Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586260

Editie 69 - Forum


Dutchy3010

404 bezichtigingen

oc_own_forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door -Matthijs-!



Projecten

Wie is de mol?

Ronde nummer 6 van Wie is de Mol – GTAForum editie is reeds begonnen. In de zesde ronde wordt het spel ‘cluedo’ gespeeld. De deelnemers zijn opgedeeld in team 1 en team 2. Team 3 bestaat uit een groep vrijwilligers, die de deelnemers zoveel in de weg moeten zitten door actief met het spel mee te doen. Meer informatie over de zesde rond vind je hier!

Vice City Tijdstrijders

Een nieuwe uitdaging voor de Vice City spelers. In deze contest is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk de storyline van het spel uitspeelt. Je bent verder helemaal vrij om je eigen tactiek te bepalen en je eigen spel te spelen, mits er geen gebruik van mods en cheats wordt gemaakt. In dit topic kun je je aanmelden, en je hebt dan tot 25 december de tijd om je savegame in te leveren.

SA Mysterie

Het tweede deel van de misschien wel geheimzinnigste contest zal ook weer snel beginnen! In SA Mysterie moet je, gewapend met een fotocamera, objecten fotograferen. Dit zijn echter niet zomaar objecten. De objecten worden door Froodooo geselecteerd in een bepaald gebied, waarna het de bedoeling voor de spelers is de objecten te zoeken en te fotograferen. Lees voor meer informatie over deze contest dit topic door!

The Oceans Happy Hour

Nog even wachten en dan barst OHH los, het feest van The Oceans! In deze week zullen de deuren van The Crib zich openen en is er een week lang fun in The Crib. Zo zijn er verscheidene spelletjes, kan er gezellig worden gepraat in de Lounge en zal de trekking van de oudejaarsloterij zijn. De OHH loopt in de tweede week van de kerstvakantie, nog ongeveer drie weekjes geduld dus!

3e GTA: IV Trailer

Op donderdag 6 december, omstreeks de klok van 9 uur, is de derde en tevens laatste trailer van GTA:IV uitgekomen. Menig hart ging sneller kloppen bij het zien van de nieuwe beelden, waarin onder andere nieuwe karakters en echte actie te zien zijn! Nog steeds niet genoeg van de trailer? Bekijk hem hier!

GTAForum awards 2007!

Het was even wachten, maar ook dit jaar worden de traditionele awards weer georganiseerd! In deze verkiezing worden er in 29 verschillende categorieën awards uitgereikt. Voor meer informatie over de forum awards kun je terecht op deze pagina. Iedereen bij deze ook nog veel succes!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...