Jump to content

Arjen's Blog

  • entries
    5
  • comments
    21
  • views
    3,648

Arjen's Blog


Arjen

128 views

6pstulk.jpg

Een stukje voor de duidelijkheid

Deze blog is voor een korte tijd offline geweest, omdat ik eigenlijk genoeg had van deze blog. Mijn interesses waren verschoven, wat bijna iedere maand gebeurt, maar ik geloof dat ik nu een balans heb gevonden tussen enkele hobby's: een blog over muziek en ontwerpen.

Eerst vond ik het idee zelf een beetje bizar dat ik hier op een GTA forum zo'n blog ga starten, maar omdat ik hier toch al een redelijke tijd zit en wat tijd over heb de laatste tijd vond ik het wel weer tijd (wat een tijden..) om een kleine blog te starten.

Allereerst..

Allereerst wil ik jullie vertellen wat er zoal op deze blog zal komen te staan. En om er geen uitgebreid verhaal om heen te breien; deze blog gaat over 2 hobby's van mij. Muziek en ontwerpen. Je snapt natuurlijk al over welk soort muziek.

Veel mensen vinden deze muziek maar niks, om het op maar een ouderwetse manier te zeggen. Het is te hard, het is alleen maar hetzelfde en er word nooit in gezongen. Dat klopt, het is hard, het is vaak hetzelfde en er wordt nooit in gezongen. Al moet ik hier wel wat aan toevoegen. De muziek waar ik naar luister is niet alleen maar gedreun en constant hetzelfde. Zoals ik het in mijn eigen woorden zeg; er zit een tune in de muziek waar ik van houd die het nummer gewoon maakt. Vaak is ook de climax in een hardstyle-nummer geweldig. En om jullie gelijk te laten horen van welk soort muziek ik houd, heb ik een paar voorbeelden.

8e880i0.jpg

Wat je niet hoeft te verwachtenGabbahead - I'm a Thunderdome Baby (Hardcore)

Lalalala.. I'm a thunderdome baby, dit soort muziek gaat er bij mij niet in

Diss Reaction - Jieehaaaa (Hardcore)

Of dit soort muziek, dit is toch echt verschrikkelijk.

Wat je wel kan verwachten

Davide Sonar - Reactor (Hardstyle)

Dit is echte muziek, dit is nou gewoon lekker om naar te luisteren.

Zany & DV8 - Nothing Else Matters (Hardstyle)

Nog een voorbeeld, heerlijke remix van het nummer Nothing Else Matters.

Elke keer als ik wat muziek post zal ik wat over de artiest vertellen of over het nummer zelf. Ik zal een soort review geven en jullie kunnen daar je reacties op geven.

Voor de rest zal ik af en toe een nieuw ontwerp posten van mij. Soms een signature, soms een poster. En natuurlijk zullen er ook algemene artikelen komen, denk aan verjaardagen van speciale leden of speciale dagen.

Hoogachtend,

Arjen

2 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...