Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,523,271

Sinterklaaseditie - Forum


Dutchy3010

340 views

 Share

Forum.png

Deze rubriek is geschreven door Mirrrr!

Projecten

Wie is de mol?

Deze week zijn we weer begonnen met een nieuwe ronde van Wie is de Mol. De spelers moeten omstebeurt een letter posten, en moeten daarvan een 7 of 8 letterig woord maken. Op dit moment is het ze al gelukt om 1 woord te maken. In 2 en een halve dag tijd hebben ze daarom ook nog geen geld verdiend maar staan ze weer in de min. Hoe het allemaal verder loopt kunnen jullie weer hier lezen.

The Oceans Oudejaarsloterij

Zoals elk jaar organiseren The Oceans onder leiding van Ikkes, Wijst en Mirrrr de Oceans Oudejaarsloterij. Er zijn weer mooie prijzen te winnen om te vieren dat we het oude jaar gaan afsluiten. Oa een signature gemaakt door Froodooo, een interview in OWN en natuurlijk de eeuwige roem. Dus wacht niet en post in The Oceans blog.

Vice City Tijdstrijders

Jow Tommy Vercetti is ook een leuke contest gestart. De bedoeling is om de stroryline van Vice City zo snel mogelijk uit te spelen. Je moet voor 25 december je savegame uploaden in dit topic met als laatste Keep your Friends close gehaald. De opzet is best vrij maar je mag niet cheaten en geen mods gebruiken. Wil je nog meedoen meld je dan snel aan.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...