2 helemaal uitgespeeld en toen ik hem op de PC had vond ik het vrij saai om alle missies terug opnieuw te gaan spelen. Maar af en toe speel ik het nog wel is in singleplayer.

Welke GTA's heb je allemaal?

GTA III

GTA San Andreas

En binnenkort waarschijnlijk ook GTA IV

En welke vind je het beste?

Op het moment GTA SA, maar GTA LCS en GTA VCS heb ik nog niet gespeelt.

Heb je een Playstation Portable?

Nee, ik heb het niet zo voor de handhelds, voornamelijk omdat het schermpje zo klein is en omdat de PS2 en de PC vele beter kunnen.

Met welke leden heb je veel contact?

Toch wel met een aantal leden maar toch vooral met:

ViceAgent

Vinewood

Le mrg

Mania-92

En dan is het zogoed als altijd via msn (soms ook via IRC of MTA.

Wie van de crew respecteer je het meest?

Hmm, eigelijk allemaal evenveel. Elk crew lid heeft zeer veel bijgedrage aan gtaforum. Ik heb voor hun allemaal zeer veel respect.

Hoe lang ben je per dag op het forum aanwezig?

Dat hangt ervan af, meestal is het dat ik gewoon snel is kijk of er nieuwe posts zijn. Als er nieuwe zijn en ik kan leuk/nuttig reageren dan post ik meestal wel een berichtje. Maar er zijn dan weer dagen dat ik niet op gtaforum kom of heel weinig erop kom. Ik denk toch wel dat ik er gemideld 1uur per dag aanwezig ben soms ook wel meer.

Zou je zonder GTAForum kunnen, aangezien je er bijna elke dag op zit?

Ik denk wel dat ik zonder GTAForum zou kunnen, maar het zou toch wel even wennen zijn denk ik. Maar gelukkig is gtaforum er en zal die er hopelijk nog lang blijven.

Wat was het leukste moment in je GTAForum geschiedenis?

Ik denk toch wel het moment toen The Gunslingers een corporation zijn geworden (de dag nadat ik joinde) toen die eerste dagen in dat sub-forum waren echt super.

Niet het standaard antwoord dat je superlid was geworden?

Nee, daar dacht ik eigelijk niet aan. Voormij is super lid zijn meer een soort van bevestiging dat je posts op gtaforum geaprecieerd worden. Maar ik denk dat iedereen die een aantal hulpzame posts per week plaatst zeker ook superlid kan worden (als het ABN ook goed zit natuurlijk).

Wanneer ben je superlid geworden?

Dat werd ik op 5 april, een klein half jaar na mijn registratie.

Wat vind je van Gangs & Corporations?

Dat vind ik wel leuk, maar ik vind dat sommige leden nogal vaak van gang/corp. verwisselen ik ben nog maar bij 2 gangs/corps. geweest en hoop het nog lang op 2 te houden. Binnenkort komt The Gunslinger Chatavond hoppelijk word dat een leuk evenement waar van elke gang/corp. wel iemand aanwezig zal zijn.

Hoe kom je aan je forumnaam?

Argon is een chemische stof die ik wel leuk vond klinken. Meer zit er eigelijk niet achter.

Welke van je forumnamen vind je het leukste?

Argon natuurlijk, anders zou ik men naam niet gewijzigd hebben. Hoewel ik gewoon "Juul" ook wel leuk vond maar die is nog in gebruik door mijn gebande account.

Waar irriteer je je het meeste aan op het forum?

Aan de nieuwelingen, maar dat is niet echt irriteren en je mag je er eigelijk ook aan irriteren. Kijk maar is terug naar de allereerste posts van iemand. Die waren hoogstwaarschijnlijk toch niet het zelfde niveau dat die persoon zijn posts nu hebben. Je moet dus alleen maar wat geduld hebben.

Owja ik erger me er ook aan dat "HET" er nu nog niet is !

Welk forum zou je wel willen modereren?

Ik zou zeker heel graag de computer fora willen modereren. Dat zijn mijn lievelings fora zoals ik hierboven ergens al wel gezegd heb. Het lijkt me trouwens ook heel leuk om moderator te zijn. Maar zover is het nog niet voor mij ik moet eerst nog ml worden dan moet JGunterS of Gunslinger nog stoppen en dan moet ik nog gekozen worden dus die kans is wel heel klein.

Dan de afsluitende FORUM-vraag: wie zou jij wel eens willen zien in de rubriek "interviews" en wie in de rubriek "lid van de week"?

Ik denk dat ik in het interview graag is Le Mrg zou zien. En het lid van de week ViceAgent; hij helpt ook zeerveel in mijn favoriete fora (computer fora) en verdiend het zeker om lid van de week te zijn.

PERSOONLIJKE VRAGEN

Wat doe je voor opleiding?

ASO - wetenschappen (veel fysica, chemie, biologie en wiskunde dus)

Van welke muziek houd je?

Euhm eigelijk alle goede muziek gewoon, ik heb niet echt een favoriet genre. En ik luister eigelijk heel weinig muziek. :$

En Films/tv, kijk je dat wel?

Ja, ik kijk wel vrij veel tv en dan vooral The simpsons en LOST. Ik heb al alle afleveringen van lost gezien :) en ik ben niet vanplan om er eentje te missen. En op zaterdag/vrijdag-avond kijk ik bijna altijd wel een leuke film (als er een goede op tv is).

Heb je ook een favoriete film?

De films "Final destination" vind ik wel goed, ik heb de 2 eerste al gezien en het verhaal zat wel goed. Behalve als je 1 van de films gezien hebt dat de andere te voorspelbaar zijn.

Waar mag iemand je 's nachts wakker voor maken?

Als het huis in brand staat, als er iemand dood is, als ik uit men bed gevallen ben, als het school begonnen is (met de nadruk op begonnen), ... maar niet als er niks aan de hand is.

Doe je aan sport?

Ja ik scherm, dat doe ik ondertussen al 6 jaar en ik vind het echt een heel heel toffe sport.

Hoe ben je erop gekomen om te gaan schermen?

Door een vriend die het ook deed, en dan ben ik is gaan kijken en dat zag er allemaal wel tof uit. En dan ben ik blijven schermen tot op de dag van vandaag.

Wat vind je lekker om te eten?

Pizza, frieten, pitta en natuurlijk wat een echte belg hoort te eten CHOCOLADE.

En welk eten zou je het liefst gelijk van de aardbodem verbannen?

Nasi Goreng (of hoe je het ook schrijft) dat lust ik echt niet en vind ik totaal niet lekker.

Nou, ik vind het weer wel genoeg geweest :D. Dan de welbekende afsluitende vraag: wat vind je van OWN en dit interview?

Zeer leuk, vooral het concept van dit alles. Zo kunnen de leden ook wat meer van leden te weten komen en van gebeurtenissen van voor de tijd dat zij op het forum waren.

Bedankt voor het interview!

Bedankt voor de vragen :puh:.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...