Jump to content
 • Sign Up

Arjen's Blog

 • entries
  5
 • comments
  21
 • views
  3,586

Entries in this blog

 

A-lusion

Item door Arjen Naam: Onne Witjes (23) Stijl: Hardstyle/Hardhouse/Hardtrance Label: Scantraxx Records e.a. Land: Nederland Officiele Website: www.a-lusion.com A-lusion is in veel ogen niet zo bekend. Ik hoorde zijn muziek ook pas na Qlimax 2007. Maar echt, wat een talent heeft die jongen. Dat is wel het nadeel van een DJ van een aparte muzieksoort. Je wordt pas bekend nadat je goed hebt gepresteerd op een groot evenement. Van de naam A-lusion heb ik natuurlijk wel eerder geho

Arjen

Arjen

 

Art of Fighters

Naam: Cristian Nardelli (26), Matteo Pitossi (27), Luca Lorini (27) Stijl: Hardcore Geslacht: Man Land: Italie Officiele Website: http://www.artoffighters.com Art of Fighters is een Italiaanse groep van 3 jongens. Opgericht in 1997 en in 2001 kwamen ze met hun eerst hit The Beat Can't Change. Toch vind ik dit niet zo'n heel geweldig nummer. Voor mij waren ze pas echt goed toen ze in 2001 met het nummer Artwork kwam. Artwork is een nummer die veel mensen wel kennen, dit nummer is name

Arjen

Arjen

 

Angerfist

Angerfist is een van mijn favoriete artiesten. Hij valt dan wel onder de Hardcore genre, maar toch. Mijn voorkeur gaat uit naar een lekker potje Hardstyle, maar Angerfist mag er ook wel zijn. Onder Angerfist verschuilt de naam Danny Masseling die in 1981 werd geboren. Van jongs af aan begon hij al met het produceren van hardcore. In 2001 begon zijn werkelijke carriere als producer, hij stuurde een demo op naar BZRK Records en de directeur, DJ Buzz Fuzz, accepteerde het. Hij heeft nu al goeie har

Arjen

Arjen

 

Arjen's Blog

Een stukje voor de duidelijkheid Deze blog is voor een korte tijd offline geweest, omdat ik eigenlijk genoeg had van deze blog. Mijn interesses waren verschoven, wat bijna iedere maand gebeurt, maar ik geloof dat ik nu een balans heb gevonden tussen enkele hobby's: een blog over muziek en ontwerpen. Eerst vond ik het idee zelf een beetje bizar dat ik hier op een GTA forum zo'n blog ga starten, maar omdat ik hier toch al een redelijke tijd zit en wat tijd over heb de laatste tijd vond ik het we

Arjen

Arjen

×
×
 • Create New...