Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579812

Editie 13 - Game On


Dutchy3010

554 bezichtigingen

blog-33831-1161468693.jpg

Deze rubriek is geschreven door SamShine

Gamen blijft gamen, wat er ook gebeurd. Daarom wens ik jullie veel plezier met het lezen van deze Game on!

Geen Gears of War voor onze oosterburen

Vanwege het strenge gamebeleid dat in Duitsland word gehandhaafd moeten de Duitsers de potetiele topper 'Gears of War' missen. Eerder heeft deze dienst de topgame 'Dead Rising' verboden.

Toen Microsoft hoorde van het verbod heeft het (uiteraard) gelijk met 'Epic Games', de maker van 'Gears of War' gebeld met de vraag of ze de game (speciaal voor Duitsland) konden aanpassen zodat het daar in de winkel zou kunnen verschijnen. Dit ging (jammer genoeg) niet omdat de gameplay elementen dan zo zouden veranderen dat het spel niet leuk meer zou zijn. Ook zouden er problemen opdoemen als iemand op Xbox live met de Duitse versie tegen iemand van de Algemene versie zou spelen. Welke optie blijft er voor de Duiters nog over? (iligaal) importeren lijkt de enige optie... Arme Duitsers!

Bron: Insidegamer.nl

PS3-controller geniet een ingebouwde accu

Na alle ophef over de vertraagde Europese PS3 launch is er weer positief nieuws over het apparaatje aan het daglicht gekomen! Het belangerijkste onderdeel word met stroom gevoed door een ingebouwde accu. Deze heeft een levensduur van 30 uur, daarna moet hij 3 uur opgeladen worden. Best netjes :) . Sony heeft aangegeven de controllers met kapotte accu te zullen vervangen. Wat wil je nog meer?

Bron: Gamez.nl

blog-33831-1161468858.jpg

Tot slot wil ik jullie aandacht nog even vestigen op een onderwerp die ik de vorige editie van Game On al 'aansneed' (en nee, het is geen cake). Namelijk het insturen van jullie 'gameplaces'. Nogmaals: ''Vanaf het publiceren van deze editie van OWN is het namelijk mogelijk om met jou gameroom in OWN te komen. Het gaat hierbij om alles (Je hele huttemetut en reutemeteut) op 1 foto te zetten. Foto's bewerken mag, maar knip dan alleen (bijvoorbeeld) je PC appart uit en plak hem naast je TV als het echt niet anders kan. Ga niet 'frauderen' door spullen die niet van jou zijn op te sturen. Als je mee wil doen stuur dan een PM naar... SamShine

met als onderwerp 'OWN Game On' met daarin jou foto. Load hem aub op via Imageshack of iets dergelijk, zodat je er niet voor zorgt dat ik moet gaan 'kloten' met jullie foto's.'' Ik hoop hiermee jullie nog even aan te zetten jullie kamers (of waar je gamed) even op te ruimen (Vinden jullie ouders leuk) en er een foto van te maken. Jullie hebben nog een week om de foto in te zenden. Tot de volgende Game On en veel plezier met gamen! Cya :cya: .

blog-33831-1161467990.jpg

(Klik voor vergroting)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...