Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579278

Editie 13 - Peil Mee!


Dutchy3010

456 bezichtigingen

blog-33831-1161468912.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo



Vanaf nu in de rubriek Peil Mee, zullen alle polls die de afgelopen week zijn gemaakt worden besproken, behalve als er absoluut geen tijd meer is. Je zult dus vanaf deze aflevering weer helemaal op de hoogte worden gehouden van echt alle polls hier op het Forum! De volgorde van de polls wordt bepaald door in welk gedeelte van het Forum ze staan. San Andreas staat bijvoorbeeld boven het Graphics gedeelte, dus als er twee polls daarvan zijn, dan komt eerst die uit San Andreas. Gewoon netjes van boven naar beneden dus!

In San Andreas beginnen we deze keer. $NeoSyp$ vroeg jullie daar of de standaard politiewagens van SF voor het filmpje CSI:SF vervangen moeten worden door SFPD Hummers. Uiteraard zijn daar de twee opties Ja en Nee. Tot nog toe vinden vijftien mensen dat dit wel moet gebeuren, omdat dat natuurlijk veel cooler is. Negen mensen zijn tegen, ze vinden het niet in het spel passen. Dat komt overeen met 62,50% voor en 37,50% tegen.

In het FPS & TPS Forum, over games dus, vraagt wakkiegeslacht zich af wat jij de vetste FPS vind. Er was keuze uit een aantal games, en hier zijn de stemmen op gevallen. Er zijn nog games waar geen mensen op hebben gestemd, dat zijn de Doom series, Medal of Honor series en Far Cry. Daarna zijn er ook weer drie games die allemaal één stem hebben behaald, dat zijn de Brothers in Arms series, Counter Strike series en Wolvenstein Enemy Territory. De twee stemmen gaan naar de Halo series, Half Life series en Battlefield series. Het spel dat op dit moment met vier stemmen de leiding heeft, zijn de Call of Duty series. Wil jij nog dat er een andere game aan top komt, stem dan!

En, nu we toch in het FTP en TPS gedeelte zitten, kunnen we beter gelijk doorgaan met de keuzes van jou voor de favoriete TPS. Ook deze poll is gestart door wakkiegeslacht. En natuurlijk hebben we daar aan top de GTA series, hoe kan het ook anders op een Forum over GTA. Deze topper heeft trouwens tot nu toe drie stemmen binnengehaald. De Tomb Raider series, The Godfather the Game, Splinter Cell series en Saint's Row hebben allemaal één stem. En omdat er in totaal, bij het schrijven van deze Peil Mee, nog maar zeven stemmen zijn geteld, zijn er een hoop games die nog geen stemmen hebben. Op een rijtje zijn dit Scarface: The World Is Yours, Max Payne series, Metal Gear series, Dead Rising en de Hitman series. Nog wat stemmen in dit topic zullen een beter beeld geven van de beste TPS, dus stem allemaal nog even.

In het gedeelte met de nieuwe naam, het Beeld en Geluid Forum, is onlangs een nieuwe poll gestart door Thabit. Het is het tweede deel van jouw muziekstijl. Als jouw stijl veranderd is, kun je van de gelegenheid gebruik maken om opnieuw te gaan stemmen. Ondanks dat deze poll pas op de twintigste van de maand oktober is gestart, zijn er bij het schrijven toch al veertig stemmen, verdeeld over de verschillende muziekstijlen. Ondanks het grote aantal stemmen is er toch nog een stijl met nul stemmen, dat is HardHouse & Hardstyle. Daarna is er één stem voor Urban. Twee stemmen vervolgens voor House & Hardcore en Metal. Jongens toch, vinden jullie Hardrock Halleluja dan niet de beste? Trance & Dance heeft drie stemmen gekregen, gevolgd door de zes stemmen van Hip Hop. En er is een gedeelde eerste plaats, want R&B, Rap en Rock hebben beide elf stemmen.

Dit was voor deze week weer de Peil Mee, wellicht dat er volgende week nog wat nieuws is in deze rubriek, we zullen zien...

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...